Supermoon vs Hujan


So macam mana tadi? Dapat peluang tengok SUPERMOON dengan mata kepala sendiri tak? Kulim hujan tadi so impian aku nak tengok supermoon itu terkubur begitu saja, hahaha, duk main dengan kucing jelah dalam bilik. 

Tetiba rasa nak text my Papito kot-kot tempat dia nampak bulan tu. He said Jitra nampak bulan siap pakej gelakkan aku punya nasib. Tapi dia janji nak send gambo... Aku pun tunggu ler.

He send me this pic
So dapat kat Whatsapp tu gambar tu loading la, aku punya la excited nak tunggu loading tu habis sbb nampak bersinar sangat. 

Tau tak ending dia keluar gambar pokjib. Kuang asam kenakan aku. Berdekah dia gelakkan aku tapi lepastu dia send la jugak gambar bebetul walaupun aku nampak macam ambik gambar mentol je. HAHAHA. 



Tetiba teringat kenangan dulu, masa tu fenomena blue moon, kemain romantik tahap nak muntah plak aku baca entry lama aku, hahahaha. > KISAH BLUE MOON< ... Sekarang siap kenakan aku plak eh. Ada lori ada bas, nanti aku balas!
Previous
Next Post »

22 Comments

Click here for Comments
Unni Anje
admin
11/15/2016 6:18 AM ×

wah.. tempat Unni jelas sgt mai :P rasa mcm xnk bganjak tgk..

Reply
avatar
11/15/2016 8:05 AM ×

kat tmpt cik renex pun xnmpk sangat. main sorok2 balik awan. :)

Reply
avatar
ayunie ramli
admin
11/15/2016 9:05 AM ×

haaa, mek pun dapat tgk seketul mcm ni jugak. tunggu entry mek ye

Reply
avatar
11/15/2016 10:11 AM ×

Assalamualaikum, kat tempat Cik Nur jangan kata bulan, cahaya bulan pun ngak ada kok... kuciwa rasa...

Reply
avatar
Sue Bee
admin
11/15/2016 10:45 AM ×

Semalam ujan kat tempat SB, SM malu nak tunjuk muka. Awal pagi tadi sempat tengok sebelum ianya hilang

Reply
avatar
11/15/2016 10:54 AM ×

tak dpt tgk pun semalam..

Reply
avatar
AMER JAYA
admin
11/15/2016 11:06 AM ×

waktu magrib kamek* ada nangga kejap.. pasya kmk abaikan sebabb ingat malam nanti dapat tengok lagi.... hurmmm time Isyak dah hilang entah kemana disaluti Awan Mendung yang berarak...

Reply
avatar
Liyana Anuar
admin
11/15/2016 1:13 PM ×

saya tak tengok pun..tidoo sudah..hehe

Reply
avatar
Mrs. A
admin
11/15/2016 1:47 PM ×

Kat tempat Mrs.A pun hujan last night.
Jadinya Mrs. A tidur awal.
Lagi 18 tahun kalau nak tengok huhuuhuu...
Itupun kalau masih bernyawa

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/15/2016 8:01 PM ×

Jangan lupa share gmbr unni.hihihi

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/15/2016 8:02 PM ×

Hahah sabo je la cik Renex

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/15/2016 8:02 PM ×

Haha jgn lupa update Mek, seketui pun seketui lah.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/15/2016 8:03 PM ×

Hahaha sabar jelah ciknur, tak ada rezeki, tmpat mai hujan tapi langit cerah.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/15/2016 8:04 PM ×

Nampak jelas tak kak SB?

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/15/2016 8:04 PM ×

samalah kak Jue.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/15/2016 8:05 PM ×

fuh sayangnya...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/15/2016 8:05 PM ×

awalnyaa tido...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/15/2016 8:05 PM ×

InsyaAllah mudah-mudahan dipanjangkan umur kita...

Reply
avatar
11/15/2016 9:41 PM ×

tak kelihatan langsung..nasib dhubby kat Alor Staq..untung dia dpt snap pic..kena tunggu 18 tahun lagi...keke kalau panjang umur la..:D

Reply
avatar
11/15/2016 11:21 PM ×

owh kat jitra hujan ye mai. yela kalau hujan mana nampak kan. takpe2. yg penting mr sweet awk dh hntar gmbar tu. hehe. cantik gambar tu. terang!

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/15/2016 11:30 PM ×

Tak busyra, dia yg jitra, jitra tak hujan, kulim yg hujan...

Reply
avatar
11/16/2016 5:47 AM ×

Kak Sha pun tak dapat tengok.. Hujan..

Reply
avatar