Template by Blogger Reenri Memang Gorgeous.


Ingat lagi tak template lama aku yang berwarna pink haritu, rindu tak? Ah tak payah rindu, hahahaha. Sebab sekarang aku dah jatuh cinta ganda 80 juta dengan template baru aku hadiah dari Kak Reen kat SINI. Rambang mata sangat tau masa nak bagi jawapan kat Kak Reen nak terima template mana satu sebab semua lawa-lawa gila serius tak tipu terutamanya template tambahan yang Kak Reen emelkan tu. End up aku pilih yang salah satu daripada SINI.


Look! I'm so in love with the new template, gorgeous sangat! Thank you a lot Kak Reen sebab merealisasikan impian nak pakai template mahal. Sekarang nak fikirkan pasal domain pula, huhuhu, tapi itulah aku selalu terfikir kalau tiba-tiba umur tak panjang sapa nak sambung bayar domain aku pula, lepastu blog aku lesap, dan mak aku tak dapat baca blog aku dah. Eh, merepek pulak. 

Tengoklah, tetiba rasa tak nak tukar domain sendiri pula.

Perempuan otak seminit. 

19 comments

  1. Hye mai.. lama tak nampak.. hehehe..
    Gorgoeus tau blog dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hhihi busy sikit harituu...i'm back now,rinduuu eh kak sha..thank you :D

      Delete
  2. congrts dpt template yg di inginkan =D

    ReplyDelete
  3. Hoii laaa...nampak kemas sangat ni..hihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hewhewhew.... mekasihhh Sally.. :3

      Delete
  4. mmg cantik.. simple je..

    ReplyDelete
  5. Memang cantik template baru awak..bersih dan sejuk mata memandang.. =)

    ReplyDelete
  6. hahha perempuan otak seminit...ok la tu seminit bukan sesaat...

    veghi nice template pastinya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha otak sesaat lagi paghahhhh. hahaha

      thank you veghi much!!

      Delete
  7. Cantik dan kemas template baru nie ☺☺☺

    ReplyDelete
  8. Tahniah dapat templete baru.
    janganlah otak seminit.

    ReplyDelete
  9. Cantik sangatttt template. Jelesss.hehe

    ReplyDelete
  10. wahh best lla merasa template Gorgeous.. cantik mai, suka tgk.. nak jeles blh la :P

    ReplyDelete