Tahun Ayam ni Banyak Ong Lah~!

sumber : https://www.dogonews.com/2017/1/24/china-prepares-to-welcome-the-year-of-the-fire-rooster

Hai semua,

Happy Chinese New Year kepada yang menyambut perayaan ini. Cuti raya seminggu ni Mai akan bawa anak-anak buah ke Kuala Lumpur so mungkin blog terabai, dan mungkin tidak, bergantung dengan sempat ke tidak dan kekuatan internet kat sana, ehehehe. Jangan rindu-rindu ai, kalau rindu followlah instagram sana ye.

Oh ya, bagi baby-baby yang lahir tahun 1993 (hello geng~!) bertahun ayam kan. lucky betul siapa dapat anak tahun ni sebab tahun ayam juga, boleh geng. Hahaha. Tahniah pada beberapa kawan aku yang bakal menjadi parents tahun ni, anak korang tahun ayam sama kita weh! Hahaha, saje wish, padahal kengkawan aku bukan rajin pun nak baca blog aku, sis sentap. Hahaha.

Takpa sis pun lucky juga, hahaha, sebab sis dapat angpaw daripada Nile.com.my bernilai RM100.00 cash. Jarang sis dapat lucky draw tau, selalunya sis menang giveaway sebab entry ataupun belas ehsan penganjur je, hahaha. Alhamdulillah, pada tahun ayam ni si budak ayam ada ong pula! Kekeke. (Klik Untuk Baca Senarai Pemenang).

Thank you Nile teams, Happy Chinese New Year guys! 

Okaylah esok mungkin akan jadi hari yang panjang, aku dah kena tidur awal. Maklumlah dua anak buah aku tu nampak je comel, tapi monster tau, rawrrr. Fuh harap ada kesempatan untuk berblog walaupun busy dan data sangat hampeh, tak apa sis akan cuba. 

Bye korang, selamat bercuti. 


Follow

23 comments

  1. Bye Mai..
    Hehehe.. Selamat bercuti..

    ReplyDelete
  2. Haha. Budak ayam ada ong ahhhh :D Congrats Mai dan selamat bercuti :) Take care ya :)

    ReplyDelete
  3. tung aahhh kann tungg aahh kan. asal ramai blogger menang hadiah ni.. traveloka lah walaloka lah hahaha.. btw.. tahniah mai. kita dr tahun yang sama.. kok kok kok. :D

    ReplyDelete
  4. Berhati-hati dij alan raya... Selamat bercuti...

    ReplyDelete
  5. Wow! Bestnya dapat angpow..
    Selamat jalan.. ^_^

    ReplyDelete
  6. wah !! tahniah !! hee~ dapat cash ye ? best la boleh beli barang mekap..

    ReplyDelete
  7. wahhh tahniah menang giveaway ☺☺ banyak gak tu

    ReplyDelete
  8. hi may.. sis dah dapat hadiah awak.. thank you tau.. hehe :)

    ReplyDelete
  9. wah.. tahniah mai dapat angpau.. tahun ayam la kan tahun ni. tahun kita. haha

    ReplyDelete
  10. hehehe tahniah mai... Terbaik mai.. Rezeki mai utk menang..

    ReplyDelete
  11. Tahniah Mai.
    Mungkin tuah tahun ayam.

    ReplyDelete
  12. wah rezeki mai ni heheh bertuah betul

    ReplyDelete
  13. slmt bercuti maii..walewehh kok..kok..kok..sepp!

    ReplyDelete
  14. Waaa ! Thniah mai sebab dpt angpaw ! Anak no 2 mek akn same la tahun ayam dengan mai :)

    ReplyDelete
  15. moga tahun ayam ni bawa ong utk anak2 aida.
    cemerlang dlm pelajaran.
    terutama anak sulung aida, upsr thn ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi insyaAllah, all the best untuk anak sis.

      Delete