Kisah aku dan Owen



Wahai Owen yang aku cintai dari kebanyakan homo sapien.
Dengar sini kakak nak cerita.

Kalau pasai hang, 
Makan nasik kosong pun aku sanggup, 
Semua lauk aku bagi kat hang, 
walaupun hang baru makan wetfood yang aku beli dengan duit terakhir yang aku ada.

Kalau pasai hang,
Aku sanggup baca novel depan toilet,
Sebab hang suka lepak kat situ, 
Aku tak sampai hati nak biaq hang layan blues sorang diri,
So aku akan teman sampai hang yang bosan.

Kalau pasai hang,
kena marah dengan mak aku pun aku rela,
sebab hang suka cakaq sofa,
main gusti sampai kucing lain terkencing,
tapi dah tu hobi hang,
so aku relalah kena marah.

Nanti aku kahwin,
aku bawak hang pegi rumah baru aku,
kat situ takpa hang buas macam mana pun,
sebab kat situ akulah bos besar.

kekekekekekekekeke.


9 comments

  1. Comelnya Owen. SV ada jugak kucing yang sama color macam Owen. Nama dia, Nei. Hahaha.

    ReplyDelete
  2. @sviors Hihi, comelkan..sebenarnya dia kucing liar, dah besar entah datang dari mana selalu cari makanan dpn rumah mai. mula-mula dia takut dgn manusia, tp sekarang dia manja ya amat.hahaha

    ReplyDelete
  3. comel la owen nie. memang kita ada special feeling ngan kucing kesayangan nie. :D

    ReplyDelete
  4. Hihihi sabo je lah gn kerenah owen ya..

    ReplyDelete
  5. sayangnye dekat owen. hehe. bw sini :)

    ReplyDelete
  6. @Reen Johari hihihi tu la,nakal tapi sayang sangat..

    ReplyDelete
  7. @sinuha hehehe, terima kasih singgah...

    ReplyDelete
  8. beruntung sapa yg kawen dgn hang, penyayang.. aicewah... ^_^

    ReplyDelete