Nak Mai Tolong Tukarkan Responsive Template?



Assalamualaikum, Salam Tahun Baru~!

Sempena 2017 ni, Mai nak bagi peluang kepada mereka yang pakai simple template untuk nak tukar ke responsive template tetapi tak dapat tukar sebab busy, tak tahu tukar, malas nak fikir, ataupun tak suka main coding dan lain-lain alasan lagi, untuk Mai yang tolong pasangkan kat blog kesayangan hangpa itu. 

Nak tak? Kalau nak pilihlah design free seperti,

01. Rosemary (Beauty & Fashion
02. Sugar 
03. Olivia 
04. Claire 
05. Pilih template free @ beli sendiri lain kat ThemExpose

Kalau ada yang berminat untuk Mai tolong bolehlah comment kat bawah emel korang ataupun korang emelkan je terus nak design mana kat kotak HUBUNGI SAYA di sidebar tu, hihi. And free je tau, sebab Mai bosan sangat ni, hahaha. 

Limit : 3 Orang Sahaja tu pun kalau ada, hahahaha.
Update: Dah cukup orang, hihi. Terima kasih semua yang percayakan hasil kerja Mai, nanti Mai review sorang-sorang.

30 comments

  1. mesti ada hehehe free of charge weyh .. lai lai :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha bosan-bosan ni sajaa nk belanja servis :P

      Delete
  2. Wah bestnye. Actually sis pun xtau lg apa responsive template tue. Noob sgt rasa 😅. Br start buat ikut tuto blogger lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik sgt template Ana, canggih, yg gitu mai tak reti buat, hahaha

      Delete
    2. Eh lupa nak jawab, responsive template tu yang mesra mobile view dan SEO.

      Delete
  3. bagus mai buat ni. untuk hilangkan bosan tp dalam masa yg sma dpt tolong blogger lain. msti ada yg nak nnti ni.. best kot tukar ke template macam tu. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi alhamdulillah ada yang nak.. :D

      Delete
  4. "offer" sampai bila ni? nak tukar tapi busy sesangat..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengah open ni sis, hehehe. emailkan sy melalui HUBUNGI saya tu ataupun whatsapp 013.2080366

      Delete
  5. Wahhhh, bagusnya awak. Free servis je, lepasni blhlaa amik upah pulak. Hihi

    Selamat brkenalan. Follow sini. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Simple2 je sy buat, yg basic, hehehehe... tak kreatif, takut nk ambil upah :P

      Delete
  6. DSYS

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/01/2017-first-giveaway-by-sfrnfzl.html

    ReplyDelete
  7. Nnti akak nak suruh awak buat la, kalu akak dah bosan dgn template akak, bleh kan.. (bling..bling..mata) hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe tapi template akak dh responsive kan, mai tak pandai bt lagi canggih, basic2 je, hehehe

      Delete
  8. alooo sweetnyerrr...semoga Mai dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin,hehehehe. thank you Mrs. Fuzy.

      Delete
  9. Replies
    1. Ada..emailkan sy melalui HUBUNGI saya tu ataupun whatsapp 013.2080366

      Delete
  10. Akak nakkkmk mai. Heee.. tp nk tny kalo tukar responsive.boleh ltk iklan nuffnang lagi x ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh mestilah boleh, mcm biasa je, cuma responsive template ni lagi mesra seo dan mobile view.

      Delete
  11. alaaaaaa.. e'in baru tukar.. huhu

    ReplyDelete
  12. fewitt!
    macam mana nak tukar. tuto sikit*heartemojieyes*

    ReplyDelete
  13. Hppy new year mai ! Bru ju bkesempatan bw ari ni huhu

    ReplyDelete
  14. Free mesti ramai yang nak kan?!😆

    ReplyDelete
  15. Yeah!! Ohsem lah mai.. rajin tolong kengkawan..

    ReplyDelete