6 Tahun Yang Gembira~!



6 years ago. 
The day I went out with my bestfriend.

I still remember that day, when he bought me a chocolate flavour coolblog, and vanilla flavour for himself. Kami duduk lepak-lepak dekat kerusi dalam Terminal 1 Seremban. Tengok orang lalu-lalang. 

"Emm."

He was struggling to say something. I saw it clearly from his innocent face.

"Awak! Saya takmau bazirkan masa saya, duit saya, dan tenaga saya keluar dengan awak tanpa haluan.nak jadi bini saya dak?"

Fuh. direct brader! Smooth eh. Hahaha.

Hahaha. We're so young, 18 tahun. Gelenyar masa tu nauzubillahiminzalik, and I say yes. Hahaha. I never regret~! Walaupun masa tu aku tak jatuh cinta sangat pun, why not give it a try. He's my bestfriend, pi kut mana pun berkepit je kan.

***

Sekarang dah 6 tahun. Kawan-kawan ramai dah perli kenapa kita masih tak ada tanda nak berumah tangga. Tak apalah, rahsia kita simpan sendiri. Jatuh bangun susah senang happy gelak tawa semua kita berdua je. Hahaha. Thank you untuk kerja keras awak, biarlah orang tak nampak, saya nampak. :D

Semoga urusan kita March ini dipermudahkan. Aamiin, Aamiin.

TERIMA KASIH UNTUK 6 TAHUN YANG GEMBIRA INI.





Follow

22 comments

  1. Aamiin.. Aamiin.. semoga dipermudahkan segala urusan Mai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kak sha , aamiin...

      Delete
  2. Awww sweetnya heheh 🙈🙈🙈

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum
    Singgah pagi

    ReplyDelete
  4. Semoga dipermudahkan segala urusan ye mai. :)

    ReplyDelete
  5. aloo sweet ny ! =D
    sis doakan apa pun yg Mai rncgkn, bjalan dgn lancar & di permudahkn. Insyallah amin ! =D

    ReplyDelete
  6. baju baru ke mai?? macam nmpak bru je template ni.. Fuyoo lamanya 6 tahun :) Unni doakan till jannah ya :) In shaa Allah dipermudahkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak la Unni, dah lama pakai, hadiah dari Kak Reenri. Hehehe.

      Aamiin, terima kasih Unni.

      Delete
  7. Wah mayy, tahniah in advanced!

    Dah bau bau tu...


    spitoutkata.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Terminal one.. Wuu.. Hopefully everything goes well for both of you.. :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Flavnesz, hahaha zaman tu lepak naik bas, takde kereta lagi, situ jelah tempatnya.hahaha..

      Delete
  9. tahniah.. smoga urusan dipermudahkannya..

    ReplyDelete
  10. Wahhh. Happy anniversaryy. Jangan lupa ajak taw. Hikhik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak reen, hihihihi insyaAllah tapi lambat lagi kendurinya.hahaha

      Delete
  11. Moga dipermudahkan untuk mai dan dipercepatkan.. hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin, aamiin, thank you Kak Lea <3

      Delete