Rezeki Menang Cash RM50 dan RM100

by - February 08, 2017

http://islamicartdb.com/alhamdulillah-38/


Assalamualaikum, hi!

Pagi tadi tak tau kenapa, rasa nak cari entry giveaway yang aku join je, then aku buka satu-satu entry giveaway aku, dan aku tekan banner setiap satu tu nak tengok keputusan giveaway dah keluar ke belum, Fuh tengok tu semangat apa entah pagi-pagi, haha.

Alhamdulillah! Rasa nak meletup perasaan ini, cewahh terharu tauuu sebab aku terpilih sebagai salah seorang pemenang bagi giveaway Slimmtreat by Kak Diana Rashid. Hadiah yang dimenangi pula adalah daripada penaja kita, blogger Kak Nadiah. 

Ramai lagi tau pemenang dapat hadiah best dari beberapa penaja lain. Marilah aku share kat sini, check cepat mana tahu ada rezeki korang.

Pemenang RM50- Penaja Slimmtreat
1- http://nusha1706.blogspot.my
2- http://aunidenovella.blogspot.my/
3- http://sishawa.blogspot.my/


Pemenang Rm50- Penaja Nora Misnan
1- http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/


Pemenang RM50- Penaja Nadiah Hanum
1- https://missobsesi.blogspot.my


Pemenang RM 20- Penaja Aida hanafiah
1-http://muslimahsejati96.blogspot.my/


Pemenang RM10- Penaja Jamil Hashim
1- http://norminieza.blogspot.my/
2- https://muhammadshahril97.blogspot.my


1 pek Chia Seeds Slimmtreat - Penaja Slimmtreats
1- http://www.syuhadasalleh.my/
2- http://www.kisahsidairy.com/
3- http://www.ceritaejoy.com/
4- http://husnazahidi.blogspot.my/
5- http://www.azhafizah.com/
6- http://www.sayidahnapisah.com/
7- https://ramaramapendek.blogspot.my
8- http://www.huhahuhajerr.com/
9-  http://puanbee.com/
10- http://www.maisarahsidi.com/

Ramai kan yang bertuah, tahniah kepada semua semua pemenang. 

Rezeki dari Allah, dapat cash RM50 bolehlah aku topap topap perbelanjaan untuk aku gunakan untuk majlis nanti. Aku ni dah la penganggur, nasib future MIL kata tak apa tak perlu buat hantaran bagai tunang ni, jimat la sikit, cari baju dengan prepare makan-makan je, heheh. Pelamin entahlah, tukar tirai buat kat sofa je kot. Tapi kalau ada nak sponsor pelamin tunang aku terima je, muahahaha. 

Sedang duk gembira ni, 'ting'. Satu email masuk.

Tengok-tengok daripada syarikal Nile.com, ingat tak lucky draw dari Nile yang Lyssasecret anjurkan dulu (baca sini)? Yeay duit cash bernilai RM100 sudah selamat mendarat ke dalam akaun bank islam aku katanya. Eh jangan happy lagi, aku check dulu.

Betul lah dah masuk! Wehuuuu! 

Syukur alhamdulillah, rezeki hari ini. 




Follow

You May Also Like

39 orang rajin komen

  1. Alhamdulillah rezeki Mai. I'm so happy for u 😘😘😘

    ReplyDelete
  2. tahniah maiii. murah rezeki maiii bulan ini kan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe terima kasih Amer, alhamdulillah, durian runtuh, haha.

      Delete
  3. Alhamdulillah.. Dah nak bertunang dah mai ya. Hehee semoga segalanya berjalan dengan lancar..

    Dan tahniah menang giveaway.. 😉

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe, terima kasih kak reen. Aamiin.

      Thanks again <3

      Delete
  4. tahniah maii ^_^ masyukkk!

    ReplyDelete
  5. tahniah..bestnya menang cash..blehla topap belanja kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha belanja topap ke topap belanja, excited ni,ekekeke

      Delete
  6. alhamdulillah rezeki maii.. dlm tngn dh 150.. hehe bestnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha tu la alhamdulillah, tapi bila ada duit mula la pikir kelain dah ni sebenarnya, rasa nk tukar domain pula, hahaha!

      Delete
  7. woww tahniah yer, semoga terus dimurahkan rezeki :)

    ReplyDelete
  8. Wah tahniah... RM50 sape nak bagi free kan? Alhamdulillah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu, rezeki, alhamdulillah.

      Delete
  9. thniah . rezeki tuan punya badan . huhuhu

    ReplyDelete
  10. Wahhhh, tahniahh cik Mai 😍😍
    Rezeki..

    ReplyDelete
  11. Alhamdullilah. Rezeki mai nak bertunang ni :) Hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah :D hihihi rezeki,rezeki.

      Delete
  12. Wahwah. Rezeki besar pagi ni ye. Tahniah!!

    ReplyDelete
  13. Betullahh kan orang cakap, bila dah niat nak bina masjid ni ada je rezeki yang tak disangka datang. Aihh aihh lambat lagi turn kita hahahaha

    ReplyDelete
  14. bestnya!!! congrats cik mai.. :3

    ReplyDelete
  15. tahniah sis :* amboi untungnya hehe

    ReplyDelete
  16. Murah rezeki mai.. MOga terus dimurahkan rezeki olehNYA.. tahniah Mai.. :)

    ReplyDelete
  17. Wah, memang Kalo rezeki tak kemana kata orang. Selamat ya, semoga berkah. Salam kenal, blogwalking here. Done follow

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah ! Dapat jugak 150 untuk mua ke ape nnt :) syukur :)

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah, murah rezeki ya. nak juga menang contest! haha.

    ReplyDelete
  20. Terima kasih semua, hehehe, nanti saya balas kunjungan :D Semoga kalian2 pun murah rezeki selalu.Aamiin.

    ReplyDelete
  21. Syoknya sekali dapat terus ratus2 ringgit

    ReplyDelete