3 Days Giveaway by Hanis Masturina


3 Days Giveaway by Hanis Masturina
Click banner untuk join

Assalamualaikum, hi korang..

Jom join giveaway 3 hari by Hanis Masturina ni, selain boleh support rakan blogger kita, hadiah yang ditawarkan sangat best tau! 

Nak tahu tak apa hadiahnya? Jangan terkejut...

TOP REFERRAL (1) : 1 set trial AJ HAIR CARE (shampoo,conditioner,serum) + 1 NOVEL





TOP REFERRAL (2) : 1 set trial AJ HAIR CARE (shampoo,conditioner,serum) + 1 PERFUME PEN




RANDOM 3 PESERTA : 1 PERFUME PEN + 2 Trial AJ HAIR SHAMPOO



Jom baca dulu testimoni tentang hadiah yang bakal dimiliki tu?




Fuh memang best dan lumayan sungguh hadiahnya walaupun berlangsung cuma 3 hari sahaja, jadi apa tunggu lagi, jom sertai cepat dengan click banner kat atas or KLIK SINI UNTUK JOIN




11 comments

  1. giveaway ni nampak best..
    good luck mai :)

    ReplyDelete
  2. singgah

    https://belogsjm.blogspot.my/2016/11/3-days-giveaway-by-hanis-masturina.html

    ReplyDelete
  3. Tahniah ! Anda menang !

    https://hanismasturina.blogspot.my/2016/12/pemenang-3-days-giveaway-part-1.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama :D

    ReplyDelete