Review Penghargaan Kepada Blogger Kasihku Amani Imani & Bajet Ciput Selera Besar



Assalamualaikum, hi~

Oleh sebab Kak Sha dan Sis Ana ada request card daripada Mai, so Mai nak bagi malam ni lah. Dah siap dah buat tadi, mudah je tau... Nak tahu Mai buat macam mana? Nanti insyaAllah Mai akan kongsi pula caranya. 

Alang-alang nak bagi card ni Mai buat review ringkas tentang kenapa blog Kak Sha dan Sis Ana ni best dan tak rugi disinggah lepak sana. 


Blog Kak Sha ataupun Kasihku Amani Imani adalah sangat berbaloi untuk disinggah oleh pencinta buku A.K.A book worms sebab sesuai dengan pekerjaannya sebagai librarian, Kak Sha selalu berkongsi informasi tentang buku dan penulis. Dari pemerhatian Mai lah, tak tahu la betul ke tidak, Kak Sha ni mesti peminat genre seram, sebab buku & penulis yang Kak Sha share bergenre begitu.Hihihi. Nak singgah blog Kak Sha, cepat KLIK SINI


Blog bertajuk Bajet Ciput Selera Besar ni pula sesuai untuk kaki travel atau backpacker sebab Sis Ana ni pun macam korang, suka travel-travel gitu. Menariknya Sis Ana suka menulis travelog perjalanannya. So korang yang nak baca atau buat research pasal sesuatu tempat sebelum korang pergi bolehlah gali informasinya dari blog sis Ana. Lagi satu part best dalam blog ni adalah slot motivasinya, Mai suka baca bacaan begitu. Kalau korang nak usha blog ni, jangan lepaskan peluang, cepatlah KLIK SINI.

Mai juga nak ucapkan terima kasih kepada Kak Sha, Sis Ana, dan semua followers dan readers Blog Mayy Jie ni terutamanya yang selalu tinggalkan sepatah dua kata untuk Mai. Thank you sebab selalu support Mai. 



Follow
Previous
Next Post »

29 Comments

Click here for Comments
1/11/2017 12:37 AM ×

Sama2 Cik Mai.. Jom kita terjah blog mereka nie... =)

Reply
avatar
Mazni Azmi
admin
1/11/2017 3:56 AM ×

Seoarang fokus buku, sorang laki fokua travel

2 niche berbeza untuk blog. 😃

Reply
avatar
Ana Suhana
admin
1/11/2017 7:43 AM ×

Terharunya kak ana. Sob sob. Thanks dear. I really appreciated it. Comel plak kad tue. Kak ana doakan semoga mai terus berjaya dalam apa jua yg mai buat ye. Salam syg utk mai ❤❤❤

Reply
avatar
1/11/2017 9:48 AM ×

selalu gak singgah blog kasihku amani tu. blog bajet ciput tu pulak baru-baru ni ada singgah. jeles owner blog dapat pergi travel banyak tempat hehehe.

p/s: wahhhh cantiknyaa card tuu.nak satu maiii hahaha.

Reply
avatar
Husna Rahman
admin
1/11/2017 10:58 AM ×

orite ll visit 2 blogger hebat nih

tq fo sharin 'his

Reply
avatar
Jun Zie
admin
1/11/2017 12:49 PM ×

entry phargaan & ulasan yg bmotivasi utk kdua2 blogger & blogger/readers yg lain =D

Reply
avatar
Lea Azleeya
admin
1/11/2017 2:42 PM ×

Wahh.. tahniah buat Sha n bajet ciput.. Gut job mai..

Reply
avatar
Reen Johari
admin
1/11/2017 5:20 PM ×

Kalau singgah blog kak sha.. Memang banyak nampak genre seram. Hehehee yang minat genre seram ni memang boleh ngam gn kak sha :p

Reply
avatar
Lya Amie
admin
1/11/2017 11:41 PM ×

seronoknya dua blogger tu dapat review penghargaan dari mai

semoga mai terus sukses dalam dunia blogging :)

Reply
avatar
Mrs. A
admin
1/11/2017 11:57 PM ×

Oh! baru tahu Shahida Zulkifli tu librarian.
Patutler banyak reviews buku.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/12/2017 12:58 AM ×

jom sama-sama terjah kak shikin,hihi

Reply
avatar
nadhie wueen
admin
1/12/2017 1:51 AM ×

Menarik! Okay boleh singgah. :) btw cantik lukisan kat atas tu :)

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/12/2017 2:04 AM ×

Hihihi terima kasih kak Ana <3 salam sayang diterima,hihihi

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/12/2017 2:05 AM ×

Betul tu kak Mazni.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/12/2017 2:09 AM ×

Hahahaha nanti mai bagi namecard je kat KC,hahaha

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/12/2017 2:11 AM ×

Jemputlah melawat Husna. :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/12/2017 2:12 AM ×

Terima kasih Kak Jue :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/12/2017 2:12 AM ×

Hihihi terima kasih Kak Lea.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/12/2017 2:14 AM ×

Kan kak reen... tu la mai pula jenis suka movie seram, so ngamm la... bila la bleh beli buku bnyk2 mcm kak sha tu..

Reply
avatar
1/12/2017 5:45 AM ×

Thank you mai... 😘😘😘😘
Wah!! Terharunya...
Hahaha.. Akak memang suka seram.. tapi baca jelah.. nengok filem ke drama tak berapa lagi.. tahun nie akak cuba pelbagaikan buku tau.. 😍😍

Reply
avatar
Cik Itah
admin
1/12/2017 10:48 AM ×

dah terjah blog mereka :)

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/12/2017 4:25 PM ×

Terima kasih sis Lya :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/12/2017 4:26 PM ×

Hehehehe kak sha mmg rajin membaca :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/12/2017 4:28 PM ×

Jemput lah singgah Nadhie. Tu bukan lukisan,sy buat guna apps je.hehehehe

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/12/2017 4:29 PM ×

Hihihi sama-sama kak sha... Tu la mai dh agak dah. mai suka filem seram thriller.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/12/2017 4:30 PM ×

Jemput2lah cik Itah. :D

Reply
avatar
1/14/2017 2:13 AM ×

blog kak sha selalu sngt singgah. hehe.. blog bajet ciput selera besar tu belum.. tp akan diterjah. hehe..

Reply
avatar
SITI AWADAH
admin
1/16/2017 2:23 PM ×

datang sini dari blog kak Sha untuk berkenalan dengan Mai...

Reply
avatar
2/07/2017 1:47 PM ×

wah. rajin Mai buat review.
alhamdulillah ni la nama nyer blogger tegar.
saling hargai menghargai :)
tahniah Mai.

Reply
avatar