Segmen Review Blog By Syahirah Valiant

Segmen Review Blog By Syahirah Valiant
-KLIK BANNER UNTUK JOIN-

Siapa nak blog dia kena review? Mestilah ramai nak kan, ada ke yang tak nak orang review blog dia? Kalau nak apa kata korang join segmen ni sebab Nurul akan review semua yang join sebelum 12 Mac 2017. 1 bulan dari sekarang, mesti ramai akan join segmen menarik ni, so jomlah jadi antara blogger yang terawal support Nurul. 

Kenapa best kalau blog kena review?
✅ Dapat tahu kelebihan dan kekurangan blog kita dan IMPROVE!
✅ Dapat trafik daripada entry review tersebut 
✅ Dapat ramai kawan baru daripada yang join segmen ini
✅ Dapat melihat blog sendiri daripada perspektif orang lain
✅ Elakkan diri dari jadi blogger syok sendiri

Itulah antara 5 sebab kenapa korang pun patut join blog ni. Hehehehe. Apa lagi, jomlah, klik je banner kat atas tu dan terbang ke blog Nurul.

p/s: Aku dah optimisekan header dan kurangkan saiz, harap loading blog aku semakin laju, hehehehe, kalau masih lambat bagitau tau....



Follow

19 comments

  1. Menarik segmen nie.. nanti akak jointlah..

    ReplyDelete
  2. Good luck Mai. Nanti Kak Ana nak join jugak lah. 😘

    ReplyDelete
  3. Terbaik untuk menilai blog sendiri kan... Mana tau ada yang kurang...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Mayy,

    Haruslah nak. Nanti sis join..
    Memang kena pada masanya sebab sis baru tukar blog kannn.. ;-)

    ReplyDelete
  5. errr blog dah lawa pun nak mtk review jugak kah? hahaha.. biar amer yang commentkan .. mmm blogg nii.. mmmm .... mabeles dah haha

    blogwalking sini.... good luck bersegment mai.

    ReplyDelete
  6. Insyallah akan mjoinkan diri =D sekali sekala perlu juga tau kkurgn blog kita, dgn info tu, kita dpt baiki lagi apa yg xlengkap disamping dpt juga kwn2 baru =D

    all the best Mai =D

    ReplyDelete
  7. yeahhhh.. terima kasih mai sebab sudi join.. pastikan selalu usha2 blog Nurul tau.. kot2 blog mai da direview nanti :D

    ReplyDelete
  8. best segmen ni.. all the best mai

    ReplyDelete
  9. Yeay.. saya udah join segmen nya.. Makasih Mai

    ReplyDelete
  10. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌHi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete