Segmen | Mai Cari Bloglist Sempena Tukar Template!


Assalamualaikum.

Mai mencari blog-blog yang aktif untuk dimasukkan kedalam bloglist Mai. InsyaAllah siapa masuk bloglist Mai akan kekal permanent dalam ni selagi dia aktif. Maaflah bloglist sebelum ni Mai terlupa nak backup lepastu tukar template dan *poooof* hilang.

Taknak membebel panjang, kalau korang nak masuk bloglist Mai ikut syarat kat bawah. Tak payah buat entry blog.

1. Like Fanpage missobsesi.blogspot.my


2. Comment link blog korang kat gambar <sini>

3. Tinggalkan komen 'DONE' kat entry ni. (Bukan apa takut mai terlepas pandang)

Thank you...
Harap korang sudi masuk bloglist 'Mayy Jie'.
Previous
Next Post »

24 Comments

Click here for Comments
Unni Anje
admin
11/10/2016 9:30 AM ×

yeahhh template baru!! comel header... jap nk join

Reply
avatar
Unni Anje
admin
11/10/2016 9:33 AM ×

ok da ikut!!! DONE :)

Reply
avatar
Reen Johari
admin
11/10/2016 9:56 AM ×

Yeahhh...! Akhirnya mai upload responsive template. Hihihi Mai pandai edit. Jadi.. Boleh edit untuk bagi nampal lain dari yang lain sikit. Kan kan

Reply
avatar
11/10/2016 10:29 AM ×

DONE!

nak masuk bloglist ohsem maiiii *wink wink*

Reply
avatar
Mila Ahmad
admin
11/10/2016 11:30 AM ×

done. nampak lai sikit blog awak.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/10/2016 6:49 PM ×

Pening juga nk edit ni kak reen, sbb terhad nak ubah column pun tak boleh, semua kena sumbat kt sidebar,adoiyai, hahaha

Reply
avatar
11/10/2016 8:39 PM ×

done like fanpage awk mai. sy dh nampak link blog sy disitu. okay thanks! muah ckit. hahahaha

Reply
avatar
ayunie ramli
admin
11/10/2016 10:25 PM ×

Mek fb lame tk bkk --' tkpe, ntuk org lain :)

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/11/2016 1:04 AM ×

Hahaha takpe lah Mek, exception la sbb mek selalu komen sini kan. mai da masukkan dalam bloglist dah...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/11/2016 3:27 PM ×

___ Thanks semua ___

Reply
avatar
11/11/2016 5:57 PM ×

This one is good template. Thanks for sharing.

Reply
avatar
12/02/2016 9:17 PM ×

This is good template.I liked this.

Reply
avatar