Koleksi Header missobsesi.blogspot.com

Ini adalah entry pada tahun 2012 yang dipublish kembali, sorry kalau ayat terlalu rempittt..
Bahahahaha.

Aiseyhhh tak sopan betul start2 dah gelak besar.Okkk maap pak , ibuk, kanda, dinda. Assalamualaikum . Apa habaq ? Baik nooo baguih2...

Tadi Mai selongkaq folder tengok2 ada header-header lama Mai sejak dulu kala. Perghhh ada yang cencored gitu tak dapat nak kongsi. =P

Layan jelahhh koleksi header blog yang sentiasa menjadi penyeri dan saksi jatuh bangun blog kesayangan hatiku ini ~

Kejadahnya aku guna gambar kecik ni jadi header? Hahahaha... Maklumlah baru lagi takde sapa tunjuk ajar aku time nie. Aku bedal je~


Amik kau . Huahuahua. Ni zaman form5 , comel tak gua? Waktu ni tak kenal shawl belit-belit , gua pakai bawal kosong je . Muahaha . (ehhh cakap gua gua pulak , effect baca blog kak Ima tadi )


Feeewww~ Ok fine. Gelak la gelak... Hahaha... Dulu orang panggil nama den Eiza. Tapi den tak suka sebab ia sangat lembut lemah gemalai , tidak sesuai bagiku....~ 


Cewahhhh ayat tak muleh melah . Jiwang tak aku ? Sekarang nampak tak obsesku terhadap warna ijau dannnn microb kesayanganku .. (^___^)v


Header nie banyak dapat komen orang terkejut bukak blog aku sebab mata besau sangat . Muahahaha....Aku bedal je pakai lama-lama sampai..Asal cute dimata aku *panggg sepak sedas.haha~

Header kesayangan aku nie . Candid secara tak sengaja. Gambar ni memula aku marah Yana tu sebab tangkap gambar sebelum aku bersedia. Tengok2 hasil lawa pulak *pangggg , amik buat header lah.Kihkihkih .


Header yang aku edit sendiri pertama kalinya menggunakan photoshop . Perghhh berpeluh menyebal-nyebal ni aku nak siapkan ... ~

DAN....terakhir (buat masa ni)

Amacam? Korang suka tak ? 

Kihkihkih (^__^)v

Assalamualaikum :)

Sambungan koleksi header 2016

September




Oktober




November 


Set Logo

Itulah semua koleksi yang aku masih simpan dalam laptop, ada juga yang dah delete. Saja simpan dalam blog untuk rujukan kemudian hari, dan boleh belek-belek tua nanti, hahahaha. Motif sangat tua2 nak belek header.
Previous
Next Post »

40 orang rajin komen

Click here for orang rajin komen
Yana Libra
admin
6/13/2012 3:24 PM ×

banyak dah bertukar header ye~~ :)

Reply
avatar
nur anis
admin
6/13/2012 3:26 PM ×

banyak variasi nih..:)

Reply
avatar
mrs mell
admin
6/13/2012 4:12 PM ×

suka gamba candid tu.. jalan tar macam baru siap jer.. hihi..

Reply
avatar
Papa Mifz
admin
6/13/2012 4:53 PM ×

salam kenal...

wah byk yer koleksi header nyer...

Reply
avatar
Nurulee
admin
6/13/2012 4:55 PM ×

Comel header yang ada kucing tu. Hehe =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/pergi-hang-ke-hang-out-ehh.html

Reply
avatar
Jija
admin
6/13/2012 5:48 PM ×

hehe kite start kenal blog ni waktu awk pakai heade ke5. anyway nice, :D untung laa sbb pandai guna photoshop :D

Reply
avatar
Nurrul
admin
6/13/2012 5:49 PM ×

Hehe , kreatif juga ape.. hehe..
mata bolatt ! ! o_o

*Yang gambar candid tuh memang cantik ! :D

Reply
avatar
Sally Yatiey
admin
6/13/2012 6:18 PM ×

Bestnya masih simpan header lama2 :D hee

Reply
avatar
6/13/2012 6:30 PM ×

nasib baik aku punya xkena kutuk heheheehee....

Reply
avatar
teratak hati
admin
6/13/2012 7:33 PM ×

Byknya koleksi header..rjin btul buat header..klu sy dh lme pny header tk prnah rjin nk buat bru..

Reply
avatar
6/13/2012 7:41 PM ×

Jangan marah den yaa ! hehehe . Paling aku suka header hang yang aku "HASIL" kan tuu , hehee:)

*Pemandangan dia gilos lawa !:)

Reply
avatar
Chic Na
admin
6/13/2012 8:17 PM ×

serius header2 tu menunjukkan peringkat2 kematangan mai. haha.. comel2 semua. :)

Reply
avatar
fiQRa
admin
6/13/2012 9:48 PM ×

hehe dari tahun ke tahun ada perbezaan dalam setiap header :)

Reply
avatar
Misz Mieza
admin
6/13/2012 11:31 PM ×

wah! Banyak header dia.. Memang betul2 obses ngan warna ijau nih.. Hikhik! ^_~

Reply
avatar
6/14/2012 2:29 AM ×

rajinnyer awk buat header.....akak malas giler nk buat hehehee...tlg buatkn utk akak lah hehehehe

Reply
avatar
shedameor
admin
6/14/2012 9:04 AM ×

okay ape pandai buat header sendiri. akak tak pandai lansung tau :)

Reply
avatar
6/14/2012 10:03 AM ×

woahh..byknya header..awk wat sendiri kew..cantek2..hehe..=)

Reply
avatar
6/14/2012 11:26 AM ×

kita memang kadang2 rasa cm xpuas hati n bosan ngan header kita kn.. tu yg selalu tukar2 :)

Reply
avatar
6/14/2012 11:49 AM ×

Rajin nk mposss , smpai aku laaa jugak yang menjadi mangsa , wkwkwkwkkwwkk :'P

Reply
avatar
Square Scarf
admin
6/14/2012 4:32 PM ×

Chatbox awak tak working la.. :(

terima kasih visit my blog. Happy shopping dear!

squarescarf.blogspot.com

Reply
avatar
6/14/2012 10:54 PM ×

kita suka header yg tu, yg tu. alaaa cikmai tahu la yg mana kan. hihi

Reply
avatar
Unni Anje
admin
11/19/2016 11:12 AM ×

Kemain jiwang header atas tu ya.. Hahahaha.. Mai tetarik kat oktober 2016 yang ada gmbar pompuan btudung.. Hihihi.. Sudi share ilmu :)..

Reply
avatar
11/19/2016 11:53 AM ×

yg atas2 tu semua zaman sekolah hahahahha pakat dok edit boh muk sndiri. 2016 No No No NO heder semua boom pom lawaaaaaaaa!


blogwalking :D theathra.blogspot.my

Reply
avatar
11/19/2016 12:23 PM ×

alahhh cantiknya header sekarang.. nak upah tlg watkan header boleh..heee

Reply
avatar
Kin Naz
admin
11/19/2016 12:44 PM ×

Haa akhirnya dapat juga komen kat sini. Banyak header die

Reply
avatar
Kin Naz
admin
11/19/2016 12:45 PM ×

Haa akhirnya dapat juga komen kat sini. Banyak header die

Reply
avatar
NUR RAIHANAH
admin
11/19/2016 1:12 PM ×

header kak mai skrg ni lawa :D

Reply
avatar
11/19/2016 1:53 PM ×

byknya mai. hehe. tp boleh buat koleksi tu. busyra punya ada yg tak simpan. tp kan kita sma. kalau yg header dulu2 tu masa first start buat blog semua header tak transparent. kotak ja. hehe.

Reply
avatar
Reen Johari
admin
11/19/2016 3:17 PM ×

Makin lama makin cantik header Mai.. Yang header 1st guna photoshop, fuh. Nak crop gambar paling seksa rasanya.

Mata penuh teliti dan focus hahaa

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/19/2016 8:01 PM ×

Hahaha thanks JM belog.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/19/2016 8:02 PM ×

Cantik ke? Mai ambil dari freebies blog mana entah tak ingat...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/19/2016 8:03 PM ×

Tahu takpe, malu tgk balik, dah la caption entah pape. hahahaha

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/19/2016 8:04 PM ×

hahahaha cik renex suka ke? Nnt email nak header mcm mana, mai bt free je ok. hehehe

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/19/2016 8:04 PM ×

Hahaha itulah kak Kinah, asyik bertukar tukar je :P

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/19/2016 8:05 PM ×

Thanks Rrai <3 <3 <3

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/19/2016 8:06 PM ×

Tahu takpe, siap besaq gedabak gitu, hahaha.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/19/2016 8:06 PM ×

tu la kak reen, lepas tu terpotong potong sana sini, hahaha. kena repeat balik.stress2

Reply
avatar
Mila Ahmad
admin
11/21/2016 11:18 AM ×

eh mai memg boleh edit blog ke? or buat header je? cumel la akak tengok nampaklah perubahan dari zaman ke zaman semakin matang gitu. Syabas!

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/21/2016 6:59 PM ×

Boleh edit sikit2 tapi tak confident nk bt kat org, hahaha, sbb childish je gaya edit tu, header pun mai buat pakai photoscape je, hahaha... thanks kak mila,,harap suka singgah blog ini ;D

Reply
avatar