Borong Buku Jualan Akhir Tahun Karangkraf RM5-10 Sahaja!

by - December 29, 2016



Wahhh masa semakin terhad ni, cepatlah order banyak-banyak, bukan selalu Karangkraf nak belanja postage ye tak, hihihi. Syok giler!

Dah start ada yang habis stok dah, mana tidaknya dah harga runtuh kan. So kalau nak tengok senarai buku RM5 (KLIK SINI) dan buku RM10 (KLIK SINI). 

Kalau tak ada online banking jangan risau boleh berurusan dengan mereka melalui whatsapp juga, sangat mesra pelanggan. Boleh hubungi 019-229 7227 pada waktu pejabat untuk urusan pembelian buku. 

So apa tunggu lagi, jangan lepaskan peluang!

You May Also Like

15 orang rajin komen

  1. Menarik nie tapi.. Dah takde masa nak bace novel.. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah musim busy ke razanah? huhuhu bertabahlah...

      Delete
  2. wahhh daebakkk! sales betuii niii. hahaha. rasa nak ushar lah :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. usharrr jgn tak usharr esok dh tamat KC...

      Delete
  3. Replies
    1. Hihihi bila dah banyak murah rambang mata nak memilih.

      Delete
  4. wowww!! yg kaki tgn mbaca, ni kira pluang keemasan =D untung laa

    ReplyDelete
  5. Time-time nie memang best r membeli..
    Tambahan ada free postage.. memang berbaloi sangat..

    ReplyDelete
  6. erkkkk geramnya x sempat!!!!rugi2

    ReplyDelete