Which way do you face in the shower?

Alamak dah dua blog, Flavnesz dan Zafirah confused dengan soalan aku yang ni dalam Sunshine Blogger Award tu, hehehehehe.

Apa maksud aku dengan Which way do you face in the shower? 

Which way do you face in the shower?

Inilah maksud aku, korang menghadap paip shower tu ke atau menghadap belah hadapan. Sebab aku masa mandi, kalau hadapkan muka kearah shower, ataupun pejam mata masa syampoo, mulalah aku terbayang hantu la, setan la, duk mengendap aku mandi, hahahaha.

Which way do you face in the shower?
Jadi aku akan memilih menghadapkan muka aku kearah hadapan, ermm maksud aku bertentangan dengan shower tu.

Eheh, aku pun rasa susah nak explain untuk soalan ni, awatlah aku pi bagi soalan merepek camni, ampunn..hahahaha. 



Follow
Previous
Next Post »

32 Comments

Click here for Comments
3/07/2017 6:09 AM ×

hahahaha~ kite selalu terbanyangkan ade tangan keluar kat lubang air kat bawah shower tu.. lepas tu ternampak2 kelibat kat cermin.. siot btol imaginasi aku nih.. sakit hati kengkadang..

Reply
avatar
3/07/2017 8:15 AM ×

Hehe kita faham kita faham. Elsa lebih suka menghadap cermin sebab suka tengok air dok mengalir dekat muka hahaha macam hindustan giteww

Reply
avatar
SITI AWADAH
admin
3/07/2017 8:23 AM ×

awat keluar tajuk shower pulak ni. hahaha. Tak mau jawab soalan ni. bahaya kikiki

Reply
avatar
Noor Azlan
admin
3/07/2017 9:15 AM ×

Hahaha, saya ada perasan soalan tu, hihihi.... kalau lelaki rambut pendek tak jadi masalah kot, rambut orang perempuan panjang tu yang boleh fikir bukan-bukan... hehe

Reply
avatar
3/07/2017 10:34 AM ×

hahaha comelnyaa mai lukis

Reply
avatar
E'in
admin
3/07/2017 10:55 AM ×

e'in memang akan hadap shower..

bebaik maiiii mandi balik kang.. jage-jage.. hihi

Reply
avatar
Ana Suhana
admin
3/07/2017 11:44 AM ×

Hantu dengan setan tu paling win 😅

Reply
avatar
Seorang Syed
admin
3/07/2017 1:31 PM ×

hahahaha saya akan menghadap shower sebab dekat depan shower ada tingkap. Kalau mandi pukul 3 4 pagi tu takut la ada benda mengintai ke apa. lol. Kalau mandi dekat bilik air yang ruang atas dia tinggi tu akan tengok atas sebab rasa macam seram kah2.

Reply
avatar
Lya Amie
admin
3/07/2017 3:15 PM ×

hahaha teringat satu citer hantu tu tak ingat citer apa, dia tengah shower (mengadap shower) then hantu pegang leher dia. Scary!

Reply
avatar
3/07/2017 3:42 PM ×

Ha haaa haaa, ngadap mana2 pun Xkisah Mai.

Reply
avatar
aswaleyla
admin
3/07/2017 7:11 PM ×

haah. kita pon mcm tu. rasa seram ja kalau ngadap shower

Reply
avatar
3/07/2017 7:23 PM ×

kahkahkahkah... tp kecik dl mmg gini.. ;p

Reply
avatar
Flavnesz
admin
3/07/2017 9:48 PM ×

Hahahahha.. Nesz still rasa menghadap mana2 pun, hantu boleh je muncul kat dlm toilet tu.. haa.. Seram tak nak mandi? hahahah

Reply
avatar
3/07/2017 10:58 PM ×

Comelnya kartun tu.. haha..

Oh kalau saya menghadap shower je.. sebab dah pasang lampu juga kan :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
3/08/2017 4:22 AM ×

Hahaha lubang air jauh sikit dari shower kalau toilet mai, tak pernah bayang gitu lagi. Lagi satu bayang something kat tingkap atas toilet tu, cehhh, tak aman nak mandi. Hahaha.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
3/08/2017 4:23 AM ×

Amboiii kemain bollywood dalam jamban. Hahahaha.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
3/08/2017 4:23 AM ×

Hahahaha, saja nak share sis Awa, tak sangka ramai juga duk overthinking hantu kat belakang masa mandi.kekeke

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
3/08/2017 4:24 AM ×

Hahahahahaha, perempuan ni kuat overthinking sebenarnya. Bukan boleh duk saja,mula-la berangan pelik2 pastu seram sorang2.hahaha

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
3/08/2017 4:25 AM ×

Hahaha gigih tau pakai paint. Nak guna software canggih2 tak reti nak doodle2 bagai. Hahaha,terimalahhh org lidi. :P

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
3/08/2017 4:26 AM ×

Hahaha terbalik kita.

kekekekee, tambah2 kalau bilik air tempat lain selain rumah sendiri, serremm. hahah

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
3/08/2017 4:26 AM ×

Hahahahaha, tu la masalah overthinking ni.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
3/08/2017 4:28 AM ×

Hahaha, nasib baik tingkap kat tepi, pelik pula kalau menghadap tepi tiba2 kan. Tak suka bilik air yang jenis ada kolah besar tu, kalau kat kampung, perghhh siap imagine pirana la hantu air la bagai, adoi...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
3/08/2017 5:13 AM ×

Hahaha Mai ni pengaruh movie ler ni XD

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
3/08/2017 5:14 AM ×

Hahahahaha XD tu la kalau tak fikir benda ni tak da masalah pun sebenarnya

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
3/08/2017 5:14 AM ×

Hahaha tak sangka ada juga org sama. :P

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
3/08/2017 5:15 AM ×

Ooo dh besaq berani la ni kan....hahaha

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
3/08/2017 5:15 AM ×

Pergh boleh masuk creepypasta ni ,hahahaha.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
3/08/2017 5:16 AM ×

Hahaha gigih lukis pakai paint sbb nak bagi jelas, :P

Reply
avatar
Nour Adieb
admin
3/08/2017 2:44 PM ×

sy ok je nak ngadap kat mana, kiri kanan depan belakang boleh. tapi kalau tetiba terbayang ada hantu muncul, otomatik mata meliar sekeliling nk pastikan hantu tu x muncul 😂

Reply
avatar
Siqah Hussin
admin
3/08/2017 7:02 PM ×

Mai lukis sendiri gambar kartun tu? Wow!

Akak pun confius juga dengan pertanyaan Mai. Hii. Akak dah copy soalan cuma tak siap lagi entri nya :) Akak jawab soalan ni dalam blog post nanti eh :D

Reply
avatar
3/10/2017 12:45 AM ×

hahaha. maiii.. kita sma.. asyik terfikir benda pelik2.. haha

Reply
avatar
3/10/2017 3:41 AM ×

Hahaha Ira ikut mood kekadang lengguk hadap shower kalau dah datang perasaan "berani" dalam toilet rumah sendiri huhu

Reply
avatar