Svior buat text mask

Hola!

Comel kan, Thanks Svior sebab pilih nama blog ai untuk randomly edit text mask lepas dah perturunkan ilmu step by step nak edit text and logo by using Adobe Illustrator software ni. Clear instruction and guide, so if you're interested for making your own masked logo or words nak letak kat header ke buat watermark korang sendiri ke pape ke cepat pergi belajar dengan Svior. 

So kalau berminat assistant kucing Mai yang comel kat bawah tu akan tunjukkan, klik je okay, hihiks. 



Previous
Next Post »

7 orang rajin komen

Click here for orang rajin komen
sviors
admin
10/28/2016 9:20 PM ×

Hahaha. Omg !! Thank you so much Mai <3

Reply
avatar
10/28/2016 11:37 PM ×

byk gak steps tu.. pening.. tapi hasilnya cantik sgt..

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/29/2016 3:03 AM ×

Thank you juga Svior.. tengah fikir nak guna text ni untuk buat ape ye ni,hihihi

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/29/2016 3:03 AM ×

Hahaha takpe slow2 Onie Chan...nanti terer lah

Reply
avatar
Unni Anje
admin
10/29/2016 2:54 PM ×

pening tgk.. mcm tak blh follow.. nak buat kena time btl2 free

Reply
avatar
Reen Johari
admin
10/29/2016 8:22 PM ×

Oh my... Sangat comel kucing Mai.. :D rindu pula akk dgn kucing2 akak kat rumah..

Reply
avatar