GIVEAWAY NIYAZ 1ST YEAR BIRTHDAY BY DEARIESCOUPLE

GIVEAWAY NIYAZ 1ST YEAR BIRTHDAY
-klik banner untuk join-

Hi, Assalamualaikum.

Sis Liez ada lancarkan satu giveaway sempena birthday puteranya 1 tahun pada 6 February nanti. Giveaway ni berlangsung mula dari hari ini sampailah 9 February nanti, sebulan tau! Jadi jomlah kita join ramai-ramai untuk support giveaway ni, syarat-syaratnya pun simple belaka. KLIK SINI UNTUK JOIN.

Baiklah, oleh sebab giveaway ini adalah giveaway birthday baby Niyaz sempena masuk satu tahun, Aunty Mayy nak bagi ucapan sikitlah. Ehem.. Semoga Niyaz membesar dengan sihat dan menjadi anak soleh yang taat kepada Allah, dan sayang & hormat kepada kedua ibu bapanya. Jom aamiinkan ramai-ramai. Haa ni aunty Mayy siap buat kad tau untuk Niyaz. Hihihi. Happy Birthday in advance Niyaz.

birthday card Canva

Ikhlas,


Follow

26 comments

  1. Comelnya kad..
    Nanti nak Request satu, boleh.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihi kan mai dh cakap untuk kak sha semua bolehhh, hihihi.

      Delete
  2. Good luck mai. Cantik kad tue. Nk jugak :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. HIhihihi cantik ke sis? Mai bt online je tuu,hihih boleh2.

      Delete
  3. Best of luck, Cik Mai.. 😊

    ReplyDelete
  4. thank you aunty Mayy... Niyaz doakan aunty dimurahkan rezeki..
    thanks sbb join GA nie... Mama Niyaz pula wish hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamin, hihihi, thanks mama niyaz :D

      Delete
  5. Lupa mak ucap happy new year.
    Salam tahun baru may.

    ReplyDelete
  6. wish u luck mai ! Ju pun bru mdaftar diri tadi hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Kak Ju. hihihi all the best utk sis juga.

      Delete
  7. DSYS

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/01/giveaway-niyaz-1st-year-birthday-by.html

    ReplyDelete
  8. Singgah sini dari segmen yang sama and GOOD LUCK !!

    http://bluechoralpearl.blogspot.my/2017/01/giveaway-niyaz-1st-year-birthday-by.html

    ReplyDelete