Segmen | Mai Cari Bloglist Sempena Tukar Template!


Assalamualaikum.

Mai mencari blog-blog yang aktif untuk dimasukkan kedalam bloglist Mai. InsyaAllah siapa masuk bloglist Mai akan kekal permanent dalam ni selagi dia aktif. Maaflah bloglist sebelum ni Mai terlupa nak backup lepastu tukar template dan *poooof* hilang.

Taknak membebel panjang, kalau korang nak masuk bloglist Mai ikut syarat kat bawah. Tak payah buat entry blog.

1. Like Fanpage missobsesi.blogspot.my


2. Comment link blog korang kat gambar <sini>

3. Tinggalkan komen 'DONE' kat entry ni. (Bukan apa takut mai terlepas pandang)

Thank you...
Harap korang sudi masuk bloglist 'Mayy Jie'.

24 comments

  1. yeahhh template baru!! comel header... jap nk join

    ReplyDelete
  2. Yeahhh...! Akhirnya mai upload responsive template. Hihihi Mai pandai edit. Jadi.. Boleh edit untuk bagi nampal lain dari yang lain sikit. Kan kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pening juga nk edit ni kak reen, sbb terhad nak ubah column pun tak boleh, semua kena sumbat kt sidebar,adoiyai, hahaha

      Delete
  3. DONE!

    nak masuk bloglist ohsem maiiii *wink wink*

    ReplyDelete
  4. done. nampak lai sikit blog awak.

    ReplyDelete
  5. done like fanpage awk mai. sy dh nampak link blog sy disitu. okay thanks! muah ckit. hahahaha

    ReplyDelete
  6. Mek fb lame tk bkk --' tkpe, ntuk org lain :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha takpe lah Mek, exception la sbb mek selalu komen sini kan. mai da masukkan dalam bloglist dah...

      Delete
  7. This one is good template. Thanks for sharing.

    ReplyDelete
  8. This is good template.I liked this.

    ReplyDelete