Dapatkan Sample Fair & Lovely Percuma Sekarang!

by - January 08, 2017


Sample Fair & Lovely Percuma

Siapa tak kenal produk penjagaan kulit wajah Fair & Lovely yang sangat legend ni, yelah jangan cakap dari zaman aku sekolah, dari zaman mama aku lagi dah wujud krim ni. Aku percaya krim Fair & Lovely ni dapat bertahan lama dalam pasaran atas beberapa sebab. Harga yang murah, tiada kesan sampingan, dan lembut pada kulit

Ingat lagi tak iklan tiap hari sayang ni? Hahaha. Gaya tangan tu memang viral la pada zaman dahulu masa tak ada internet lagi, hahaha, maklumlah hari-hari layan tv je bebudak, tengok iklan pun terhibur. Jangan kata budak, mak bapak budak pun tiru gaya tu, apa salahnya beromantik kan. Heheh.
Iklan zaman pula kini semakin catchy dengan Daiyan Trisha yang comel tu.

Untuk para pelajar pula, Fair & Lovely nak bagi lagi kongsi lagi satu kebaikan dengan korang semua. Apa tu? Ya, biasiswa Fair & Lovely bernilai sehingga RM 200 000.00 (Ringgit Malaysia dua ratus ribu), OMG I'm so excited walaupun bukan lagi bergelar pelajar. Rebutlah peluang ni korang mana tahu rezeki. Alaa isi je borang, ada 3 step mudah je.

Sample Fair & Lovely Percuma

Kita yang bukan pelajar ni pun boleh tolong adik-adik kita dengan mengundi universiti mereka. Vote jangan tak vote, suka hatilah korang nak vote universiti sendiri ke, universiti adik ke, ataupun mana-mana universiti jiran tetangga korang. Hahaha, semakin tinggi vote ni semakin cerahlah peluang diorang nak dapat biasiswa. Vote tauuu!

Berita baik juga! Kepada sesiapa pencinta free sample macam aku, ataupun yang tak pernah try lagi Fair & Lovely dan nak sample percuma, korang boleh dapatkan segera sekarang. Isi je borang, tunggu sample sampai, settle. Hahaha. 

Baiklah kalau korang nak tau lebih lanjut pasal cara nak dapat biasiswa atau nak vote universiti pilihan korang ataupun nak free sample tu, KLIK SINI. Cari tulisan berwarna merah seperti ini Biasiswa Fair & Lovely cepat lah klik lelaju, hahaha. 

***
Baca Juga:



You May Also Like

20 orang rajin komen

  1. Iklan setiap hari sayang tu dulu viral kat sekolah...budak2 lelaki yang sedang meningkat naik hormon miang keladinya guna trade mark tulah nak ngorat pelajar perempuan...hihihihi...syok nyanyi..guru disiplin lalu...ke libas sekali....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeeee betul tu PC, memanggggg trade mark dorang menyakat budak perempuan kan. hahahaha.

      Delete
  2. Femes kot F&L time zaman sis sek dlu. Time tue dia saja yg org guna. Xde produk lain. Tahun 1998 cmtue. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu fair & lovely mmg paling hot, lagi satu yg hot masa tu Olay pun hot juga, krim 7 hari apa entah mai pun dh lupa, haha.

      Delete
  3. Comelnyaa semua pink. Hihi.
    Sukee sangat free samples, nakpi isi details sekarang. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cepat ana,isi je tak rugi pun, hehehe

      Delete
  4. hee~ dulu zaman sekolah kakak memang pakai fair and lovely.. tapi semakin meningkat umur, semakin banyak duit.. dia ala ala lupa diri.. adoi.. drmaa btol masa mula mula kenal fair and lovely nih.. sebab terpegun "asal model dia tak macam orang India yang aku kenal pon"..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau takpe kak Atie, setiap minggu ukur skala warna kulit meningkat tak,hahaha

      Delete
  5. Lama da xguna produk ni. Dulu2 guna produk ni lah. Nak try mtk free sample la. Hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minta la kak reen. free je,haha

      Delete
  6. Mgimbau memori lama iklan dlu tu HAHAHAHA

    ReplyDelete
  7. Haha.. Ingat2.. Iklan ni hari2 kitorang buat.. Memang trend la time tu.. :D

    ReplyDelete
  8. tak pernah try fair and lovely..saya pengguna Safi..boleh tryla kot F&L lepas ni

    ReplyDelete
  9. dlu busyra time skolah suka sngt guna! hehe..

    ReplyDelete
  10. Safi pun best juga kan kak Radhia.

    ReplyDelete