Cabaran 30 Hari Blogging | Obsession


Omg cabaran #16 ni samalah dengan link blog aku missOBSESI. Aku memang dari dulu mempunyai tabiat yang pelik, kalau aku suka sesuatu, aku akan obses sangat sampai bayangkan benda tu pun aku boleh jerit dan gelak bahagia sampai keluar air mata. Hah gitu, bayang pun dah bahagia kalau dapat peluk apatah lagi kan. Apa benda yang aku obses sangat tu?

ANAK MENAKAN a.k.a ANAK BUAH 
Of course la aku obses gila dengan anak-anak menakan aku, bak kata omputih, overly attached aunty. Aku duduk sorang-sorang teringat kat depa pun aku dah gelak sorang-sorang. Memory phone and laptop penuh gambar dan video diorang je. Sapa tak sayang anak menakan sendiri kan.


Pretty girls
Sexy boy

OWEN & THE GANG
Owen ni bukan kucing aku sebab dia ni dah macam adik aku dah. He's my everything. Kerana yang tidak mampu berkata-kata itu tidak pernah menyakitkan hati.


Cats choose us; we don’t own them. Brothers
Semua ni adalah brothers aku, Dari kiri, Baby, Hensem, Ibang (gambar tengah), Owen, and Beto. 

HORROR + THRILLER MOVIES 

Selain daripada anak menakan dan Owen and the gangs, aku obses dengan movies bergenre horror + thriller, hewhewhew. Kalau nak baca review movies pilihan aku klik SINI.

7 comments

  1. SOHO.. South Of Houston? hehe.. kidding jakk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha mai pun xfaham SOHO tu apa, nak skip jer. :P

      Delete
  2. no 1 tu kita geng !!! horror :( memang x blh tgk tu, tgk iklan pun tak brani.. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha takpa la Unni, kalau tak berani tgklah cerita sweet2 aje. :D

      Delete
  3. anak buah mai semua comei-comei putih gebu hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi, terima kasih Kk Mila....

      Delete
  4. hahaha. busyra pun suka tngok cerita seram. tapi kdg tu takut jgk nak tngok muka hantu tu. haha.

    ReplyDelete