Cabaran 30 Hari Blogging | Travel


Travel? Erm umur 23 tahun baru parents bagi greenlight tau nak travel dengan kawan-kawan. So my first and only travel experience hanyalah selepas tamat degree, pergi dengan ex classmates ke Pulau Langkawi. Hahaha, jomlah tengok beberapa gambar yang ada, sorry takda gambar menarik sebab hanya pakai Lenovo S560 jer, hewhewhew.



Previous
Next Post »

4 orang rajin komen

Click here for orang rajin komen
Unni Anje
admin
11/18/2016 10:27 PM ×

Langkawi!! da dua kali nak pi situ mesti tak jadi, so sad!!

Reply
avatar
Mila Ahmad
admin
11/19/2016 9:41 AM ×

nanti bila dah kahwin pegi travel dengan suami tau lagi sweet hihi...

Reply
avatar
ayunie ramli
admin
11/19/2016 10:44 AM ×

Ok la tu at least dh bsar skit. Pegi time kecik pn xbest jugk mai. Mcm mek ni. Pegi time skolah mne la nk mrasa merendet sndiri tmpt org --'

Reply
avatar
Reen Johari
admin
11/19/2016 3:23 PM ×

Xpuas tgk gambar travel Mai.. Comel sangat ;p

Reply
avatar