Siapakah yang akan mendapat review penghargaan ?

by - October 26, 2016

 photo best commentator 2_zpsv4nxztnl.jpg


Assalamualaikum... Hola~!

Ish tak sabaq nak mengumumkan bahawasanya Mai akan mereview blog pengomen setia missobsesi.blogspot.my . Yeay. Review akan dibuat secara berasingan, maksudnya satu blog satu entry, mengikut turutan dari yang pertama hingga kelima.



Korang bolehlah usha-usha blog mereka sementara menunggu review dari aku, hihihi. Alaa, review la sangat, aku tak pandai complain pun sebenarnya, entahlah apa aku nak merepek nanti, kehkehkeh. Harapnya bernas dan memberi manfaatlah.

Jap!

Kejutan lagi.

Sebenarnya aku terharu tau dengan korang semua yang sudi menjejakkan kaki ke blog aku ni so aku, so ni special promote untuk blog-blog yang juga rajin singgah ke sini dan tinggal komen. Thanks tau uols.

3. BTS
4. Tiara 
5. Mrs. A
7. Mazni


Ya Allah sebenarnya banyak lagi tapi tak terlist pulak. Tapi jangan risau, yang dalam bloglist kat bawah tu, semuanya blog best-best tau. Sama ada blog entry best kebaboom or blogger yang ramah, atau keduanya sekali, ahhh tak kisahlah,it's worth it to follow them. Terutama geng blogger family...hihi...Pergi lah melawat!

And,,,,,, happy blogging korang semua. 

You May Also Like

13 orang rajin komen

  1. Eh! Eh! Ada nama kak sha la.. Terharu tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi mestila ada, akak kan rajin komen :D

      Delete
  2. Mai.. Akak first? Macam xpercaya je.. Hihihi slalu blog walking hanya guna hp. Xnampak sidebar mai.. Hihi alhamdulillah. Trme ksh dik.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Percayalaahhhhh (nyanyi lagu ct sikit) :P

      Delete
  3. fuyooo nama blog akak ada lah, rasa semangat balik nak berblog sebab akak tengok skank ramai blogger yang dah tak berapa aktif.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan, ramai blogger dulu dh bersara...nasib baik jumpa yg masih aktif ni, barulah tak sunyi..and rasa syok sendiri update..

      Delete
  4. Ada yang dalam list tu cik renex dah follow. :)

    ReplyDelete
  5. eh ada nama kite la..thanks mai..hehe

    ReplyDelete
  6. erm.. nama busyra belum tersenarai. hehe. sbb kdg2 ada miss nak komen di setiap entri mai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamakk, terlepas pandang ni...hihih tapi busyra tetap dalam bloglist favorite <3

      Delete
  7. yeay heheh :D ada juga nama cek

    ReplyDelete