Buat Personality Test Online - (INFP, -A/-T) Personality

by - November 30, 2016


Assalamualaikum,

Lepas baca SVIOR tulis pasal personality test dan results INFJ-T tadi, Mai tertarik untuk buat juga test tu, mula-mula sesaja je nak isi masa lapang tapi lepas tengok result, fuh! Tepat sekali, so dari test ni lah aku dapat lebih mengenali diri sendiri. Cewah.


Lepas menjawab 100 soalan objektif, ahaha, klik klik je tapi untuk results yang tepat kenalah jujur walaupun perit nak mengaku tu, ahahaha. So akhirnya results yang aku dapat adalah:

(INFP, -A/-T) Personality

Pertama kali jugalah aku tahu pasal personaliti jenis INFP ni. Apakah ciri-ciri yang aku rasa tepat sangat tu?

Mediator personalities are true idealists, always looking for the hint of good in even the worst of people and events, searching for ways to make things better. While they may be perceived as calm, reserved, or even shy, Mediators have an inner flame and passion that can truly shine. Comprising just 4% of the population, the risk of feeling misunderstood is unfortunately high for the Mediator personality type – but when they find like-minded people to spend their time with, the harmony they feel will be a fountain of joy and inspiration.
Being a part of the Diplomat Role group, Mediators are guided by their principles, rather than by logic (Analysts), excitement (Explorers), or practicality (Sentinels). When deciding how to move forward, they will look to honor, beauty, morality and virtue – Mediators are led by the purity of their intent, not rewards and punishments. People who share the Mediator personality type are proud of this quality, and rightly so, but not everyone understands the drive behind these feelings, and it can lead to isolation.
Yap betul! Dalam apa jua keadaan dari elok hinggalah teruk, aku sentiasa paksa diri aku untuk cari kebaikan dah hikmah yang terselit, walaupun tak membantu mengubah apa-apa, at least aku mampu legakan hati sendiri dan bantu aku lebih relax untuk mencari penyelesaian lain. Sering disalah erti memang selalu, HAHAHAHA.  Aku memang pentingkan kebenaran walaupun pahit, kadang-kadang perkara macam ni lah yang buat aku selalu rasa tersisih.

Beberapa tokoh yang ada INFP personality juga:
  • Johnny Depp
  • Julia Roberts
  • Alicia Keys
Strength
πŸ˜ƒ-Idealistic 
πŸ˜ƒ-Seek and Value Harmony
πŸ˜ƒ-Open-Minded and Flexible
πŸ˜ƒ-Very Creative
πŸ˜ƒ-Passionate and Energetic 
πŸ˜ƒ-Dedicated and Hard-Working

Weakness
πŸ˜₯-Too Idealistic
πŸ˜₯-Too Altruistic
πŸ˜₯-Impractical 
πŸ˜₯-Dislike Dealing With Data
πŸ˜₯-Take Things Personally 
πŸ˜₯-Difficult to Get to Know

Love and Relationship 
πŸ’– Mediators share a sincere belief in the idea of relationships – that two people can come together and make each other better and happier than they were alone, and they will take great efforts to show support and affection in order to make this ideal a reality.
πŸ’–Aren’t necessarily in a rush to commit – they are, after all, Prospecting (P) types, and are almost always looking to either establish a new relationship or improve an existing one – they need to be sure they’ve found someone compatible. In dating, Mediators will often start with a flurry of comparisons, exploring all the ways the current flame matches with the ideal they’ve imagined. This progression can be a challenge for a new partner, as not everyone is able to keep up with Mediators’ rich imagination and moral standards – if incompatibilities and conflict over this initial rush mount, the relationship can end quickly, with Mediators likely sighing that “it wasn’t meant to be.” (OMG SO TRUE, kantoi ler!)
πŸ’–Mediator personality type will show themselves to be passionate, hopeless romantics, while still respecting their partners’ independence. 

Itu jelah menarik dan aku rasa betul, hehehe. Kalau korang nak try juga cepat klik SINI nanti share la result dengan aku, hihihi.



You May Also Like

7 orang rajin komen

  1. Wah kreatif !!! Kita lain J dgn P ja hahaha.

    ReplyDelete
  2. Cik nur pun suka buat test ni... boleh jadi kesan positif pada diri...

    ReplyDelete
  3. nice share.. nk try jugak la..

    ReplyDelete
  4. thank you for introducing me to this! baru je complete the test hiks :))

    ReplyDelete
  5. Macam best.. Macam nak cuba jugalah.. bookmark dulu..

    ReplyDelete
  6. Selalu jugak buat ni tapi result biasanya berubah sikit tiap kali buat hewhew

    ReplyDelete