END - NEW YEAR GIVEAWAY BY IZZATI ATHIRAH



~Orait, klik banner kat atas ye untuk join~

*****

Gambar Throwback Paling Kebaboom Aku Tahun 2016 jatuh kepada..........


Dapat seketul nephew yang tomey!
Kakak cakap nak lahirkan dia sama dengan tarikh lahir aku iaitu 25 June,
Tapi budak bertuah ni tanak keluar lagi, so akhirnya dia dilahirkan lambat 4 hari, 29 June.
Ah, asalkan awok sihat je baby, aunty iz redho.
Adryan 1 weeks (Raya! oh Raya!)


Mandrem sikit anak menakan aku ni.
Supaya membesar jadi insan berguna dan selalu sayangkan auntynya.
Zam zam alakazam...FUHHHH!
Adryan 2 weeks


Ehem, awak ni ada mix korea ke?
or aaaaa lotz of mixxxxxessss?
Hahaha gurau je.
Adryan 3 months.


Awak tahu tak kenapa air laut masin?
Kerana manisnya semuaaa pada senyuman awak.
Cia cia cia.
Adryan 5 months.

Ihikz itulah antara kenangan paling indah menutup tirai 2016 ini. 
Previous
Next Post »

16 Comments

Click here for Comments
Kak Long
admin
12/11/2016 12:47 AM ×

Alahai, comelnyaaaaa ^_^

Reply
avatar
12/11/2016 1:42 AM ×

cumelnya...

Btw, good luck...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/11/2016 3:29 AM ×

Hihihi thanks Kak Long.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/11/2016 3:32 AM ×

Thanks Cikla, hihihi. <3 <3 <3

Reply
avatar
Siqah Hussin
admin
12/11/2016 3:36 PM ×

Cia cia cia :D

Comelnya dia :) Semoga membesar dengan baik :)

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/11/2016 4:42 PM ×

Hahaha thanks Kak Siqah.Aamiin~

Reply
avatar
12/11/2016 4:56 PM ×

Ayat last tu tak menahan..
Da macam pickup line.. Hahaha..

Reply
avatar
Reen Johari
admin
12/11/2016 10:46 PM ×

Comel si kecik ni 😍

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/12/2016 12:46 AM ×

Hahaha pickup line untuk buah hati kenit.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/12/2016 12:47 AM ×

Hihi terima kasih kak reen <3

Reply
avatar
Unni Anje
admin
12/12/2016 9:04 AM ×

Alahai comelnya.. Moga jadi anak soleh adryan.. Btw good luck mai

Reply
avatar
12/16/2016 11:38 PM ×

Thanks sebab sudi join my first GA :) Semoga berjaya!

Reply
avatar
12/25/2016 1:22 PM ×

singgah dari segmen yang sama

http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/12/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

Reply
avatar
Nour Adieb
admin
2/01/2017 2:54 PM ×

good luck 😄

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
2/05/2017 1:07 AM ×

Terima Kasih :D

Reply
avatar
SITI AWADAH
admin
2/05/2017 4:48 PM ×

GOODLUCK... :D

jemput join GA ni sekali http://sishawa.blogspot.my/2017/02/giveaway-hawa-tanya-ini-blog-siapa.html

Reply
avatar