Template bermasalah?


Korang pernah jadi macam ni tak?
Tahu tak macam mana nak selesaikan masalah ni 😢

Previous
Next Post »

18 Comments

Click here for Comments
Unni Anje
admin
11/18/2016 7:33 AM ×

selalu macam ni.. cer mai try clear history kat google ..Ctrl+H

Reply
avatar
Reen Johari
admin
11/18/2016 7:36 AM ×

Akak rasakan.. Mai kena upload lg skali template. Mungkin waktu belek2, ada code yang missing..

Template adk ada yang entry boleh komen, dan ada entry yang di hidekan utk komen. Uhuhu

Reply
avatar
Aiman
admin
11/18/2016 9:02 AM ×

Ok untuk masalah ni saya pun ada ada hadapi juga, sini ada beberapa cara saya gunakan:
1) Try sis clear cookies browser, kalau sis ada ccleaner lagi senang nak clear cookies.
2) Ataupun sis try masuk blogger dengan menggunakan incognito mode. Insya-ALLAH boleh
3) Jangan risau, benda ni biasa berlaku, biasanya tak berpanjangan :)

Reply
avatar
11/18/2016 9:59 AM ×

blog Cik Renex pun jadi macam ni jugak. :(

Reply
avatar
Elih Japahar
admin
11/18/2016 11:02 AM ×

Pernah dulu mcm ni, tapi lepas log out blogger..clear browsing history/cookies, dan log in semula..dah settle..

Reply
avatar
11/18/2016 11:41 AM ×

kesiannya mai. awat tuuu? tak pernah pula kc jadi macam tu

Reply
avatar
aswaleyla
admin
11/18/2016 7:09 PM ×

tak pernh jdi pulak mcm ni. tanya yg terror2 blog mesti tahu ni

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/18/2016 8:42 PM ×

Mai try clear cache smlm still tak boleh, huhu..

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/18/2016 8:43 PM ×

Mai dh upload sekali lagi template ni, thanks Kak Reen, membantu sgt, dh normal balik dh skrg...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/18/2016 8:45 PM ×

Lepas clear cache masih ada prob ni, so Mai try guna incognito mode still problem ada, nampaknya bukan kaitan cache rupanya, last2 mai try upload balik template ni baru problem solve. thanks untuk info ni Aiman.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/18/2016 8:46 PM ×

Cik Renex try tukar template lain dulu, lepastu baru pasang balik template asal kita.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/18/2016 8:47 PM ×

Thanks info, nanti kalau jadi lagi sekali mai cuba mcm ni pula...smlm clear history je tpi tak log out,hahaha.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/18/2016 8:48 PM ×

Entah la Mellya, ingatkan sbb dia pening http dengan https, tp lepas tukar kepada https pun masih jadi problem ni...so mai uploadkan je balik template ni lagi sekali.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/18/2016 8:49 PM ×

Ni mesti ada la ni tgn mai gatal tekan apa2 smpai jadi mcm ni, hahaha...tp dah settle :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/18/2016 8:50 PM ×

tu la,, hihi nasib baik ramai kawan blogger share ilmu kat sini...

Reply
avatar
11/18/2016 10:01 PM ×

alhamdulillah lega dah okay. msti risau kan. busyra kalau ada apa2 jadi sikit dekat blog ni. duduk pun tak senang. hahaha.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/18/2016 10:18 PM ×

Tahu takpe Busyra, tak tidur jugak semalaman sbb godek masalah blog ni, hahaha pagi tu terus pengsan.

Reply
avatar