Kena fokus!


Berkenaan kerja yang aku cerita dalam entry ini, ermm aku rasa tahap tumpuan aku tak power lagi. Aduhai sebenarnya tak confident dapat habiskan penterjemahan dua chapter dalam masa dua hari.

Aku dah baca tugasan yang diberi semalam untuk dapatkan gambaran keseluruhan mengenai apa yang penulis tu nak sampaikan. Tak apa, selagi masa belum tamat kita jangan menyerah lagi.


Maaf kalau malam ni tak sempat balas kunjungan kalian <3 , Tinggalkan jejak nanti aku singgah.
Previous
Next Post »

13 Comments

Click here for Comments
sviors
admin
11/11/2016 10:02 PM ×

You can do it Mai. Fighting !!
Mai, lawanya blog. Seronok BW sini <3

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/12/2016 2:25 AM ×

Yeah,, thank Tiara. <3

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/12/2016 2:26 AM ×

Thanks singgah :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/12/2016 2:27 AM ×

Hehe thanks Fii, kalau ada idea menarik tentang pemilihan warna n design share la tauu tauu, mai tak kreatif pun T_T

Reply
avatar
Ahmad Hasif
admin
11/12/2016 5:57 AM ×

oooo terjemah buku novel yer...
semoga berjaya.. :)

Reply
avatar
Unni Anje
admin
11/12/2016 9:32 AM ×

all the best mai.. don't give up !!! Figthing!! chayok2

Reply
avatar
ayunie ramli
admin
11/12/2016 11:37 AM ×

Tkpe. Yg penting usaha. Mek try nk komen dekat entry mai yg trbaru tp tk dpt --'

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/12/2016 3:58 PM ×

yep beneren Ahmad Hasif, hahaha.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/12/2016 4:05 PM ×

Thanks mek, aik kenapa eh...

Reply
avatar
11/12/2016 6:37 PM ×

You can di it girl.. go go Mai..

Reply
avatar