Cabaran 30 Hari Blogging | Apa Yang Saya Baca


Apa Yang Saya Baca


Half dari koleksi kesayangan aku, yang lain dalam kotak sebab dah lama tak baca sebab aku dah tukar dari genre cinta kepada adventure or horror pula, hehehhehe.

Buku motivasi diperlukan masa aku down atau perlukan kata-kata semangat. 

10 comments

  1. Nampak gaya nyaa kita ni ada minat yang sama lah. Buku fixi hahaha xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best kan buku fixi, santai tapi mencabar minda...

      Delete
  2. Akak masih lagi minat genre cinta hihi..

    ReplyDelete
  3. banyaknya buku !!! hhuhuhuhu

    ReplyDelete
  4. Yeah!! Sep sikit.. Sama ngn minat akak.. Membaca..

    ReplyDelete
  5. Banyak juga koleksi buku2 Mai.. Akk tercari2 novel fixi masa g kedai buku, tapi tak jumpa pula section novel melayu. Luas dan banyak sangat buku kat situ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fixi ada kt MPH, popular mai tak pasti, selain tu kedai buku 1 malaysia pun ada, and hasani.

      Delete
  6. Bnyk jugak :) mek tk smpai penuh lg satu level --'

    ReplyDelete
  7. akak pun suka novel2 cinta tapi sejak kwin takde masa nak baca sebab banyak benda lain kena buat.novel hantu xde keberanian nk baca sebab akak lemah semangat tapi akak suka nk tgk cete hantu.

    ReplyDelete
  8. JBBI the trilogy superb. :D

    ReplyDelete