GIVEAWAY NIYAZ 1ST YEAR BIRTHDAY BY DEARIESCOUPLE

GIVEAWAY NIYAZ 1ST YEAR BIRTHDAY
-klik banner untuk join-

Hi, Assalamualaikum.

Sis Liez ada lancarkan satu giveaway sempena birthday puteranya 1 tahun pada 6 February nanti. Giveaway ni berlangsung mula dari hari ini sampailah 9 February nanti, sebulan tau! Jadi jomlah kita join ramai-ramai untuk support giveaway ni, syarat-syaratnya pun simple belaka. KLIK SINI UNTUK JOIN.

Baiklah, oleh sebab giveaway ini adalah giveaway birthday baby Niyaz sempena masuk satu tahun, Aunty Mayy nak bagi ucapan sikitlah. Ehem.. Semoga Niyaz membesar dengan sihat dan menjadi anak soleh yang taat kepada Allah, dan sayang & hormat kepada kedua ibu bapanya. Jom aamiinkan ramai-ramai. Haa ni aunty Mayy siap buat kad tau untuk Niyaz. Hihihi. Happy Birthday in advance Niyaz.

birthday card Canva

Ikhlas,


Follow
Previous
Next Post »

26 Comments

Click here for Comments
1/09/2017 8:12 PM ×

Comelnya kad..
Nanti nak Request satu, boleh.. hehehe

Reply
avatar
Ana Suhana
admin
1/09/2017 8:15 PM ×

Good luck mai. Cantik kad tue. Nk jugak :p

Reply
avatar
1/09/2017 8:59 PM ×

Best of luck, Cik Mai.. 😊

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/10/2017 4:49 AM ×

Hihihihi kan mai dh cakap untuk kak sha semua bolehhh, hihihi.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/10/2017 4:50 AM ×

HIhihihi cantik ke sis? Mai bt online je tuu,hihih boleh2.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/10/2017 4:50 AM ×

Thanks Kak shikin <3

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/10/2017 4:50 AM ×

Thank you kak Radhia.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/10/2017 4:51 AM ×

Terima kasiihhhhhh.hihihi

Reply
avatar
1/10/2017 9:30 AM ×

thank you aunty Mayy... Niyaz doakan aunty dimurahkan rezeki..
thanks sbb join GA nie... Mama Niyaz pula wish hihihi

Reply
avatar
Adam
admin
1/10/2017 10:14 AM ×

Lupa mak ucap happy new year.
Salam tahun baru may.

Reply
avatar
Jun Zie
admin
1/10/2017 10:16 AM ×

wish u luck mai ! Ju pun bru mdaftar diri tadi hoho

Reply
avatar
E'in
admin
1/10/2017 10:58 AM ×

good luck mayy :)

Reply
avatar
Mrs. A
admin
1/10/2017 12:23 PM ×

All the best! Mai.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/10/2017 5:08 PM ×

Thank you Busyra :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/10/2017 5:09 PM ×

Aamin, hihihi, thanks mama niyaz :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/10/2017 5:10 PM ×

Happy New Year Adam :)

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/10/2017 5:10 PM ×

Thank you Kak Ju. hihihi all the best utk sis juga.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/10/2017 5:17 PM ×

Thank you Mrs. A :D

Reply
avatar
Belogs JM
admin
1/10/2017 5:56 PM ×

DSYS

https://belogsjm.blogspot.my/2017/01/giveaway-niyaz-1st-year-birthday-by.html

Reply
avatar
Siqah Hussin
admin
1/10/2017 9:06 PM ×

Good luck mai :)

Reply
avatar
1/11/2017 4:15 AM ×

Singgah sini dari segmen yang sama and GOOD LUCK !!

http://bluechoralpearl.blogspot.my/2017/01/giveaway-niyaz-1st-year-birthday-by.html

Reply
avatar