Pengumuman Pemenang Segmen Jom Exchange Follower Twitter dan Instagram


Pengumuman Pemenang Segmen Jom Exchange Follower Twitter dan Instagram

Assalamualaikum... 

Pertama sekali Mai nak minta maaf sebab terlewat umumkan pemenang dari tarikh yang dijanjikan. Tak sangka tiba-tiba macam-macam pula yang jadi, mula-mula kena pergi ambil anak buah, kemudian ada yang demam pula terpaksa stay kat sana, sambil tu uruskan hal sekolah diorang pula, tup-tup phone rosak, aduh, mati kutu, tak tahu nak buat apa dah. Maaf ye...


Baiklah sebelum tu jom kita usha senarai peserta dulu, jeng jeng jeng~

  1. Unni Anje/Instagram/Twitter
  2. SayidahNapisah/Instagram/Twitter
  3. Mellya/Instagram/Twitter
  4. Cik N.A/Instagram/Twitter
  5. Miraleecious/Instagram/Twitter
  6. Anzra/Instagram/Twitter
  7. KisahsiDairy/Instagram/Twitter
  8. OnieChan/Instagram/Twitter
  9. CikTie/Instagram/Twitter
  10. Sparta/Instagram/Twitter
  11. Kak Fiza/Instagram/Twitter
  12. Syuha/Instagram/Twitter
  13. MissBanu/Instagram/Twitter
  14. Svior/Instagram/Twitter
  15. OmbakBergigi/Instagram/Twitter
  16. SweetSourLeyra/Instagram/Twitter
  17. IntanSafyyna/Instagram/Twitter
  18. BondeZaidalifah/Instagram/Twitter
  19. NoorNajwa/Instagram/Twitter
  20. Fanna/Instagram/Twitter
  21. Anis/Instagram/Twitter
  22. Bihah/Instagram/Twitter
  23. Hanis/Instagram/Twitter
  24. Amar/Instagram/Twitter

Terima kasih kepada semua peserta yang join, jadi Mai akan pilih tiga pemenang yang dipilih secara cabutan bertuah guna random org, hehehe, so....siapakah ituu?

Pemenangnya adalah yang bernombor.....!

2

17

6

Hihihi tahniah kepada pemenang, maaflah hadiah tak seberapa...Jangan lupa emelkan nama, phone number dan alamat rumah untuk pengeposan hadiah. 

Kepada yang tidak terpilih, maaf, terima kasih sebab sudi join segmen ini. Korang memang deboom la! 💘

Previous
Next Post »

7 orang rajin komen

Click here for orang rajin komen
Abam Kie
admin
12/26/2016 8:05 AM ×

tahniah kpd semua pemenang...

Reply
avatar
12/26/2016 10:37 AM ×

tahniah pemenang ! jealous itew hehehe

Reply
avatar
12/26/2016 1:38 PM ×

Tahniah kepada yang menang !

Reply
avatar
12/26/2016 4:07 PM ×

Tahniah kepada pemenang2

Reply
avatar
12/28/2016 11:30 AM ×

Tahniah kepada semua.. =)

Reply
avatar
anzra rizal
admin
12/28/2016 2:04 PM ×

Alhamdulillah menang , terima kasih mai

Reply
avatar
12/28/2016 9:52 PM ×

waw! alhamdulillah.. tq ye mayy :)

Reply
avatar