Tolong Like Gambar Contest Make-up Mama.

by - December 06, 2016


Assalamualaikum, 

Musim contest lagi kan, kali ini adalah contest Make-up ibu di facebook, dianjurkan oleh School of Makeup by Siti Nurfarahain


Jadi macam biasalah, hehehe nak minta tolong rakan blogger lagi, kalau suka dengan make-up by adik Mai kat muka mama kami, tolong sumbangkan LIKE kat gambar dibawah tau, senang je.Hihihi.

Model - Mama
 Make up by - Noor Farhah (my lil sister). 


Klik Like Tau! 

You May Also Like

6 orang rajin komen

  1. done like and komen hehe. goodluck!

    btw, kc tag mai kat sini http://www.sayidahnapisah.com/2016/12/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Kc, appreciate sgt! orait kejap lg mai join.

      Delete
  2. wahhh pandai nya make up!! Nampak sgt perbezaan ... done like mai, moga berjya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Unni, <3 hihihi, adik mai yg make up ni, mai pun belajar dari dia...

      Delete