Imbas kembali 2016 di Facebook & Instagram

Harini nak flashback balik 2016 dari memori Instagram dan Facebook.

Klik SINI untuk dapatkan #yearinreview2016 korang

2016bestnine

Ini pula 2016bestnine, dapatkan korang punya di SINI

Amboi dua jejaka terhangat tu hot betul kat instagram I, kalah like untuk gambar tuan punya instagram tau, lepas ni fikir dua kali la nk post gambar ABAH dan ADRYAN. Habislah populariti kite, hahaha gurau je. Itulah Tokwan dan Cucu yang hensem dihati kami semua.

Memori paling best 2016 adalah dapat Adryan iaitu my only nephew buat masa ni sebab kakak cakap nak stop dah, kalau nak baby lagi sila beranak sendiri. So aunty is redho, nasib dah ada tiga ketul pertama hati. Lagi satu kenangan manis 2016 adalah aku dapat habiskan pengajian ijazah sarjana muda aku tepat pada masanya walaupun separuh nyawa jugalah last semester tu, hahahaha.

Tahun 2016 juga aku tumpang gembira dengan Cik Abang sebab dia dah dapat rumah sendiri pada umur 23 tahun, hehehe. Congrats encik sifu, saya ni tak larat dah ligan awak laju sangat! Tapi insyaAllah suatu hari nanti 'Success Together' goals kita akan tercapai. Abaikan je mulut orang yang sibuk kondem kita tuh. huh, emosi. Hahaha. 

Last-last, 2016 juga tahun yang bermakna kerana pada tahun ini juga dua buah keluarga sudah mengenali antara satu sama lain. Semoga Allah yang sentiasa memerhati kita itu, memberkati hidup dan kisah kita. Aamiin. 

Bye 2016, tak sabar nak melukis memori baru 2017 nanti, suspens tau. 

Previous
Next Post »

17 Comments

Click here for Comments
Lea Azleeya
admin
12/09/2016 2:56 PM ×

Moga ditahun baru nanti mai lebih success.. :)

Reply
avatar
Sop
admin
12/09/2016 4:43 PM ×

blom buat lagi best of nine 2016 :)

Reply
avatar
ayunie ramli
admin
12/09/2016 4:46 PM ×

Waaa dh kenal tu, tk lame lg bleh la amek next step. Pastuh one step closer. Waaaa mek is tak sabar !

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/09/2016 7:22 PM ×

InsyaAllah , aamiin...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/09/2016 7:24 PM ×

Sabaq mek, hahahaha nanti kalau jadi meh utaghaa naa. makan nasik minyak, hahaha.

Reply
avatar
Ana Suhana
admin
12/09/2016 9:36 PM ×

Wah banyaknye posting setahun. 👍

Reply
avatar
Siqah Hussin
admin
12/09/2016 10:39 PM ×

Semoga perjalanan awak dan si dia dipermudahkan :D Nanti siqah nak buat jugaklah bestnine tu. Hihi

Reply
avatar
12/09/2016 10:44 PM ×

nanti nak buat jugak bestnine ni..tunggu akhir2 sikit..heee

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/09/2016 11:37 PM ×

Suka post gambar :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/09/2016 11:38 PM ×

Thanks Kak Siqah, aamiin. Hehehe, buatlah nanti kak. :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/09/2016 11:38 PM ×

Hehehehe Mai tak menyabor bt awal2 :P

Reply
avatar
12/10/2016 10:06 AM ×

Dah tinggal berapa hari je lagi sebelum 2016 melabuhkan tirai kan.. sedih..

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/10/2016 2:03 PM ×

Betul tu kak sha, kejap je masa berlalu...

Reply
avatar
12/11/2016 12:28 AM ×

Semoga sentiasa success n good luck

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/11/2016 1:19 AM ×

Terima kasih ya WP/

Reply
avatar
7/15/2017 8:05 PM ×

rabia siap save lagi video #yearinreview2016 ni

Reply
avatar