Tolong Like Gambar Contest Make-up Mama.


Assalamualaikum, 

Musim contest lagi kan, kali ini adalah contest Make-up ibu di facebook, dianjurkan oleh School of Makeup by Siti Nurfarahain


Jadi macam biasalah, hehehe nak minta tolong rakan blogger lagi, kalau suka dengan make-up by adik Mai kat muka mama kami, tolong sumbangkan LIKE kat gambar dibawah tau, senang je.Hihihi.

Model - Mama
 Make up by - Noor Farhah (my lil sister). 


Klik Like Tau! 

Previous
Next Post »

7 Comments

Click here for Comments
12/06/2016 8:17 PM ×

done like and komen hehe. goodluck!

btw, kc tag mai kat sini http://www.sayidahnapisah.com/2016/12/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html :)

Reply
avatar
Unni Anje
admin
12/06/2016 8:26 PM ×

wahhh pandai nya make up!! Nampak sgt perbezaan ... done like mai, moga berjya

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/06/2016 9:34 PM ×

Thanks Kc, appreciate sgt! orait kejap lg mai join.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/06/2016 9:34 PM ×

Thanks Unni, <3 hihihi, adik mai yg make up ni, mai pun belajar dari dia...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/07/2016 1:42 AM ×

Terima kasih WP.

Reply
avatar
9/13/2017 10:15 AM ×

Dah lama dah contest ni rupnya..menyesal tak join

Reply
avatar