SEGMEN ICE BREAKING BY MELLYA

KLIK BANNER 

Hola everyone.
Harini mau support segmen Ice Breaking by blogger cantik Mellya Crayola yang bertujuan untuk saling mengenali sesama blogger. Kalau tak kenal maka tak cinta, kan. Mungkin ada beberapa blogger yang masih belum kenal siapa Mayy Jie ni so jomlah kita berkenalan.

Ini adalah senarai laman sosial Mai, jemput follow jika sudi:  

Facebook (personal)

Instagram 

Follow



Kalau nak baca cerita pasal diri sendiri boleh tengok kat sini:

Penulis Mayy Jie 

Siapa Saya 

So jomlah join segmen ni sambil berkenalan sesama kita, dan lagi satu, Mellya akan letak peserta segmen ni dalam bloglist blog MellyaCrayola selama SETAHUN tau! Hihihi cepat KLIK SINI untuk join. 

8 comments

  1. Haaa. Nak join juga la..
    Good luck ya Mai.. ^^

    ReplyDelete
  2. thanks maiii heheh
    http://mellyacrayola.blogspot.my/2017/01/senarai-peserta-segmen-ice-breaking-by.html

    ReplyDelete
  3. Seronok baca sis punya pengenalan diri hehe goodluck sis 😘

    Read mine ❤️ http://elsaalicious.blogspot.my/2017/01/segmen-ice-breaking-by-mellya.html?m=1

    ReplyDelete