Rezeki Menang Cash RM50 dan RM100

http://islamicartdb.com/alhamdulillah-38/


Assalamualaikum, hi!

Pagi tadi tak tau kenapa, rasa nak cari entry giveaway yang aku join je, then aku buka satu-satu entry giveaway aku, dan aku tekan banner setiap satu tu nak tengok keputusan giveaway dah keluar ke belum, Fuh tengok tu semangat apa entah pagi-pagi, haha.

Alhamdulillah! Rasa nak meletup perasaan ini, cewahh terharu tauuu sebab aku terpilih sebagai salah seorang pemenang bagi giveaway Slimmtreat by Kak Diana Rashid. Hadiah yang dimenangi pula adalah daripada penaja kita, blogger Kak Nadiah. 

Ramai lagi tau pemenang dapat hadiah best dari beberapa penaja lain. Marilah aku share kat sini, check cepat mana tahu ada rezeki korang.

Pemenang RM50- Penaja Slimmtreat
1- http://nusha1706.blogspot.my
2- http://aunidenovella.blogspot.my/
3- http://sishawa.blogspot.my/


Pemenang Rm50- Penaja Nora Misnan
1- http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/


Pemenang RM50- Penaja Nadiah Hanum
1- https://missobsesi.blogspot.my


Pemenang RM 20- Penaja Aida hanafiah
1-http://muslimahsejati96.blogspot.my/


Pemenang RM10- Penaja Jamil Hashim
1- http://norminieza.blogspot.my/
2- https://muhammadshahril97.blogspot.my


1 pek Chia Seeds Slimmtreat - Penaja Slimmtreats
1- http://www.syuhadasalleh.my/
2- http://www.kisahsidairy.com/
3- http://www.ceritaejoy.com/
4- http://husnazahidi.blogspot.my/
5- http://www.azhafizah.com/
6- http://www.sayidahnapisah.com/
7- https://ramaramapendek.blogspot.my
8- http://www.huhahuhajerr.com/
9-  http://puanbee.com/
10- http://www.maisarahsidi.com/

Ramai kan yang bertuah, tahniah kepada semua semua pemenang. 

Rezeki dari Allah, dapat cash RM50 bolehlah aku topap topap perbelanjaan untuk aku gunakan untuk majlis nanti. Aku ni dah la penganggur, nasib future MIL kata tak apa tak perlu buat hantaran bagai tunang ni, jimat la sikit, cari baju dengan prepare makan-makan je, heheh. Pelamin entahlah, tukar tirai buat kat sofa je kot. Tapi kalau ada nak sponsor pelamin tunang aku terima je, muahahaha. 

Sedang duk gembira ni, 'ting'. Satu email masuk.

Tengok-tengok daripada syarikal Nile.com, ingat tak lucky draw dari Nile yang Lyssasecret anjurkan dulu (baca sini)? Yeay duit cash bernilai RM100 sudah selamat mendarat ke dalam akaun bank islam aku katanya. Eh jangan happy lagi, aku check dulu.

Betul lah dah masuk! Wehuuuu! 

Syukur alhamdulillah, rezeki hari ini. 




Follow
Previous
Next Post »

39 Comments

Click here for Comments
Ana Suhana
admin
2/08/2017 3:43 PM ×

Alhamdulillah rezeki Mai. I'm so happy for u 😘😘😘

Reply
avatar
AMER JAYA
admin
2/08/2017 4:02 PM ×

tahniah maiii. murah rezeki maiii bulan ini kan :D

Reply
avatar
Reen Johari
admin
2/08/2017 4:09 PM ×

Alhamdulillah.. Dah nak bertunang dah mai ya. Hehee semoga segalanya berjalan dengan lancar..

Dan tahniah menang giveaway.. 😉

Reply
avatar
Mas_FVOME
admin
2/08/2017 4:25 PM ×

tahniah maii ^_^ masyukkk!

Reply
avatar
Lin Azlina
admin
2/08/2017 4:55 PM ×

tahniah..bestnya menang cash..blehla topap belanja kan

Reply
avatar
2/08/2017 5:00 PM ×

alhamdulillah rezeki maii.. dlm tngn dh 150.. hehe bestnya..

Reply
avatar
BaNu Syah
admin
2/08/2017 5:11 PM ×

woww tahniah yer, semoga terus dimurahkan rezeki :)

Reply
avatar
Noor Azlan
admin
2/08/2017 5:12 PM ×

Wah tahniah... RM50 sape nak bagi free kan? Alhamdulillah...

Reply
avatar
2/08/2017 5:29 PM ×

thniah . rezeki tuan punya badan . huhuhu

Reply
avatar
2/08/2017 5:33 PM ×

Wahhhh, tahniahh cik Mai 😍😍
Rezeki..

Reply
avatar
Siqah Hussin
admin
2/08/2017 6:05 PM ×

Alhamdullilah. Rezeki mai nak bertunang ni :) Hihi.

Reply
avatar
2/08/2017 6:34 PM ×

Alhamdulillah.. tahniah mai..

Reply
avatar
Ana Fatihah
admin
2/08/2017 7:25 PM ×

Wahwah. Rezeki besar pagi ni ye. Tahniah!!

Reply
avatar
2/08/2017 8:24 PM ×

Betullahh kan orang cakap, bila dah niat nak bina masjid ni ada je rezeki yang tak disangka datang. Aihh aihh lambat lagi turn kita hahahaha

Reply
avatar
Flavnesz
admin
2/08/2017 9:06 PM ×

bestnya!!! congrats cik mai.. :3

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
2/08/2017 10:19 PM ×

Terima kasih kak Ana <3 <3 <3

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
2/08/2017 10:20 PM ×

Thank you kak Ila. :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
2/08/2017 10:24 PM ×

Hehehe terima kasih Amer, alhamdulillah, durian runtuh, haha.

Reply
avatar
2/08/2017 11:22 PM ×

tahniah sis :* amboi untungnya hehe

Reply
avatar
Anisa Anuar
admin
2/08/2017 11:41 PM ×

Wahhhh tahniahhh rezeki

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
2/09/2017 2:06 AM ×

Hehehe, terima kasih kak reen. Aamiin.

Thanks again <3

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
2/09/2017 2:06 AM ×

Thank you mas. yeppieee..

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
2/09/2017 2:07 AM ×

Hahahaha belanja topap ke topap belanja, excited ni,ekekeke

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
2/09/2017 2:08 AM ×

Hahaha tu la alhamdulillah, tapi bila ada duit mula la pikir kelain dah ni sebenarnya, rasa nk tukar domain pula, hahaha!

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
2/09/2017 2:17 AM ×

Thank you miss banu :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
2/09/2017 2:18 AM ×

Betul tu, rezeki, alhamdulillah.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
2/09/2017 2:19 AM ×

Alhamdulillah, terima kasih :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
2/09/2017 2:30 AM ×

Alhamdulillah :D hihihi rezeki,rezeki.

Reply
avatar
2/09/2017 10:59 AM ×

alhamdullilah
tahniah

Reply
avatar
Lea Azleeya
admin
2/09/2017 12:38 PM ×

Murah rezeki mai.. MOga terus dimurahkan rezeki olehNYA.. tahniah Mai.. :)

Reply
avatar
2/09/2017 1:39 PM ×

Wah, memang Kalo rezeki tak kemana kata orang. Selamat ya, semoga berkah. Salam kenal, blogwalking here. Done follow

Reply
avatar
ayunie ramli
admin
2/09/2017 3:36 PM ×

Alhamdulillah ! Dapat jugak 150 untuk mua ke ape nnt :) syukur :)

Reply
avatar
Seorang Syed
admin
2/09/2017 4:09 PM ×

Alhamdulillah, murah rezeki ya. nak juga menang contest! haha.

Reply
avatar
Jun Zie
admin
2/09/2017 4:34 PM ×

alhamdulillah Mai =D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
2/10/2017 1:01 AM ×

Terima kasih semua, hehehe, nanti saya balas kunjungan :D Semoga kalian2 pun murah rezeki selalu.Aamiin.

Reply
avatar
2/21/2017 4:20 PM ×

Syoknya sekali dapat terus ratus2 ringgit

Reply
avatar