END - NEW YEAR GIVEAWAY BY IZZATI ATHIRAH



~Orait, klik banner kat atas ye untuk join~

*****

Gambar Throwback Paling Kebaboom Aku Tahun 2016 jatuh kepada..........


Dapat seketul nephew yang tomey!
Kakak cakap nak lahirkan dia sama dengan tarikh lahir aku iaitu 25 June,
Tapi budak bertuah ni tanak keluar lagi, so akhirnya dia dilahirkan lambat 4 hari, 29 June.
Ah, asalkan awok sihat je baby, aunty iz redho.
Adryan 1 weeks (Raya! oh Raya!)


Mandrem sikit anak menakan aku ni.
Supaya membesar jadi insan berguna dan selalu sayangkan auntynya.
Zam zam alakazam...FUHHHH!
Adryan 2 weeks


Ehem, awak ni ada mix korea ke?
or aaaaa lotz of mixxxxxessss?
Hahaha gurau je.
Adryan 3 months.


Awak tahu tak kenapa air laut masin?
Kerana manisnya semuaaa pada senyuman awak.
Cia cia cia.
Adryan 5 months.

Ihikz itulah antara kenangan paling indah menutup tirai 2016 ini. 

16 comments

  1. cumelnya...

    Btw, good luck...

    ReplyDelete
  2. Cia cia cia :D

    Comelnya dia :) Semoga membesar dengan baik :)

    ReplyDelete
  3. Ayat last tu tak menahan..
    Da macam pickup line.. Hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha pickup line untuk buah hati kenit.

      Delete
  4. Alahai comelnya.. Moga jadi anak soleh adryan.. Btw good luck mai

    ReplyDelete
  5. Thanks sebab sudi join my first GA :) Semoga berjaya!

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/12/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

    ReplyDelete
  7. GOODLUCK... :D

    jemput join GA ni sekali http://sishawa.blogspot.my/2017/02/giveaway-hawa-tanya-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete