Game Review | Sara Is Missing


Game Review | Sara Is Missing


Hi, sapa peminat game? Semalam Mai download game yang viral di page-page paranormal dan seram facebook. Sara Is Missing, totally worth it, tapi tak tahulah kalau ada orang akan rasa bosan dengan game ni. Memandangkan aku main pada jam 0300 pagi, agak seram jugalah, macam real pun ada.

Bila kita open game ni, dia akan tukar wallpaper phone kita jadi lain, termasuk music, album gambar, sms semua jadi 100% macam phone orang lain. Kononnya kita terjumpa phone ni, tapi kita tak tahu siapa punya. So nanti kita akan chat dengan IRIS, IRIS ni macam phone tu punya sistem. IRIS minta kita bagi kerjasama untuk cari tuan dia, iaitu SARA yang hilang.

Agak macam real lah sebab nanti akan ada orang call phone ni, lepastu dia send gambar, video semua, kita pun kena reply. Aku tak tahulah nak explain, tapi kalau korang nak ada experience main game yang lain dari yang lain bolehlah try, hahahaha. 

12 comments

  1. Replies
    1. Hahaha seram jugaklah Busyra, kena amik feel tu pakai earphone. hahaha

      Delete
  2. macam seram je game nie. nanti tercampak phone kalau terkejut. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tk sampai tercampak, feel dia cemas dan mendebarkan gittue..hahaha

      Delete
  3. Makin popular game nie.. ramai juga yg share.. tp akak x berani nak cuba.. hahaha.. kang terbaring phone sendiri lak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha tak sampai terbaling phone kak sha,hahaha

      Delete
  4. nak try tp bab seram2 ni unni x blh tahan, da lah duduk sorang2 kat rumah sewa!! tgu balik kg la.. tapi best la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kalau takut kena main time ada org la, tp tak feel la nanti, haha

      Delete
  5. Dik.. Kalau dah tukar 100%, pastu nanti leh tukar ke normal smula ...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh kak reen, ni game je, hehehe

      Delete
  6. X cuba try lagi.
    Kurang masa nak main game

    ReplyDelete
  7. Eh, cam best je.. Nak donlod sekarang.. Hehe.. :D

    ReplyDelete