Kulit Album Baru Faizal Tahir Unik!

by - November 27, 2016


Hai, assalamualaikum!

Siapa minat Faizal Tahir? Yeay geng! Mai memang suka FT ni sebab suara power, lagu best dan dia antara artis yang berpelajaran. 

Album baru Faizal Tahir yang bertajuk "ANATOMI" bagaimanapun menampilkan imej yang pelik dan unik sehinggakan dituduh murtad dan illuminati. Astaghfirullah hal azim, tak baik tau suka-suka je tuduh orang murtad macam tu.

Nak tengok tak macam mana rupa kulit album Faizal Tahir tu?

Sumber : Azwa/Rojak Daily
Walaupun dituduh murtad dan berunsurkan iluminati, kulit album Faizal Tahir mempunyai maksud yang mendalam. Setiap dari elemen yang dipaparkan di kulit album tersebut saling berkait dengan lagu dan lengkap bercirikan Faizal Tahir. Sebagai contohnya, kuda melambangkan tahun Faizal dilahirkan iaitu pada tahun kuda dan juga haiwan kegemarannya...... - Azwa/Rojak Daily
Kalau korang nak tahu lebih lanjut penerangan disebalik album terbaru Faizal Tahir ni jomlah baca di Rojak Daily, KLIK SINI untuk membaca.


You May Also Like

2 orang rajin komen

  1. biasa la artis mesti mcm2 pitnah dpt, maybe tngan tu kot da mcm tangan Tuhan agama Budha..hhuh

    ReplyDelete