Nak Mai Tolong Tukarkan Responsive Template?



Assalamualaikum, Salam Tahun Baru~!

Sempena 2017 ni, Mai nak bagi peluang kepada mereka yang pakai simple template untuk nak tukar ke responsive template tetapi tak dapat tukar sebab busy, tak tahu tukar, malas nak fikir, ataupun tak suka main coding dan lain-lain alasan lagi, untuk Mai yang tolong pasangkan kat blog kesayangan hangpa itu. 

Nak tak? Kalau nak pilihlah design free seperti,

01. Rosemary (Beauty & Fashion
02. Sugar 
03. Olivia 
04. Claire 
05. Pilih template free @ beli sendiri lain kat ThemExpose

Kalau ada yang berminat untuk Mai tolong bolehlah comment kat bawah emel korang ataupun korang emelkan je terus nak design mana kat kotak HUBUNGI SAYA di sidebar tu, hihi. And free je tau, sebab Mai bosan sangat ni, hahaha. 

Limit : 3 Orang Sahaja tu pun kalau ada, hahahaha.
Update: Dah cukup orang, hihi. Terima kasih semua yang percayakan hasil kerja Mai, nanti Mai review sorang-sorang.
Previous
Next Post »

30 Comments

Click here for Comments
1/03/2017 9:55 PM ×

mesti ada hehehe free of charge weyh .. lai lai :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/03/2017 11:35 PM ×

Hahaha bosan-bosan ni sajaa nk belanja servis :P

Reply
avatar
1/03/2017 11:49 PM ×

Sapa cepat dia dapat.

Reply
avatar
Ana Suhana
admin
1/04/2017 12:11 AM ×

Wah bestnye. Actually sis pun xtau lg apa responsive template tue. Noob sgt rasa 😅. Br start buat ikut tuto blogger lain

Reply
avatar
1/04/2017 12:19 AM ×

bagus mai buat ni. untuk hilangkan bosan tp dalam masa yg sma dpt tolong blogger lain. msti ada yg nak nnti ni.. best kot tukar ke template macam tu. hehe

Reply
avatar
1/04/2017 7:12 AM ×

"offer" sampai bila ni? nak tukar tapi busy sesangat..haha

Reply
avatar
Ana Fatihah
admin
1/04/2017 7:39 AM ×

Wahhhh, bagusnya awak. Free servis je, lepasni blhlaa amik upah pulak. Hihi

Selamat brkenalan. Follow sini. :)

Reply
avatar
Belogs JM
admin
1/04/2017 10:16 AM ×

DSYS

https://belogsjm.blogspot.my/2017/01/2017-first-giveaway-by-sfrnfzl.html

Reply
avatar
1/04/2017 10:31 AM ×

Nnti akak nak suruh awak buat la, kalu akak dah bosan dgn template akak, bleh kan.. (bling..bling..mata) hihi

Reply
avatar
1/04/2017 10:52 AM ×

alooo sweetnyerrr...semoga Mai dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan.

Reply
avatar
Cik Haziqahh
admin
1/04/2017 10:56 AM ×

Nak. ada lagi tak ?

Reply
avatar
1/04/2017 11:57 AM ×

Akak nakkkmk mai. Heee.. tp nk tny kalo tukar responsive.boleh ltk iklan nuffnang lagi x ?

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/04/2017 12:10 PM ×

Hahaha betul tu WP. :P

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/04/2017 12:10 PM ×

Cantik sgt template Ana, canggih, yg gitu mai tak reti buat, hahaha

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/04/2017 12:11 PM ×

Eh lupa nak jawab, responsive template tu yang mesra mobile view dan SEO.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/04/2017 12:13 PM ×

Hihihi alhamdulillah ada yang nak.. :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/04/2017 12:14 PM ×

Tengah open ni sis, hehehe. emailkan sy melalui HUBUNGI saya tu ataupun whatsapp 013.2080366

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/04/2017 12:14 PM ×

Simple2 je sy buat, yg basic, hehehehe... tak kreatif, takut nk ambil upah :P

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/04/2017 12:18 PM ×

Hehehe tapi template akak dh responsive kan, mai tak pandai bt lagi canggih, basic2 je, hehehe

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/04/2017 12:19 PM ×

Aamiin,hehehehe. thank you Mrs. Fuzy.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/04/2017 12:19 PM ×

Ada..emailkan sy melalui HUBUNGI saya tu ataupun whatsapp 013.2080366

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/04/2017 12:20 PM ×

eh mestilah boleh, mcm biasa je, cuma responsive template ni lagi mesra seo dan mobile view.

Reply
avatar
E'in
admin
1/04/2017 5:11 PM ×

alaaaaaa.. e'in baru tukar.. huhu

Reply
avatar
Nurul Rasya
admin
1/04/2017 8:14 PM ×

fewitt!
macam mana nak tukar. tuto sikit*heartemojieyes*

Reply
avatar
Jun Zie
admin
1/06/2017 8:10 PM ×

Hppy new year mai ! Bru ju bkesempatan bw ari ni huhu

Reply
avatar
Nora Karim
admin
1/07/2017 2:13 AM ×

Free mesti ramai yang nak kan?!😆

Reply
avatar
1/07/2017 7:24 AM ×

Yeah!! Ohsem lah mai.. rajin tolong kengkawan..

Reply
avatar