Which Quote Defines You?


Ya! 100% accurate, hahaha. Bagi aku kesilapan tu adalah satu proses pembelajaran, adalah okay untuk buat silap asalkan kita dapat pengajaran yang Tuhan nak tunjuk. Yang tak okaynya adalah ulang kesilapan yang sama dua kali. 

Tapi ada yang lebih hina dari buat kesilapan kali kedua....iaitu....menjadi seorang judgemental, menghakimi orang lain, sibuk nak ambil alih tugas malaikat Atid. Nauzubillahiminzalik.

So get your quotes here, lepastu sharelah dengan aku. Hahaha. 
Previous
Next Post »

13 orang rajin komen

Click here for orang rajin komen
11/11/2016 9:05 AM ×

Mine is "To Be The Best, You Need To Handle The Worst" :D

Reply
avatar
Unni Anje
admin
11/11/2016 10:09 AM ×

ok jap nak buat jgk!! hahahaha

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/11/2016 3:12 PM ×

Nice quote Lissa..

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/11/2016 3:13 PM ×

Hahahaha Nanti share la Unni.

Reply
avatar
Eeiou _
admin
11/11/2016 3:29 PM ×

I love the quote actually. I don't know but it makes sense.
Here is mine, "One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching".

Reply
avatar
11/11/2016 4:32 PM ×

sebaiknya kita betulkan diri kita dulu. bru tngok org lain kan. sbb kesilapan diri kita masih bnyk. btw nice quote mai! :)

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/11/2016 6:14 PM ×

Nice quotes








Nice quote EE.


Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/11/2016 6:17 PM ×

hahaha thanks busyra..

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/11/2016 6:17 PM ×

Thanks Nabila Syifa...

Reply
avatar
ayunie ramli
admin
11/11/2016 8:36 PM ×

Mek bnyk quote. Ikut mood :) untuk skarang ni : too much sharing will destroy ur tomorrow --'

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/12/2016 4:09 AM ×

Hahaha, deep quote Mek tu.

Reply
avatar
11/12/2016 8:39 PM ×

For me.. i'll never give up, no matter what..

Reply
avatar