Which way do you face in the shower?

by - March 07, 2017

Alamak dah dua blog, Flavnesz dan Zafirah confused dengan soalan aku yang ni dalam Sunshine Blogger Award tu, hehehehehe.

Apa maksud aku dengan Which way do you face in the shower? 

Which way do you face in the shower?

Inilah maksud aku, korang menghadap paip shower tu ke atau menghadap belah hadapan. Sebab aku masa mandi, kalau hadapkan muka kearah shower, ataupun pejam mata masa syampoo, mulalah aku terbayang hantu la, setan la, duk mengendap aku mandi, hahahaha.

Which way do you face in the shower?
Jadi aku akan memilih menghadapkan muka aku kearah hadapan, ermm maksud aku bertentangan dengan shower tu.

Eheh, aku pun rasa susah nak explain untuk soalan ni, awatlah aku pi bagi soalan merepek camni, ampunn..hahahaha. 



Follow

You May Also Like

32 orang rajin komen

  1. hahahaha~ kite selalu terbanyangkan ade tangan keluar kat lubang air kat bawah shower tu.. lepas tu ternampak2 kelibat kat cermin.. siot btol imaginasi aku nih.. sakit hati kengkadang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha lubang air jauh sikit dari shower kalau toilet mai, tak pernah bayang gitu lagi. Lagi satu bayang something kat tingkap atas toilet tu, cehhh, tak aman nak mandi. Hahaha.

      Delete
  2. Hehe kita faham kita faham. Elsa lebih suka menghadap cermin sebab suka tengok air dok mengalir dekat muka hahaha macam hindustan giteww

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboiii kemain bollywood dalam jamban. Hahahaha.

      Delete
  3. awat keluar tajuk shower pulak ni. hahaha. Tak mau jawab soalan ni. bahaya kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha, saja nak share sis Awa, tak sangka ramai juga duk overthinking hantu kat belakang masa mandi.kekeke

      Delete
  4. Hahaha, saya ada perasan soalan tu, hihihi.... kalau lelaki rambut pendek tak jadi masalah kot, rambut orang perempuan panjang tu yang boleh fikir bukan-bukan... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahaha, perempuan ni kuat overthinking sebenarnya. Bukan boleh duk saja,mula-la berangan pelik2 pastu seram sorang2.hahaha

      Delete
  5. Replies
    1. Hahaha gigih tau pakai paint. Nak guna software canggih2 tak reti nak doodle2 bagai. Hahaha,terimalahhh org lidi. :P

      Delete
  6. e'in memang akan hadap shower..

    bebaik maiiii mandi balik kang.. jage-jage.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha terbalik kita.

      kekekekee, tambah2 kalau bilik air tempat lain selain rumah sendiri, serremm. hahah

      Delete
  7. Hantu dengan setan tu paling win 😅

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha, tu la masalah overthinking ni.

      Delete
  8. hahahaha saya akan menghadap shower sebab dekat depan shower ada tingkap. Kalau mandi pukul 3 4 pagi tu takut la ada benda mengintai ke apa. lol. Kalau mandi dekat bilik air yang ruang atas dia tinggi tu akan tengok atas sebab rasa macam seram kah2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, nasib baik tingkap kat tepi, pelik pula kalau menghadap tepi tiba2 kan. Tak suka bilik air yang jenis ada kolah besar tu, kalau kat kampung, perghhh siap imagine pirana la hantu air la bagai, adoi...

      Delete
  9. hahaha teringat satu citer hantu tu tak ingat citer apa, dia tengah shower (mengadap shower) then hantu pegang leher dia. Scary!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha Mai ni pengaruh movie ler ni XD

      Delete
  10. Ha haaa haaa, ngadap mana2 pun Xkisah Mai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha XD tu la kalau tak fikir benda ni tak da masalah pun sebenarnya

      Delete
  11. haah. kita pon mcm tu. rasa seram ja kalau ngadap shower

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha tak sangka ada juga org sama. :P

      Delete
  12. kahkahkahkah... tp kecik dl mmg gini.. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo dh besaq berani la ni kan....hahaha

      Delete
  13. Hahahahha.. Nesz still rasa menghadap mana2 pun, hantu boleh je muncul kat dlm toilet tu.. haa.. Seram tak nak mandi? hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pergh boleh masuk creepypasta ni ,hahahaha.

      Delete
  14. Comelnya kartun tu.. haha..

    Oh kalau saya menghadap shower je.. sebab dah pasang lampu juga kan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha gigih lukis pakai paint sbb nak bagi jelas, :P

      Delete
  15. sy ok je nak ngadap kat mana, kiri kanan depan belakang boleh. tapi kalau tetiba terbayang ada hantu muncul, otomatik mata meliar sekeliling nk pastikan hantu tu x muncul 😂

    ReplyDelete
  16. Mai lukis sendiri gambar kartun tu? Wow!

    Akak pun confius juga dengan pertanyaan Mai. Hii. Akak dah copy soalan cuma tak siap lagi entri nya :) Akak jawab soalan ni dalam blog post nanti eh :D

    ReplyDelete
  17. hahaha. maiii.. kita sma.. asyik terfikir benda pelik2.. haha

    ReplyDelete
  18. Hahaha Ira ikut mood kekadang lengguk hadap shower kalau dah datang perasaan "berani" dalam toilet rumah sendiri huhu

    ReplyDelete