Bye Blog, Berpindah pada Wattpad.

Assalamualaikum, hehehe.

Gimik je tajuk, jangan confuse pula, sebab bukan blog ini yang akan dibubarkan, tapi blog lagi satu yang banyak aku tulis pasal karya rongak aku. So mulai hari ini, my second blog akan dibubarkan kerana berpindah kepada Wattpad, jadi sesiapa yang suka cerita fiksyen jemputlah follow Wattpad aku dan sudi-sudilah tinggalkan komen membina untuk aku kat sana. 


Tamatlah riwayat ruang escapism aku di blogspot mulai hari ini.

Kalau ada wattpad jangan lupa follow aku tau, muah ciked! 


35 comments

  1. Hahaha terkejut kita, ingatkan nak delete blog ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe tidakler, syg blog ni, teman suka duka, cewahh...

      Delete
  2. Woww! Series tkejut tgk tajuk tuu haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe, sorry bt org terkejutt, :P

      Delete
  3. Done follow..
    Nanti akak baca dan komen..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks kak sha, <3 mai follow kak sha balik

      Delete
  4. teringin nak baca. tak tau pun ada satu lagi blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe takpak nanti mai pindahkan ke wattpad, lagipun tak menarik kot :P merepek je lebih

      Delete
  5. aduii mai.. tejut kite.. hehe.. first time tau pasal wattpad ni. hehe. ilmu baru.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, jangan tejut2,, hehehe best busyra, buatlah, nanti boleh baca buku online, lepastu boleh komen on the spot, nanti writer tu reply,hahaha

      Delete
  6. Lahhh mai, terkejut tau. Ingatkan sungguh lah nak delete blog 😅 siqah takde wattpad lah pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha tidaklah kak siqah, bt lah satu akaun, senang boleh baca buku online, hehehe

      Delete
  7. baru tahu pasal wattpad..nanti nk buat la satu..hihi

    ReplyDelete
  8. Alahai.. macam2 ye ada skrg.. Baru tau ada wattpad bagai.. Pape pown moga mai terus success..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wattpad ni boleh baca buku online kak lea, tryla. hehehe

      Delete
  9. hai mai sius terkejut juak td. And first time shaf dengae Wattpad ni hihu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try la shaf wattpad, bnyk buku online dlm tu, hehehe

      Delete
  10. Mai nie, hihi terkejut akak tau... Ingatkan nak tinggal blog nie.. hihi nasib baik blum meraung lagi.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. HEHEHEHE, tidakler kak shikin, syg juga kak shikin ngan blog ni, hahaha...

      Delete
  11. suspen tajuk tu...hehe..tp firsttime gak irda dhr tentang wattpad..tp senarai cerpen tu baru dibaca sikitmacam best juga tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke kak Irda, wattpad ni best tau bnyk buku online boleh baca dengan free je...

      Delete
  12. ya allah rajinnya berkarya banyak2~ kita satu blog pun kdg2 terbiar :((

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu semua imaginasi liar je, kalau letak kat blog ni rasa semak pula nanti, hahahaha, so asingkan fiksyen dan realiti.

      Delete
  13. iskk terkejut tgk tajuk, bia btl mai ni, rupanya mainan tajuk..hihihihi!!! Wattpad tu apa?? emmm bru dgr pasal tu, btw teruskan melangkah mai :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wattpad tu mcm tempat baca buku online free Unni, cubalah, best.

      Delete
  14. Yup.. Letak kat wattpad lg mudah mai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul kak reen,ramai sikit pembaca, hehehe

      Delete
  15. Replies
    1. InsyaAllah WP, saya akan terus menulis selagi ada yang membaca, ehehehe, :D

      Delete
  16. Wattpad? First time dengar..
    Ada karya ek.. Nak baca la.. ^^

    ReplyDelete
  17. Igtkn nk delete blog ni tadi. Terkjut itewwww. Hahaha.

    Baru taw wattpad tu.nk try godek2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha mana boleh delete, syg ni akak. Hahaha. Godeklah, sudi2 la baca karya pertama Mayy, -ANAK

      Delete
  18. wattpad tu untuk ape mai? mek satu ni pun hampir trgadai skali lg dah --' tp tk pe mai, tulis slagi ade idea dannnn yang paling penting, mek support ue !

    ReplyDelete
  19. Amboi!!! tajuk post kemain tricky lagiks!

    ReplyDelete