Mystery Contest by Butik Julita Anje

Butik Julita Anje
Klik Banner Untuk Join

Terujanya bila tahu ada giveaway dari Anis dan sebuah butik pengantin untuk para blogger. Keterujaan bertukar nak meletop happy bila tahu butik tu beroperasi di Kedah & juga melingkumi kawasan Kulim. Yabedabedu! Terima kasih juga Anis untuk giveaway ni, sebab kalau tidak Mai tak kenal butik ni.

❤BUTIK JULITA ANJE❤

Butik Julita Anje menyediakan perkhidmatan menghias pelamin tunang, kahwin, baju pengantin, dan juga pakej mampu milik mengikut bajet kita. Kalau nak walk in butik mereka terletak di Baling Kedah. Selain itu, kawasan yang mereka cover adalah seperti Sungai Petani, Kulim, Penang, Kedah, & Grik Perak.

Boleh pengsan tengok harga sebab promosi mereka memang kaw-kaw punya. Pelamin tunang boleh didapati bermula RM200 - RM350. Mana nak dapat harga macam ni zaman sekarang... Nak menangis aku tengok setiap pelamin tu, cantiknyaaaa...

Harga makin gila bila sebut pasal perkahwinan. Promosi sampai harga RM999 pun dah boleh dapat sepasang baju pengantin lelaki dan perempuan, bilik pengantin, pelamin, set sampin, crown, bunga tangan. Ya Allah semua dah lengkap, tak sampai RM1000 dah boleh bina masjid, tinggal nak buat makan-makan dengan panggil tok kadi je, hehehe. Amboi naik syeikh pula aku menaip entry malam ni, muahahahahahaha. 

Jadi kepada bakal pengantin yang nak mendirikan masjid penuh barakah & jimat, pasangan yang nak bertunang dan mencari pelamin comel seperti korang, ataupun mak-mak yang tak sabar dapat menantu so nak cari baju pengantin siap-siap walaupun anak takda gelpren/boypren lagi, jemputlah hubungi Butik Julita Anje segera.

Hubungi Butik Jelita Anje : 
✆  019-495 5430
🏠 BILION SHOPING KUPANG BALING KEDAH


Janganlah pelik kenapa aku bersemangat sangat, hahaha. Ni semua sebab aku bakal naik pelamin lah tahun ini, hehehe. Pelamin tunang je lah tapinya. Okaylah tu kan dari pelamin anganku musnah :P. Kalaulah aku menang giveaway ni, dapat pelamin ke baju ke, alangkah indahnya (berangan jap). Hahahaha. Tapi kalau dapat diskaun je pun aku dah bersyukur sangat. Boleh angkut terus dengan dorang je untuk majlisku pada 28.0*.2017 ni.

Eh jemputlah semua join memeriahkan giveaway ini, banyak 5 hadiah ditawarkan, walaupun misteri gituuu, mesti best punyaaaa,hahah. Lagipun, apa salahnya kita menyokong perniagaan orang Islam kan. 

Untuk join giveaway ini, segera klik >>Mystery Contest by Butik Julita Anje<<. 

Follow
Previous
Next Post »

37 Comments

Click here for Comments
Seorang Syed
admin
4/01/2017 1:49 AM ×

Wowwww Tahniah Mai! Good luck for this GA! :)

Reply
avatar
Seorang Syed
admin
4/01/2017 1:50 AM ×

GA ke contest? ke sama je? hahahaa okay

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/01/2017 2:45 AM ×

Thank you Syed. :P

Reply
avatar
Ana Suhana
admin
4/01/2017 11:29 AM ×

Good luck Mai 😘

Semoga dipeemudahkan urusan naik pelamin tunang thh ni 😍

Reply
avatar
4/01/2017 9:33 PM ×

Goodluck Mai ~ :)

Reply
avatar
Kin Naz
admin
4/01/2017 10:02 PM ×

Tahniah mai untuk majlis tu nanti dan good luck mai. Moga mai terpilih sebagai pemenang

Reply
avatar
I am LZ
admin
4/02/2017 1:20 PM ×

Semoga rezeki berpihak kepada Mai..
Semoga majlis Mai nanti meriah..
Semoga berbahagia selalu..
Itu doa akak untuk Mai..

Reply
avatar
Jari Manis
admin
4/02/2017 5:28 PM ×

Bola majlis tu..'blank' for month..pepe pun tahniah

Reply
avatar
4/02/2017 10:44 PM ×

Alhamdulillah. Majlis xlama dah tu.. Mudah mudahan ad rezeki la ye. InsyaAllah. Thanks sudi join... ^^ good luck tau

Reply
avatar
Lya Amie
admin
4/02/2017 11:12 PM ×

Goodluck for the contest Mai! And tahniah part bakal naik pelamin tunang tu :)

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/03/2017 1:39 AM ×

thank you Anum..

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/03/2017 1:41 AM ×

Thank you Kak Ana.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/03/2017 1:42 AM ×

Thank you sis <3

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/03/2017 1:43 AM ×

Terima kasih Kak Kinah. Aamiin...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/03/2017 1:45 AM ×

Aamiin, terima kasih kak LZ :D
Mudah-mudahan begitulah.. aamiin.... ❤❤❤

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/03/2017 1:46 AM ×

Hehehe tu la, misteri ni yang berdebar tu, hahah.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/03/2017 2:13 AM ×

Sepatutnya March, tapi lepas umumkan haritu tup tup bertimpa masalah terpaksa postpone pula kak JM, hahaha malu je... nanti dah dekat tarikh mai umumkan :P

(klu:bulan makan ketupat)

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/03/2017 2:14 AM ×

Alhamdulillah.. Aamiin. terima kasih ya Anis untuk contest awesome gini.

Thanks again

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/03/2017 2:15 AM ×

Aamiin, thanks! hihihi, and thanks again ❤

Reply
avatar
Nour Adieb
admin
4/03/2017 12:18 PM ×

good luck Mai & tahniah bakal bertunang :) semoga urusan majlis dipermudahkan

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/03/2017 10:32 PM ×

Thanks Adieb. Aamiin...

Reply
avatar
Mrs. A
admin
4/05/2017 12:42 PM ×

Good luck Mai semoga terpilih mendapat hadiah misteri.

Tentu meriah majlis tunang Mai nanti

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/05/2017 7:54 PM ×

Terima kasih MRS. A... alangkah bestnya kalau terpilih.hahaha,kalau tak menang pun redha je, support member join GA ni,hihihi. Mrs.A dh join?

Hihihi majlis buat kecil2 je nanti.

Reply
avatar
4/07/2017 3:28 PM ×

Anis dah update senarai nama ^^ http://akhalilah.blogspot.com/2017/04/senarai-nama-peserta-mystery-contest-by.html

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/10/2017 6:06 PM ×

Thank you Anis. Semoga mendapat sambutan ya...

Reply
avatar
4/12/2017 9:56 PM ×

Wah best ni.kena join ni

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/13/2017 1:03 AM ×

jemputlah join Adek...best ni...

Reply
avatar
4/15/2017 9:08 PM ×

Mohon add balik akaun faceebook dan page penaja..

https://www.facebook.com/groups/1560610784153771/
https://www.facebook.com/julita.anje.9?ref=br_rs

Segala kesulitan amat dikesali T.T

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/15/2017 9:33 PM ×

Done add & join group. thank you Anis :D

Reply
avatar
4/24/2017 5:10 PM ×

πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ
Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...
πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

#jombercontest
#kisahhidupku

Reply
avatar
5/02/2017 11:11 AM ×

datang dari segmen yang sama :) http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

Reply
avatar