Hero kedua juga yang aku pilih...

by - November 10, 2016


Korang dah tengok Descendant of The Sun? Sikit je episod dia tak puaskan rasa. Aku dah tengok lama tapi baru nak tulis pasal ni harini. Hahaha.

Sebenarnya masa tengok cerita tu bukan aku fokus kat watak utama 'SongSong Couple' tu pun. Bagi aku watak hero dan heroin kedua lagi best dari watak utama, tak tahulah bagi orang lain tapi aku lagi suka pasangan hero dan heroin kedua tu.


Yes mereka berdua ni. Ya ampunnn, kenapa Jin Goo and Kim Ji-won ni cute sangat. Hahaha. Jin Goo ni da la hensem, macho pulak tu kalau nak banding dengan hero first tu, sorry peminat Song Joong Ki, dia terlalu comel untuk aku, hahahaha. Kim Ji-won tu takpayah cakap la dia memang cantik sangat. Aku suka chemistry diorang dalam drama ni.

Lagi satu, tragik kisah cinta diorang ni. Aku suka tengok pengorbanan masa lelaki tu jauhkan diri dari pompuan tu walaupun dia sayang sebab permintaan bapak perempuan tu, tapi aku suka juga effort perempuan tu nak kejar lelaki tu sebab dia tahu laki tu cuma sayang dia saja. Errm, sedih betul bila cinta terlarang ni. Aku pun tak paham kenapa aku emosi lebih, hahaha.

Happy sebab last-last cinta diorang direstui. Yelah bak kata omputih, the course of true love never did run smooth. 

Nah belanja satu lagu.


You May Also Like

8 orang rajin komen

  1. TT_TT sedih crita cinta 2nd lead ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Anis, lebih tertarik dgn plot cinta diorang.

      Delete
  2. kte suka song joongki tp xminat sgt drama ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Song joongki comel tp kite rasa tak sesuai plak jd askar, hahaha. comel sgt.

      Delete
  3. Replies
    1. Nanti tengok la Unni, best drama na. Ke Unni tak suka korea?

      Delete
  4. busyra tak minat cerita korea. tp ada bbrapa crita korea yg busyra pnah tngok. full house, hahaha. then 49 days. pastu ada lg satu tak ingt tajuk dia apa

    ReplyDelete
  5. Bile la mek bleh lyn cite ni --' review cite ni semua best best

    ReplyDelete