Segmen: Follower meningkat dengan mudah



Blog ID: 4835007422548475992

***
Assalamualaikum, 

Hi korang, nak tambah follower tak? Kalau nak jomlah kita join ramai-ramai segmen ni, sambil tu sebar-sebarkan lagi biar makin ramai yang tahu, nanti bila ramai join, ramailah follower baru kita. Hihihi.

Penting ke follower?
Ish mestilah penting! Kalau follower ramai mestilah readers pun sedikit sebanyak akan bertambah. Bila readers bertambah tak ke semangat nak update blog ni berkobar-kobar lain macam sikit, hahaha. Selain tu, follower ni la yang selalunya akan support blog kita, komen blog kita, masukkan kita dalam bloglist, dan jadi kawan alam maya kita. Hihihi. 

Best kan? Best kan? Mestilah best! Kalau best cepat join laju-laju segmen ni. Orait, nanti jangan cakap hakak tak payung, hahaha.

Update: Alamak tadi excited sgt sampai lupa nak letak link penaja segmen, hahaha, okay kalau nak join klik je banner kat atas tu tau. Thanks sayidahnapisah.com (kc) tegur tadi.

38 comments

  1. Tak ada link Segmen tu ka mai? Hehehe.

    Btw, goodluck! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh nasib baik KC tegur tadi, dh update balik, hehehe klik banner untuk link :P

      Delete
  2. Boleh check and start Follow :) tq

    http://nrlsyhrhms.blogspot.my/2016/12/list-peserta-segment-follower-meningkat.html

    ReplyDelete
  3. Wahhh. Nak join jugaklerr. Hehe

    ReplyDelete
  4. DSYS

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/01/segment-follower-meningkat-dengan-mudah.html

    ReplyDelete
  5. fuhh. makin ramai lah follower mai lepas ni. hihi. good luck maii.... Have a great day and Happy New Year!

    ReplyDelete
  6. tp cam ne nak buat tu ..huhu

    ReplyDelete
  7. ok ll join..tapi this ll be my 1st experience join segmen..hope everthing going find la kan..huhu

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum.. Balas kunjungan dan dah follow awak.. =) Salam perkenalan.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan juga dari saya :D

      Delete
  9. Menarik segmen ni. Hihi. Siqah nak join nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Join la kak siqah, jawapan untuk soalan dibawah mai dh jawab kt blog kak siqah, hehehe

      Delete
  10. Macam mana nak dapatkan blog id? siqah tak tahu lah pulokk

    ReplyDelete
  11. dari segmen yg sama done follow

    https://jepunmari2.blogspot.com/2017/01/segmen-follower-meningkat-dengan-mudah.html

    ReplyDelete
  12. Singgah sini dari segmen yang sama and DONE FOLLOW your blog ^_^

    https://bluechoralpearl.blogspot.my/2017/01/segment-follower-meningkat-dengan-mudah.html

    ReplyDelete
  13. Dari segment yang sama. Done follow :3

    http://irazulkeffele.blogspot.my/2017/01/segment-follower-meningkat-dengan-mudah.html

    ReplyDelete
  14. hi. segment telah tamat. jom update dengan follow peserta lain. :)
    http://nrlsyhrhms.blogspot.my/2016/12/list-peserta-segment-follower-meningkat.html

    ReplyDelete