Which Quote Defines You?


Ya! 100% accurate, hahaha. Bagi aku kesilapan tu adalah satu proses pembelajaran, adalah okay untuk buat silap asalkan kita dapat pengajaran yang Tuhan nak tunjuk. Yang tak okaynya adalah ulang kesilapan yang sama dua kali. 

Tapi ada yang lebih hina dari buat kesilapan kali kedua....iaitu....menjadi seorang judgemental, menghakimi orang lain, sibuk nak ambil alih tugas malaikat Atid. Nauzubillahiminzalik.

So get your quotes here, lepastu sharelah dengan aku. Hahaha. 

13 comments

  1. Mine is "To Be The Best, You Need To Handle The Worst" :D

    ReplyDelete
  2. ok jap nak buat jgk!! hahahaha

    ReplyDelete
  3. I love the quote actually. I don't know but it makes sense.
    Here is mine, "One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching".

    ReplyDelete
  4. sebaiknya kita betulkan diri kita dulu. bru tngok org lain kan. sbb kesilapan diri kita masih bnyk. btw nice quote mai! :)

    ReplyDelete
  5. Mek bnyk quote. Ikut mood :) untuk skarang ni : too much sharing will destroy ur tomorrow --'

    ReplyDelete
  6. For me.. i'll never give up, no matter what..

    ReplyDelete