Download E-Buku Istiadat Konvokesyen UiTM Ke-86 2017

Download E-Buku Istiadat Konvokesyen UiTM Ke-86 2017
Majlis Istiadat Konvokesyen UiTM  ke-86 ini akan diadakan di Dewan Agong Tuanku Canselor bermula dari 15 April sehingga 20 April. Majlis yanag berlangsung selama enam hari ini melibatkan sebelas sidang (dua sidang sehari pagi dan petang).



Para graduan boleh mendapatkan E-buku Istiadat Konvokesyen UiTM ke-86 ini (Edisi Kampus Selangor | Shah Alam | N.Sembilan) dengan klik banner dibawah.Taknak download pun takpa, view je kat situ best sikit sambil mendengar muzik gamelan sebagai latar gitueee. Selamat mencari nama masing-masing ye!


Apapun aku terlibat dengan Sidang ke-5, pada hari Isnin sesi petang..Tegur-tegurlah kalau nampak...Huwaaa tak tahu nak makeup pukul berapa ni. T_T. Pukul 12.30 dah kena masuk dewan, habisnya tak tahu la pukul berapa kan?

Sidang ke-5 bermula page 211, dan nama aku di page 222 (Kelas Kedua Tinggi), hehehe, tak dapek gak wehh First Class apapun bersyukurlahhhh, kerana rezeki akan datang ni semuanya di tangan Allah. #pujukdiri

Previous
Next Post »

4 Comments

Click here for Comments
Cik Tie
admin
4/16/2017 5:17 PM ×

Tahniah mayy

Reply
avatar
4/17/2017 12:43 PM ×

Tahniah, Mai. Good Luck.

Reply
avatar
4/17/2017 6:59 PM ×

Selamat Berkonvo Mai..
Tahniah..

Reply
avatar
ayunie ramli
admin
4/18/2017 12:46 PM ×

Peeghh canggih nooo sekarang . Pkai ebook je. Mek dulu dptkat registration je 😂

Reply
avatar