3 Days Giveaway by Hanis Masturina


3 Days Giveaway by Hanis Masturina
Click banner untuk join

Assalamualaikum, hi korang..

Jom join giveaway 3 hari by Hanis Masturina ni, selain boleh support rakan blogger kita, hadiah yang ditawarkan sangat best tau! 

Nak tahu tak apa hadiahnya? Jangan terkejut...

TOP REFERRAL (1) : 1 set trial AJ HAIR CARE (shampoo,conditioner,serum) + 1 NOVEL





TOP REFERRAL (2) : 1 set trial AJ HAIR CARE (shampoo,conditioner,serum) + 1 PERFUME PEN




RANDOM 3 PESERTA : 1 PERFUME PEN + 2 Trial AJ HAIR SHAMPOO



Jom baca dulu testimoni tentang hadiah yang bakal dimiliki tu?




Fuh memang best dan lumayan sungguh hadiahnya walaupun berlangsung cuma 3 hari sahaja, jadi apa tunggu lagi, jom sertai cepat dengan click banner kat atas or KLIK SINI UNTUK JOIN




Previous
Next Post »

11 orang rajin komen

Click here for orang rajin komen
11/28/2016 10:46 PM ×

giveaway ni nampak best..
good luck mai :)

Reply
avatar
Belogs JM
admin
11/29/2016 4:41 PM ×

singgah

https://belogsjm.blogspot.my/2016/11/3-days-giveaway-by-hanis-masturina.html

Reply
avatar
11/29/2016 9:45 PM ×

gud luck mai sayaemmm. haha

Reply
avatar
12/01/2016 11:12 AM ×

Tahniah ! Anda menang !

https://hanismasturina.blogspot.my/2016/12/pemenang-3-days-giveaway-part-1.html

Reply
avatar
12/01/2016 11:18 AM ×

singgah dari segmen yang sama :D

Reply
avatar
Unni Anje
admin
12/01/2016 1:30 PM ×

THNIAH MAI DA MENANG..

Reply
avatar