Bye Blog, Berpindah pada Wattpad.

Assalamualaikum, hehehe.

Gimik je tajuk, jangan confuse pula, sebab bukan blog ini yang akan dibubarkan, tapi blog lagi satu yang banyak aku tulis pasal karya rongak aku. So mulai hari ini, my second blog akan dibubarkan kerana berpindah kepada Wattpad, jadi sesiapa yang suka cerita fiksyen jemputlah follow Wattpad aku dan sudi-sudilah tinggalkan komen membina untuk aku kat sana. 


Tamatlah riwayat ruang escapism aku di blogspot mulai hari ini.

Kalau ada wattpad jangan lupa follow aku tau, muah ciked! 


Previous
Next Post »

35 Comments

Click here for Comments
sviors
admin
12/09/2016 7:15 PM ×

Hahaha terkejut kita, ingatkan nak delete blog ni.

Reply
avatar
Jun Zie
admin
12/09/2016 7:20 PM ×

Woww! Series tkejut tgk tajuk tuu haha

Reply
avatar
12/09/2016 7:21 PM ×

Done follow..
Nanti akak baca dan komen..

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/09/2016 7:47 PM ×

Hehehehe tidakler, syg blog ni, teman suka duka, cewahh...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/09/2016 7:53 PM ×

Hehehehe, sorry bt org terkejutt, :P

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/09/2016 7:54 PM ×

Thanks kak sha, <3 mai follow kak sha balik

Reply
avatar
Nurul Rasya
admin
12/09/2016 8:59 PM ×

teringin nak baca. tak tau pun ada satu lagi blog

Reply
avatar
12/09/2016 9:01 PM ×

aduii mai.. tejut kite.. hehe.. first time tau pasal wattpad ni. hehe. ilmu baru.

Reply
avatar
Siqah Hussin
admin
12/09/2016 10:37 PM ×

Lahhh mai, terkejut tau. Ingatkan sungguh lah nak delete blog 😅 siqah takde wattpad lah pulak.

Reply
avatar
12/09/2016 10:42 PM ×

baru tahu pasal wattpad..nanti nk buat la satu..hihi

Reply
avatar
Lea Azleeya
admin
12/09/2016 11:00 PM ×

Alahai.. macam2 ye ada skrg.. Baru tau ada wattpad bagai.. Pape pown moga mai terus success..

Reply
avatar
12/09/2016 11:17 PM ×

hai mai sius terkejut juak td. And first time shaf dengae Wattpad ni hihu

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/10/2016 12:00 AM ×

Hahahaha tidaklah kak siqah, bt lah satu akaun, senang boleh baca buku online, hehehe

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/10/2016 12:01 AM ×

Buatlah satu kak zati,hehehehe

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/10/2016 12:02 AM ×

Hahaha, jangan tejut2,, hehehe best busyra, buatlah, nanti boleh baca buku online, lepastu boleh komen on the spot, nanti writer tu reply,hahaha

Reply
avatar
12/10/2016 12:51 AM ×

Mai nie, hihi terkejut akak tau... Ingatkan nak tinggal blog nie.. hihi nasib baik blum meraung lagi.. =)

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/10/2016 1:15 AM ×

Hehehe takpak nanti mai pindahkan ke wattpad, lagipun tak menarik kot :P merepek je lebih

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/10/2016 1:25 AM ×

Wattpad ni boleh baca buku online kak lea, tryla. hehehe

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/10/2016 1:26 AM ×

Try la shaf wattpad, bnyk buku online dlm tu, hehehe

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/10/2016 1:27 AM ×

HEHEHEHE, tidakler kak shikin, syg juga kak shikin ngan blog ni, hahaha...

Reply
avatar
Irda Garmin
admin
12/10/2016 7:58 AM ×

suspen tajuk tu...hehe..tp firsttime gak irda dhr tentang wattpad..tp senarai cerpen tu baru dibaca sikitmacam best juga tu

Reply
avatar
NHY ZIERA
admin
12/10/2016 8:57 AM ×

ya allah rajinnya berkarya banyak2~ kita satu blog pun kdg2 terbiar :((

Reply
avatar
Unni Anje
admin
12/10/2016 9:55 AM ×

iskk terkejut tgk tajuk, bia btl mai ni, rupanya mainan tajuk..hihihihi!!! Wattpad tu apa?? emmm bru dgr pasal tu, btw teruskan melangkah mai :)

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/10/2016 1:53 PM ×

Ye ke kak Irda, wattpad ni best tau bnyk buku online boleh baca dengan free je...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/10/2016 1:55 PM ×

Itu semua imaginasi liar je, kalau letak kat blog ni rasa semak pula nanti, hahahaha, so asingkan fiksyen dan realiti.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/10/2016 1:56 PM ×

Wattpad tu mcm tempat baca buku online free Unni, cubalah, best.

Reply
avatar
Reen Johari
admin
12/10/2016 2:01 PM ×

Yup.. Letak kat wattpad lg mudah mai..

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/10/2016 3:45 PM ×

Betul kak reen,ramai sikit pembaca, hehehe

Reply
avatar
Kak Long
admin
12/11/2016 1:04 AM ×

Wattpad? First time dengar..
Ada karya ek.. Nak baca la.. ^^

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/11/2016 1:24 AM ×

InsyaAllah WP, saya akan terus menulis selagi ada yang membaca, ehehehe, :D

Reply
avatar
12/13/2016 11:30 AM ×

Igtkn nk delete blog ni tadi. Terkjut itewwww. Hahaha.

Baru taw wattpad tu.nk try godek2

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/13/2016 12:52 PM ×

Hahahaha mana boleh delete, syg ni akak. Hahaha. Godeklah, sudi2 la baca karya pertama Mayy, -ANAK

Reply
avatar
ayunie ramli
admin
12/15/2016 1:00 PM ×

wattpad tu untuk ape mai? mek satu ni pun hampir trgadai skali lg dah --' tp tk pe mai, tulis slagi ade idea dannnn yang paling penting, mek support ue !

Reply
avatar
Mrs. A
admin
12/16/2016 11:56 AM ×

Amboi!!! tajuk post kemain tricky lagiks!

Reply
avatar