Koleksi Header missobsesi.blogspot.com

Ini adalah entry pada tahun 2012 yang dipublish kembali, sorry kalau ayat terlalu rempittt..
Bahahahaha.

Aiseyhhh tak sopan betul start2 dah gelak besar.Okkk maap pak , ibuk, kanda, dinda. Assalamualaikum . Apa habaq ? Baik nooo baguih2...

Tadi Mai selongkaq folder tengok2 ada header-header lama Mai sejak dulu kala. Perghhh ada yang cencored gitu tak dapat nak kongsi. =P

Layan jelahhh koleksi header blog yang sentiasa menjadi penyeri dan saksi jatuh bangun blog kesayangan hatiku ini ~

Kejadahnya aku guna gambar kecik ni jadi header? Hahahaha... Maklumlah baru lagi takde sapa tunjuk ajar aku time nie. Aku bedal je~


Amik kau . Huahuahua. Ni zaman form5 , comel tak gua? Waktu ni tak kenal shawl belit-belit , gua pakai bawal kosong je . Muahaha . (ehhh cakap gua gua pulak , effect baca blog kak Ima tadi )


Feeewww~ Ok fine. Gelak la gelak... Hahaha... Dulu orang panggil nama den Eiza. Tapi den tak suka sebab ia sangat lembut lemah gemalai , tidak sesuai bagiku....~ 


Cewahhhh ayat tak muleh melah . Jiwang tak aku ? Sekarang nampak tak obsesku terhadap warna ijau dannnn microb kesayanganku .. (^___^)v


Header nie banyak dapat komen orang terkejut bukak blog aku sebab mata besau sangat . Muahahaha....Aku bedal je pakai lama-lama sampai..Asal cute dimata aku *panggg sepak sedas.haha~

Header kesayangan aku nie . Candid secara tak sengaja. Gambar ni memula aku marah Yana tu sebab tangkap gambar sebelum aku bersedia. Tengok2 hasil lawa pulak *pangggg , amik buat header lah.Kihkihkih .


Header yang aku edit sendiri pertama kalinya menggunakan photoshop . Perghhh berpeluh menyebal-nyebal ni aku nak siapkan ... ~

DAN....terakhir (buat masa ni)

Amacam? Korang suka tak ? 

Kihkihkih (^__^)v

Assalamualaikum :)

Sambungan koleksi header 2016

September




Oktober




November 


Set Logo

Itulah semua koleksi yang aku masih simpan dalam laptop, ada juga yang dah delete. Saja simpan dalam blog untuk rujukan kemudian hari, dan boleh belek-belek tua nanti, hahahaha. Motif sangat tua2 nak belek header.

40 comments

  1. banyak dah bertukar header ye~~ :)

    ReplyDelete
  2. suka gamba candid tu.. jalan tar macam baru siap jer.. hihi..

    ReplyDelete
  3. salam kenal...

    wah byk yer koleksi header nyer...

    ReplyDelete
  4. Comel header yang ada kucing tu. Hehe =D

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/pergi-hang-ke-hang-out-ehh.html

    ReplyDelete
  5. hehe kite start kenal blog ni waktu awk pakai heade ke5. anyway nice, :D untung laa sbb pandai guna photoshop :D

    ReplyDelete
  6. Hehe , kreatif juga ape.. hehe..
    mata bolatt ! ! o_o

    *Yang gambar candid tuh memang cantik ! :D

    ReplyDelete
  7. Bestnya masih simpan header lama2 :D hee

    ReplyDelete
  8. nasib baik aku punya xkena kutuk heheheehee....

    ReplyDelete
  9. Byknya koleksi header..rjin btul buat header..klu sy dh lme pny header tk prnah rjin nk buat bru..

    ReplyDelete
  10. Jangan marah den yaa ! hehehe . Paling aku suka header hang yang aku "HASIL" kan tuu , hehee:)

    *Pemandangan dia gilos lawa !:)

    ReplyDelete
  11. serius header2 tu menunjukkan peringkat2 kematangan mai. haha.. comel2 semua. :)

    ReplyDelete
  12. hehe dari tahun ke tahun ada perbezaan dalam setiap header :)

    ReplyDelete
  13. wah! Banyak header dia.. Memang betul2 obses ngan warna ijau nih.. Hikhik! ^_~

    ReplyDelete
  14. rajinnyer awk buat header.....akak malas giler nk buat hehehee...tlg buatkn utk akak lah hehehehe

    ReplyDelete
  15. okay ape pandai buat header sendiri. akak tak pandai lansung tau :)

    ReplyDelete
  16. woahh..byknya header..awk wat sendiri kew..cantek2..hehe..=)

    ReplyDelete
  17. kita memang kadang2 rasa cm xpuas hati n bosan ngan header kita kn.. tu yg selalu tukar2 :)

    ReplyDelete
  18. Rajin nk mposss , smpai aku laaa jugak yang menjadi mangsa , wkwkwkwkkwwkk :'P

    ReplyDelete
  19. Chatbox awak tak working la.. :(

    terima kasih visit my blog. Happy shopping dear!

    squarescarf.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. kita suka header yg tu, yg tu. alaaa cikmai tahu la yg mana kan. hihi

    ReplyDelete
  21. Kemain jiwang header atas tu ya.. Hahahaha.. Mai tetarik kat oktober 2016 yang ada gmbar pompuan btudung.. Hihihi.. Sudi share ilmu :)..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik ke? Mai ambil dari freebies blog mana entah tak ingat...

      Delete
  22. yg atas2 tu semua zaman sekolah hahahahha pakat dok edit boh muk sndiri. 2016 No No No NO heder semua boom pom lawaaaaaaaa!


    blogwalking :D theathra.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe, malu tgk balik, dah la caption entah pape. hahahaha

      Delete
  23. alahhh cantiknya header sekarang.. nak upah tlg watkan header boleh..heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha cik renex suka ke? Nnt email nak header mcm mana, mai bt free je ok. hehehe

      Delete
  24. Haa akhirnya dapat juga komen kat sini. Banyak header die

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha itulah kak Kinah, asyik bertukar tukar je :P

      Delete
  25. Haa akhirnya dapat juga komen kat sini. Banyak header die

    ReplyDelete
  26. header kak mai skrg ni lawa :D

    ReplyDelete
  27. byknya mai. hehe. tp boleh buat koleksi tu. busyra punya ada yg tak simpan. tp kan kita sma. kalau yg header dulu2 tu masa first start buat blog semua header tak transparent. kotak ja. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe, siap besaq gedabak gitu, hahaha.

      Delete
  28. Makin lama makin cantik header Mai.. Yang header 1st guna photoshop, fuh. Nak crop gambar paling seksa rasanya.

    Mata penuh teliti dan focus hahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kak reen, lepas tu terpotong potong sana sini, hahaha. kena repeat balik.stress2

      Delete
  29. eh mai memg boleh edit blog ke? or buat header je? cumel la akak tengok nampaklah perubahan dari zaman ke zaman semakin matang gitu. Syabas!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh edit sikit2 tapi tak confident nk bt kat org, hahaha, sbb childish je gaya edit tu, header pun mai buat pakai photoscape je, hahaha... thanks kak mila,,harap suka singgah blog ini ;D

      Delete