GIVEAWAY : INI BLOG SIAPA?

Klik Banner Untuk Join

Ini Blog Siapa?

Ini blog saya lah! Kekeke, nama betul betul saya Maizan Fauzi tapi orang panggil saya Mayy. Blogger dari Kedah, masih bujang, dan muda, cewahh. Memiliki diploma dalam microbiology, dan degree biomolecular science, kesimpulannya saya penganggur sekarang,hahaha. Doakan rezeki saya dapat kerja cepat ye kawan-kawan. 

Hmm apa lagi nak cerita pasal diri eh? Birthday saya pada hari raya pertama tahun 2017. tekalah, jengjengjeng, nak bagi hadiah pun boleh. Hahah. Saya tahun ayam, so tekalah umur pula, hahaha. Main teka-teki pulak, jangan marahhh tau Sis Hawa , heheh. 

Saya suka menulis tapi tak pandai sangat bercakap kalau face to face. Kelu lidah tak terkata, ceh. Entahlah kenapa, masih tidak dikenalpasti sebabnya. Bukti saya suka menulis? Tengoklah Sis Hawa kata cerita ringkas-ringkas je tapi dah sampai tiga perenggan, huhuhu.

Okaylah, last sekali, saya nak jemput semua yang baca untuk join dan support giveaway dari Sis Hawa ni, KLIK SINI untuk jenguk blog beliau, beliau jual template juga, ada edit-edit sekali dengan harga yang murah. So apa lagi, kalau nak join klik laju laju banner kat atas tu atau SINI

Bye!

TARIKH  GIVEAWAY = 03 FEB 2017 - 13 FEB 2017

3 Pemenang Bertuah akan di pilih melalui random.org
dan Seorang Pemenang Utama akan di pilih oleh sis sendiri

SEMUA PEMENANG AKAN DI UMUMKAN PADA 15 FEB 2017

Follow

19 comments

  1. assalamualaikum mayy, guess what! Kita sama-sama tahun ayam lol. Haha.. sis pun kalau berdepan sis akan tengok dulu orang tu macamana, kalau jenis senyap sis pun kelu lah jawabnya tapi kalau jenis huu haa, hmmm rasa mesti boleh go on ngan sis silap haribulan orang tak sangka yang sebenarnya baru je kenal. Anyway, TQ join and harap kita dpt jadi blogger friend sampai bila-bila ya.. ops lupa, macam Mayy cakap tadi sapa nak tempah template ngan harga murah silakan.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laa sama rupanya, hehehe sebaya ke tidak :P saya 1993.

      Ha ah, kalau orang senyap, kita pun senyap. tapi kalau orang tu periang, saya ni mudah terhibur, haha.

      Sama sama, insyaAllah, seronok kenal dengan rakan blogger semua.

      Delete
    2. sis tahun ayam satu dekat sebelum mai... nnti cari dalam kalender umur sis berapa ye? kiki

      Delete
    3. Hehehe dah jumpa 198* ngehehehe <3

      Delete
  2. Good luck! Macam best and nak join je! hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Marilerrr join ,hehehe. boleh berkenal kenalan.

      Delete
  3. Birthday mayy jie hari raya pertama eh hahaha Hanis first day ramadhan tahun ini =) 27 MAY hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lah birthday hanis sama macam adik mai la, meriah family kitorang tahun ni, seorang pembuka ramadhan, seorang pembuka Syawal. hehehe. 27 May vs 25 June.

      Delete
  4. assalamualaikum Mai.
    salam perkenalan :)
    akak join gak giveaway ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam, selamat berkenalan.
      Nanti mai serbu balas :D

      Delete
  5. Mudah2an cepat dapat kerja yang sesuai
    Cepat dapat jodoh sekali.

    ReplyDelete
  6. menarik ni nak join jugak la nanti .

    heyy you know what mai is come back hahaha :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jemputlah join Ira.

      Hihihi, mestilah come back, tak sanggup tinggal lama lama :P

      Delete
  7. all the best mai =D
    best ny birthday masa raya ! mcm2 juadah, kek xpayah hidang haha

    ReplyDelete
  8. singgah sini.. :)
    seronoknya dapat sambut birthday sakali dengan raya.. hehehe.. meriah tuuu


    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  9. good luck..singgah dari GA yang sama
    http://msvelentine.blogspot.com/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  10. good luck maii! moga2 cepat dpt krja..kok..kok..kok..hahaa

    ReplyDelete
  11. Salam perkenalan Mai.. Hahaha.. nak juga tu..
    All the best tau..

    ReplyDelete