GIVEAWAY : INI BLOG SIAPA?

Klik Banner Untuk Join

Ini Blog Siapa?

Ini blog saya lah! Kekeke, nama betul betul saya Maizan Fauzi tapi orang panggil saya Mayy. Blogger dari Kedah, masih bujang, dan muda, cewahh. Memiliki diploma dalam microbiology, dan degree biomolecular science, kesimpulannya saya penganggur sekarang,hahaha. Doakan rezeki saya dapat kerja cepat ye kawan-kawan. 

Hmm apa lagi nak cerita pasal diri eh? Birthday saya pada hari raya pertama tahun 2017. tekalah, jengjengjeng, nak bagi hadiah pun boleh. Hahah. Saya tahun ayam, so tekalah umur pula, hahaha. Main teka-teki pulak, jangan marahhh tau Sis Hawa , heheh. 

Saya suka menulis tapi tak pandai sangat bercakap kalau face to face. Kelu lidah tak terkata, ceh. Entahlah kenapa, masih tidak dikenalpasti sebabnya. Bukti saya suka menulis? Tengoklah Sis Hawa kata cerita ringkas-ringkas je tapi dah sampai tiga perenggan, huhuhu.

Okaylah, last sekali, saya nak jemput semua yang baca untuk join dan support giveaway dari Sis Hawa ni, KLIK SINI untuk jenguk blog beliau, beliau jual template juga, ada edit-edit sekali dengan harga yang murah. So apa lagi, kalau nak join klik laju laju banner kat atas tu atau SINI

Bye!

TARIKH  GIVEAWAY = 03 FEB 2017 - 13 FEB 2017

3 Pemenang Bertuah akan di pilih melalui random.org
dan Seorang Pemenang Utama akan di pilih oleh sis sendiri

SEMUA PEMENANG AKAN DI UMUMKAN PADA 15 FEB 2017

Follow
Previous
Next Post »

19 Comments

Click here for Comments
SITI AWADAH
admin
2/07/2017 7:03 AM ×

assalamualaikum mayy, guess what! Kita sama-sama tahun ayam lol. Haha.. sis pun kalau berdepan sis akan tengok dulu orang tu macamana, kalau jenis senyap sis pun kelu lah jawabnya tapi kalau jenis huu haa, hmmm rasa mesti boleh go on ngan sis silap haribulan orang tak sangka yang sebenarnya baru je kenal. Anyway, TQ join and harap kita dpt jadi blogger friend sampai bila-bila ya.. ops lupa, macam Mayy cakap tadi sapa nak tempah template ngan harga murah silakan.. hehe

Reply
avatar
Seorang Syed
admin
2/07/2017 10:35 AM ×

Good luck! Macam best and nak join je! hehehe.

Reply
avatar
2/07/2017 12:16 PM ×

Birthday mayy jie hari raya pertama eh hahaha Hanis first day ramadhan tahun ini =) 27 MAY hahaha

Reply
avatar
2/07/2017 1:37 PM ×

assalamualaikum Mai.
salam perkenalan :)
akak join gak giveaway ni.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
2/07/2017 3:31 PM ×

Laa sama rupanya, hehehe sebaya ke tidak :P saya 1993.

Ha ah, kalau orang senyap, kita pun senyap. tapi kalau orang tu periang, saya ni mudah terhibur, haha.

Sama sama, insyaAllah, seronok kenal dengan rakan blogger semua.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
2/07/2017 3:32 PM ×

Marilerrr join ,hehehe. boleh berkenal kenalan.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
2/07/2017 3:33 PM ×

Lah birthday hanis sama macam adik mai la, meriah family kitorang tahun ni, seorang pembuka ramadhan, seorang pembuka Syawal. hehehe. 27 May vs 25 June.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
2/07/2017 3:34 PM ×

waalaikumussalam, selamat berkenalan.
Nanti mai serbu balas :D

Reply
avatar
SITI AWADAH
admin
2/07/2017 3:49 PM ×

sis tahun ayam satu dekat sebelum mai... nnti cari dalam kalender umur sis berapa ye? kiki

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
2/07/2017 4:03 PM ×

Hehehe dah jumpa 198* ngehehehe <3

Reply
avatar
2/07/2017 4:07 PM ×

Mudah2an cepat dapat kerja yang sesuai
Cepat dapat jodoh sekali.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
2/07/2017 7:37 PM ×

Aamiin, terima kasih WP :D

Reply
avatar
2/07/2017 9:22 PM ×

menarik ni nak join jugak la nanti .

heyy you know what mai is come back hahaha :p

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
2/08/2017 2:09 AM ×

Jemputlah join Ira.

Hihihi, mestilah come back, tak sanggup tinggal lama lama :P

Reply
avatar
Jun Zie
admin
2/08/2017 10:19 AM ×

all the best mai =D
best ny birthday masa raya ! mcm2 juadah, kek xpayah hidang haha

Reply
avatar
2/08/2017 12:15 PM ×

singgah sini.. :)
seronoknya dapat sambut birthday sakali dengan raya.. hehehe.. meriah tuuu


http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

Reply
avatar
2/08/2017 2:38 PM ×

good luck..singgah dari GA yang sama
http://msvelentine.blogspot.com/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

Reply
avatar
Mas_FVOME
admin
2/08/2017 4:36 PM ×

good luck maii! moga2 cepat dpt krja..kok..kok..kok..hahaa

Reply
avatar
2/09/2017 8:36 AM ×

Salam perkenalan Mai.. Hahaha.. nak juga tu..
All the best tau..

Reply
avatar