My March 2017

My March 2017

Hi semua. Dah terlambat ke eh nak buat March Wrap Up macam ni? Anggap je lah tak lambat lagi, hahaha dah jealous tengok ramai buat summary bulanan diorang,teheeeee..
Apa yang telah berlaku dalam bulan March ini dalam hidup aku? 

BLOG GOALS
Total pageview Blog Mayy Jie pada bulan March 2017 adalah 29,023. Terima kasih pada semua readers dan follower yang sentiasa sudi datang memeriahkan blog aku. Tanpa korang, aku cuma mampu krik krik krik sahajalah seorang diri (pasghah).

Pada bulan March ini juga, aku telah diberi peluang untuk berkolaborasi dengan syarikat Traveloka. Semoga ini adalah pembuka rezeki untuk lebih banyak syarikat lain yang nampak kewujudan blog aku untuk berkerjasama, hihihi.

REZEKI BLOG
Alhamdulillah murah rezeki blog aku bulan March ini. Banyak kali juga abang posmen datang menghantar parcel dari beberapa blogger kesayangan aku. Terima kasih kalian. Senarai hadiah giveaway/top-commentator/contest

  • Lipstick HudaBeauty - Busyra 
  • Beauty brushes - Mek Zumbie
  • T-shirt Kedah & Pen Perfume - Kak Ana
Paling mengejutkan apabila aku terpilih untuk menjadi pemenang kedua Contest Birthday Lazada dan layak menerima hadiah bernilai RM300. 

KESIHATAN KUCING

Dalam bulan March ini, dua kali juga aku ke klinik kucing disebabkan Adek. Adek ni la manja sangat, hihihihi.

Baca kisah menghilangkan kutu Adek di SINI  dan ambil ubat Adek hilang selera di SINI.

MARCH MUSIC PLAYLIST 
01. Paris - The Chainsmokers
02. Shape of You - Ed Sheeran
03. Ex's and Oh's - Ashley Tisdale feat Vanessa Hudgens
04. Berakhirlah Sudah - Atmosfera
05. Terus Mencintai - Siti Nordiana

Korang dah dengar ke belum? Hihihi

APPS PILIHAN 

30 DAYS FITNESS

30 days Fitness! Berat aku memang ringan untuk perempuan berketinggian 165cm, tapi tak bermuscle. Semua lemak lembik. So aku tengah dalam misi #bodysolidmasakonvo. Tapi macam tak berhasil lagi je sebab selalu skip,hahahah.

Rasanya ini jelah kot perkara menarik dalam hidup aku pada March ini, kehkehkeh. Harapnya April pula membawa sinar dalam hidup aku. Jom lebih produktif!

Follow
Previous
Next Post »

44 Comments

Click here for Comments
4/02/2017 10:34 PM ×

tahniah Mai...bulan Mac kiranya satu pencapaian yg baik dan semoga dimurahkan rezeki untuk bulan2 mendatang..

Reply
avatar
Lya Amie
admin
4/02/2017 11:05 PM ×

Murah rezeki Mai bulan Mac ye. Semoga April lebih baik :)

Reply
avatar
BudakVanilla
admin
4/02/2017 11:45 PM ×

tahniahhh, banyak menang hadiah dari blogger ye dan lazada, lepas nie boleh la shopping kat lazada. :D

tingginya mayy, BV nie pendek je. jelesnyaaa. hahahha XD

Reply
avatar
Ana Fatihah
admin
4/03/2017 12:37 AM ×

Wow tingginya Mai. Hihi

Tahniahh untuk PV dan hadiah2 yg dapat tu. Menang besar jugak ye. :)

Reply
avatar
4/03/2017 12:52 AM ×

Murah rezeki bulan Mac mai. 😊

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/03/2017 2:24 AM ×

Terima kasih Mrs.Fuzy :D

Semoga rezeki Mrs FUzy pun semakin melimpah ruah.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/03/2017 2:25 AM ×

Alhamdulillah. Aamiin, semoga doa itu berbalik pada Lya juga <3

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/03/2017 2:26 AM ×

Alhamdulillah, terima kasih....Yippie!

Hehehe tu la tinggi, tapi suka pakai high heels. phewww very the tall girl problem tauuu.hahaha.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/03/2017 3:11 AM ×

Hihihi :P tapi adik mai lagi tinggi, 171 (perempuan, form 3).

Terima kasih Fatihah :) Alhamdulillah, rejeki.hahah.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/03/2017 3:12 AM ×

Alhamdulillah, kak reen. hihi

Reply
avatar
Eeca Shyaa
admin
4/03/2017 5:33 AM ×

Tahniah dgn pencapaian bulan mac! :D

Reply
avatar
4/03/2017 6:34 AM ×

Yup hoping bulan april to be more productive dan interesting hehe

Reply
avatar
4/03/2017 7:16 AM ×

Tahniah sis Mai .. harap pencapaian blog terus meningkat dan terus maju .. salam bulan rejab

Reply
avatar
Ana Suhana
admin
4/03/2017 7:37 AM ×

Alhamdulillah utk semua rezeki yg di terima. Kak ana tumpang happy. Semoga dimurahkan rezeki lagi selepas ni. InsyaAllah 😘

Reply
avatar
4/03/2017 10:06 AM ×

Tahniah Mai.
Semoga sentiasa dilumayankan rezeki.

Reply
avatar
shahdiana
admin
4/03/2017 11:26 AM ×

tahniah2...murah rezeki....

Reply
avatar
4/03/2017 11:41 AM ×

Bestnya ada 30 days apps challenging tu, nak buat juga lah

Reply
avatar
ayunie ramli
admin
4/03/2017 11:55 AM ×

Thniah mai ! Bnyk trima rezeki alhamdulillah :)

InsyaAllah April ni elok juga

Reply
avatar
Nour Adieb
admin
4/03/2017 12:17 PM ×

semoga rezeki Mai terus masyuk mencurah-curah :D

Reply
avatar
Adam
admin
4/03/2017 1:52 PM ×

Saya teringin nak buat wrap up. Tapi tak tau nak tulis apa. Nak tulis pasal kucing, kucing tak ada. Nak tulis tentang hadiah, tak ada orang nak beri. Nak tulis pasal goal, goal pulak tinggal kat padang. So, tak tulis lah.

Reply
avatar
Lea Azleeya
admin
4/03/2017 2:00 PM ×

Tahniah Mai.. Akak jugak laaa kering bulan Mac.. huhuhu

Reply
avatar
4/03/2017 2:39 PM ×

semoga sentiasa dimurahkan rezeki.. dan terus bersemangat dalam dunia blog :)

Reply
avatar
Noor Azlan
admin
4/03/2017 5:17 PM ×

Alhamdulillah, murah rezeki bulan Mac ni... Semoga semakin bertambah rezeki.... berkat jaga kucing... hehe

Reply
avatar
SHAF NAJMI
admin
4/03/2017 7:15 PM ×

Mai tak sangka awak tinggi, kite geng la saya 168cm dah dulu 162cm je. Btw, rajin mai blog patutlah banyak review tu hehe. Moga terus maju mai. Tahniah! 😊

Reply
avatar
Mat Jo
admin
4/03/2017 8:41 PM ×

wow, selalu exercise ke nie, :)

Reply
avatar
4/03/2017 9:53 PM ×

Tahniah mai....moga makin murah rezeki di bulan2 akan dtg terutama bulan may yo

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/03/2017 10:37 PM ×

Terima kasih Eeca <3

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/03/2017 10:38 PM ×

Good luck Fae :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/03/2017 11:04 PM ×

Thanks sis.. Semoga Awak pun sama.

Salam Rejab.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/03/2017 11:06 PM ×

Alhamdulillah. Terima kasih kak Ana <3 .

Semoga rezeki kak Ana sekeluarga turut melimpah ruah.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/03/2017 11:07 PM ×

Terima kasih Pak cik. Aamiin.

Semoga pakcik sekeluarga turut murah rezeki :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/03/2017 11:11 PM ×

Terima kasih ya :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/03/2017 11:32 PM ×

best!!!Hihihi cubalah sis.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/03/2017 11:34 PM ×

Terima kasih kak Mek :D rejeki :P

InsyaAllah Aamiin.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/03/2017 11:35 PM ×

Aamiin... terima kasih. Semoga rezeki Adieb pun melimpah ruah.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/03/2017 11:52 PM ×

Hehehe tulis apa sahaja yang menarik Adam. Semua pun boleh, hehe

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/03/2017 11:54 PM ×

EHHH akak dapat lazada box kannnnnn, kekekeke.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/03/2017 11:59 PM ×

Aamiin, terima kasih kak Fyna... Aamiin. Semoga kak rezeki kak Fyna pun murah dan melimpah.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/04/2017 12:03 AM ×

Alhamdulillah. Mai pun fikir macam tu. Kadang2 rasa menumpang rezeki mereka saja.

Lama tak tengok En. Azlan,hihi..

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/04/2017 12:05 AM ×

Fuhhh Shaf lagi tinggi tu, 168...

Hehehehe suka menulis, tu la, rezeki alhamdulillah. Terima kasih. Semoga Shaf pun terus maju jaya.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/04/2017 12:06 AM ×

Hahaha banyak cheat dari exercise sebenarnya.

Reply
avatar
Seorang Syed
admin
4/04/2017 3:17 AM ×

Tahniah Mai! Alhamdulillah murah rezeki bulan Mac. Banyak hadiah dapat kan, PV pun banyak juga hehe.

Reply
avatar
Nour Adieb
admin
4/05/2017 7:00 PM ×

آمين يا رب العالمين ��

Reply
avatar
4/13/2017 11:14 AM ×

Alhamdulillah.. Murah rezeki Mai..

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon