Game Review | Sara Is Missing


Game Review | Sara Is Missing


Hi, sapa peminat game? Semalam Mai download game yang viral di page-page paranormal dan seram facebook. Sara Is Missing, totally worth it, tapi tak tahulah kalau ada orang akan rasa bosan dengan game ni. Memandangkan aku main pada jam 0300 pagi, agak seram jugalah, macam real pun ada.

Bila kita open game ni, dia akan tukar wallpaper phone kita jadi lain, termasuk music, album gambar, sms semua jadi 100% macam phone orang lain. Kononnya kita terjumpa phone ni, tapi kita tak tahu siapa punya. So nanti kita akan chat dengan IRIS, IRIS ni macam phone tu punya sistem. IRIS minta kita bagi kerjasama untuk cari tuan dia, iaitu SARA yang hilang.

Agak macam real lah sebab nanti akan ada orang call phone ni, lepastu dia send gambar, video semua, kita pun kena reply. Aku tak tahulah nak explain, tapi kalau korang nak ada experience main game yang lain dari yang lain bolehlah try, hahahaha. 
Previous
Next Post »

12 orang rajin komen

Click here for orang rajin komen
12/10/2016 1:57 AM ×

mcm best ja. tp seram. hahaha

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/10/2016 2:22 AM ×

Hahaha seram jugaklah Busyra, kena amik feel tu pakai earphone. hahaha

Reply
avatar
BudakVanilla
admin
12/10/2016 4:12 AM ×

macam seram je game nie. nanti tercampak phone kalau terkejut. :D

Reply
avatar
12/10/2016 10:03 AM ×

Makin popular game nie.. ramai juga yg share.. tp akak x berani nak cuba.. hahaha.. kang terbaring phone sendiri lak..

Reply
avatar
Unni Anje
admin
12/10/2016 10:47 AM ×

nak try tp bab seram2 ni unni x blh tahan, da lah duduk sorang2 kat rumah sewa!! tgu balik kg la.. tapi best la...

Reply
avatar
Reen Johari
admin
12/10/2016 2:00 PM ×

Dik.. Kalau dah tukar 100%, pastu nanti leh tukar ke normal smula ...?

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/10/2016 2:13 PM ×

Tk sampai tercampak, feel dia cemas dan mendebarkan gittue..hahaha

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/10/2016 2:14 PM ×

Hahaha tak sampai terbaling phone kak sha,hahaha

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/10/2016 2:15 PM ×

Hahaha kalau takut kena main time ada org la, tp tak feel la nanti, haha

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/10/2016 3:44 PM ×

Boleh kak reen, ni game je, hehehe

Reply
avatar
12/11/2016 12:33 AM ×

X cuba try lagi.
Kurang masa nak main game

Reply
avatar
Kak Long
admin
12/11/2016 1:02 AM ×

Eh, cam best je.. Nak donlod sekarang.. Hehe.. :D

Reply
avatar