Hadiah Pengomen Tegar Blog Bajet Ciput Selera Besar

Assalamualaikum...❤

Ya Allah, Mai terharu betul bila menerima hadiah dari rakan-rakan blogger atas sebab menjadi top commentator mereka. Mai memang suka komen sana sini tau, tak sangka ada rezeki dari mereka yang pemurah. Bermula dari blog Sis Izzati , Busyra dan yang terkini adalah Blog Bajet Ciput Selera Besar milik Kak Ana. Terima kasih, semoga kalian dimurahkan rezeki ya.

Ok kali ini Mai nak cerita tentang hadiah yang diterima dari Blog by Ana Suhana pula. Hadiah yang Mai dah syak dari mula adalah T-shirt sebab Kak Ana ada tanya size T-shirt Mai, hahaha. Tapi tak sangka ada hadiah tambahan sekali tau. Bestnya!

Hadiah Pengomen TegarSehelai T-shirt & Pen Perfume 

T-SHIRT KEDAH DARUL AMAN
Masa semester akhir degree dulu aku bawa kereta, so suatu malam kawan aku ajak pergi ke uptown Shah Alam dorang nak shopping barang untuk trip habis degree kitorang dan masatu aku pun tak tau nak beli apa sebab aku tak pernah beli barang tanpa parents aku, so aku jalan je dan terhenti kat satu kedai nak ushar t-shirt bertulisan Jawi...All of them are coolz, but unfortunaly the prize were so expensive (errr untuk student yang berjimat macam aku kot yang rasa macam tu).

Dan.......

Tetiba dapat T-shirt Jawi siap bertulis negeri jelapang padi kebanggaanku ni. Yabedabeduuuuu! I'm so happy, thank you a lot kak Ana. Adik-adik duk jeles nak minta, sorry eh, no way! Kekekeke.


PEN PERFUME  MIDNIGHT FANTASY   
Yes, Mai antara penggemar perfume. Thank you kak Ana untuk bau Midnight Fantasy yang sangat sweet and sexy ni. Selain Gucci Flora dan Nina Ricci , memang Mai suka bau Midnight Fantasy. Sayang pula nak pakai tapi tak boleh tahan diri bila spray, nak spray banyak-banyak sebab suka bau tu,hahaha.

Awesome kan hadiah dari Kak Ana ni... Terima kasih ya Kak Ana. 

❤❤❤❤❤

Bagi sesiapa yang tidak mengenali Blog Bajet Ciput Selera Besar, jangan ketinggalan untuk follow penulisan Kak Ana tau. Sebab dari penulisan Kak Ana tu, kita boleh travel dari satu tempat ke satu tempat yang menarik melalui post-post travelog beliau. Hihi.
Banyak pengetahuan dan tips travel boleh korek dari sana. Dan paling best sebab penulisnya ramah dan baik. So apa lagi cepat-cepat singgah ke sana tau. 

KLIK SINI

24 comments

  1. Replies
    1. Alhamdulillah, terima kasih kak Kinah <3

      Delete
  2. bestnya! rezeki sis mai. tahniah hehe. keep it up :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best, hihi. alhamdulillah, semoga rezeki Elsa pun melimpah ruah. Terima kasih ye...

      Delete

  3. Huargh jelesnyeeee!!! Nak jugakkk Q_Q

    ReplyDelete
  4. Terima kasih Mai sebab support blog kak ana. Teruskan support ya 😘😘😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama Kak Ana. terima kasih juga support blog Mai...

      Delete
  5. Huaaaaa jeles laaa!! Nak juga kak Ana please! hahaha semoga murah rezeki kak ana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA, abeslah kak Ana ada orang nak pow ni :P

      Delete
  6. tahniah...mmg cantik t-shirt tu...unik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Ummi. Cantik kan...

      Delete
  7. wahhh rezeki lagi.. alhamdulillah... MOga terus diperluaskan rezeki utk mai.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...Terima kasih kak Lea :D Semoga rezeki akak dan baby pun terus melimpah ruah.

      Delete
  8. Ira pun dapat baju dan pen perfume dari kak ana hahaha seronok betul kan. Nak beli sendiri selalu berkira konon alah negeri sendiri nanti2 boleh beli (kedekut punya perangai kan) hahahaha.

    Bau MF pun memang lembut gila sayang nak guna calit sikit2 je takut habis 😂

    Terbaik lah Kak Ana 😍

    ReplyDelete
  9. Seronok nya =D tmbh smgt nak left komen lagi lepas ni =D sbnr nya kita ni xmharap pun balasan kan mai, kawan2 lain nak kongsi rezeki dgn kita, alhamdulillah kita pun rasa di hargai gitu =) semoga murah rezeki mai dan rakan2 blogger yg lain juga =D

    ReplyDelete
  10. tahniah maiiii.. cun baju tuuu. nak jugakkkk hahaha

    ReplyDelete
  11. Adik menang giveway blog kak suria amanda..tak sabar nk tgk hadiah

    ReplyDelete