My March 2017

My March 2017

Hi semua. Dah terlambat ke eh nak buat March Wrap Up macam ni? Anggap je lah tak lambat lagi, hahaha dah jealous tengok ramai buat summary bulanan diorang,teheeeee..
Apa yang telah berlaku dalam bulan March ini dalam hidup aku? 

BLOG GOALS
Total pageview Blog Mayy Jie pada bulan March 2017 adalah 29,023. Terima kasih pada semua readers dan follower yang sentiasa sudi datang memeriahkan blog aku. Tanpa korang, aku cuma mampu krik krik krik sahajalah seorang diri (pasghah).

Pada bulan March ini juga, aku telah diberi peluang untuk berkolaborasi dengan syarikat Traveloka. Semoga ini adalah pembuka rezeki untuk lebih banyak syarikat lain yang nampak kewujudan blog aku untuk berkerjasama, hihihi.

REZEKI BLOG
Alhamdulillah murah rezeki blog aku bulan March ini. Banyak kali juga abang posmen datang menghantar parcel dari beberapa blogger kesayangan aku. Terima kasih kalian. Senarai hadiah giveaway/top-commentator/contest

  • Lipstick HudaBeauty - Busyra 
  • Beauty brushes - Mek Zumbie
  • T-shirt Kedah & Pen Perfume - Kak Ana
Paling mengejutkan apabila aku terpilih untuk menjadi pemenang kedua Contest Birthday Lazada dan layak menerima hadiah bernilai RM300. 

KESIHATAN KUCING

Dalam bulan March ini, dua kali juga aku ke klinik kucing disebabkan Adek. Adek ni la manja sangat, hihihihi.

Baca kisah menghilangkan kutu Adek di SINI  dan ambil ubat Adek hilang selera di SINI.

MARCH MUSIC PLAYLIST 
01. Paris - The Chainsmokers
02. Shape of You - Ed Sheeran
03. Ex's and Oh's - Ashley Tisdale feat Vanessa Hudgens
04. Berakhirlah Sudah - Atmosfera
05. Terus Mencintai - Siti Nordiana

Korang dah dengar ke belum? Hihihi

APPS PILIHAN 

30 DAYS FITNESS

30 days Fitness! Berat aku memang ringan untuk perempuan berketinggian 165cm, tapi tak bermuscle. Semua lemak lembik. So aku tengah dalam misi #bodysolidmasakonvo. Tapi macam tak berhasil lagi je sebab selalu skip,hahahah.

Rasanya ini jelah kot perkara menarik dalam hidup aku pada March ini, kehkehkeh. Harapnya April pula membawa sinar dalam hidup aku. Jom lebih produktif!

Follow

44 comments

  1. tahniah Mai...bulan Mac kiranya satu pencapaian yg baik dan semoga dimurahkan rezeki untuk bulan2 mendatang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Mrs.Fuzy :D

      Semoga rezeki Mrs FUzy pun semakin melimpah ruah.

      Delete
  2. Murah rezeki Mai bulan Mac ye. Semoga April lebih baik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Aamiin, semoga doa itu berbalik pada Lya juga <3

      Delete
  3. tahniahhh, banyak menang hadiah dari blogger ye dan lazada, lepas nie boleh la shopping kat lazada. :D

    tingginya mayy, BV nie pendek je. jelesnyaaa. hahahha XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, terima kasih....Yippie!

      Hehehe tu la tinggi, tapi suka pakai high heels. phewww very the tall girl problem tauuu.hahaha.

      Delete
  4. Wow tingginya Mai. Hihi

    Tahniahh untuk PV dan hadiah2 yg dapat tu. Menang besar jugak ye. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi :P tapi adik mai lagi tinggi, 171 (perempuan, form 3).

      Terima kasih Fatihah :) Alhamdulillah, rejeki.hahah.

      Delete
  5. Murah rezeki bulan Mac mai. 😊

    ReplyDelete
  6. Tahniah dgn pencapaian bulan mac! :D

    ReplyDelete
  7. Yup hoping bulan april to be more productive dan interesting hehe

    ReplyDelete
  8. Tahniah sis Mai .. harap pencapaian blog terus meningkat dan terus maju .. salam bulan rejab

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sis.. Semoga Awak pun sama.

      Salam Rejab.

      Delete
  9. Alhamdulillah utk semua rezeki yg di terima. Kak ana tumpang happy. Semoga dimurahkan rezeki lagi selepas ni. InsyaAllah 😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Terima kasih kak Ana <3 .

      Semoga rezeki kak Ana sekeluarga turut melimpah ruah.

      Delete
  10. Tahniah Mai.
    Semoga sentiasa dilumayankan rezeki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Pak cik. Aamiin.

      Semoga pakcik sekeluarga turut murah rezeki :D

      Delete
  11. tahniah2...murah rezeki....

    ReplyDelete
  12. Bestnya ada 30 days apps challenging tu, nak buat juga lah

    ReplyDelete
  13. Thniah mai ! Bnyk trima rezeki alhamdulillah :)

    InsyaAllah April ni elok juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak Mek :D rejeki :P

      InsyaAllah Aamiin.

      Delete
  14. semoga rezeki Mai terus masyuk mencurah-curah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin... terima kasih. Semoga rezeki Adieb pun melimpah ruah.

      Delete
    2. آمين يا رب العالمين ��

      Delete
  15. Saya teringin nak buat wrap up. Tapi tak tau nak tulis apa. Nak tulis pasal kucing, kucing tak ada. Nak tulis tentang hadiah, tak ada orang nak beri. Nak tulis pasal goal, goal pulak tinggal kat padang. So, tak tulis lah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe tulis apa sahaja yang menarik Adam. Semua pun boleh, hehe

      Delete
  16. Tahniah Mai.. Akak jugak laaa kering bulan Mac.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. EHHH akak dapat lazada box kannnnnn, kekekeke.

      Delete
  17. semoga sentiasa dimurahkan rezeki.. dan terus bersemangat dalam dunia blog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin, terima kasih kak Fyna... Aamiin. Semoga kak rezeki kak Fyna pun murah dan melimpah.

      Delete
  18. Alhamdulillah, murah rezeki bulan Mac ni... Semoga semakin bertambah rezeki.... berkat jaga kucing... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Mai pun fikir macam tu. Kadang2 rasa menumpang rezeki mereka saja.

      Lama tak tengok En. Azlan,hihi..

      Delete
  19. Mai tak sangka awak tinggi, kite geng la saya 168cm dah dulu 162cm je. Btw, rajin mai blog patutlah banyak review tu hehe. Moga terus maju mai. Tahniah! 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fuhhh Shaf lagi tinggi tu, 168...

      Hehehehe suka menulis, tu la, rezeki alhamdulillah. Terima kasih. Semoga Shaf pun terus maju jaya.

      Delete
  20. wow, selalu exercise ke nie, :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha banyak cheat dari exercise sebenarnya.

      Delete
  21. Tahniah mai....moga makin murah rezeki di bulan2 akan dtg terutama bulan may yo

    ReplyDelete
  22. Tahniah Mai! Alhamdulillah murah rezeki bulan Mac. Banyak hadiah dapat kan, PV pun banyak juga hehe.

    ReplyDelete
  23. Alhamdulillah.. Murah rezeki Mai..

    ReplyDelete