Template bermasalah?


Korang pernah jadi macam ni tak?
Tahu tak macam mana nak selesaikan masalah ni 😢

18 comments

  1. selalu macam ni.. cer mai try clear history kat google ..Ctrl+H

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mai try clear cache smlm still tak boleh, huhu..

      Delete
  2. Akak rasakan.. Mai kena upload lg skali template. Mungkin waktu belek2, ada code yang missing..

    Template adk ada yang entry boleh komen, dan ada entry yang di hidekan utk komen. Uhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mai dh upload sekali lagi template ni, thanks Kak Reen, membantu sgt, dh normal balik dh skrg...

      Delete
  3. Ok untuk masalah ni saya pun ada ada hadapi juga, sini ada beberapa cara saya gunakan:
    1) Try sis clear cookies browser, kalau sis ada ccleaner lagi senang nak clear cookies.
    2) Ataupun sis try masuk blogger dengan menggunakan incognito mode. Insya-ALLAH boleh
    3) Jangan risau, benda ni biasa berlaku, biasanya tak berpanjangan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas clear cache masih ada prob ni, so Mai try guna incognito mode still problem ada, nampaknya bukan kaitan cache rupanya, last2 mai try upload balik template ni baru problem solve. thanks untuk info ni Aiman.

      Delete
  4. blog Cik Renex pun jadi macam ni jugak. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Renex try tukar template lain dulu, lepastu baru pasang balik template asal kita.

      Delete
  5. Pernah dulu mcm ni, tapi lepas log out blogger..clear browsing history/cookies, dan log in semula..dah settle..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks info, nanti kalau jadi lagi sekali mai cuba mcm ni pula...smlm clear history je tpi tak log out,hahaha.

      Delete
  6. Replies
    1. Entah la Mellya, ingatkan sbb dia pening http dengan https, tp lepas tukar kepada https pun masih jadi problem ni...so mai uploadkan je balik template ni lagi sekali.

      Delete
  7. kesiannya mai. awat tuuu? tak pernah pula kc jadi macam tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni mesti ada la ni tgn mai gatal tekan apa2 smpai jadi mcm ni, hahaha...tp dah settle :D

      Delete
  8. tak pernh jdi pulak mcm ni. tanya yg terror2 blog mesti tahu ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la,, hihi nasib baik ramai kawan blogger share ilmu kat sini...

      Delete
  9. alhamdulillah lega dah okay. msti risau kan. busyra kalau ada apa2 jadi sikit dekat blog ni. duduk pun tak senang. hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe Busyra, tak tidur jugak semalaman sbb godek masalah blog ni, hahaha pagi tu terus pengsan.

      Delete