Siapa Pula Blogger Yana Jie ini?


Assalamualaikum & hi semua.

Blogger Yana Jie ni siapa ye? Siap tiru nama bapak aku lagi tu. Selama ni aku bahagia je pakai nama Mayy Jie sorang-sorang tiba-tiba dia muncul dengan bangganya memakai trademark aku.

Cewahhhh saja drama sikit.

Memanglah sama sebab Yana Jie ni adik aku. Hahahahaha. Ceritanya dulu dia rajin update blog masa darjah 6, tiba-tiba dia pakai domain. Fuyoooo DOMAIN tuhhh, dah tu dia tak bayar domain pada tahun berikutnya lalu blog dia pun punah dan hilang ditelan zaman. Hahahaha.

Dan sekarang atas desakan aku yang bosan tak ada kawan nak bersembang pasal blog kat rumah, hari-hari menghasut dia untuk muncul semula berblogging, akhirnya dia bersetuju untuk kembali menulis. 

So marilah berkenalan dulu dengan Yana Jie ni sebelum korang ke sana... Hihihi. 


♡ Liyana Fauzi (Yana Jie)
♡ Baby 1998
♡ UiTM Merbok Kedah

So itulah serba sedikit yang aku rasa macam nak share, malas la share banyak-banyak semak blog aku nanti, muahahaha. So jemputlah follow dia kalau sudi.



Yeay dah ada family join dunia berblogging!




Follow
Previous
Next Post »

46 orang rajin komen

Click here for orang rajin komen
ANIS NABILAH
admin
4/24/2017 2:41 AM ×

same as me and my big sis Beeha Azman :) Do visit her blog too <3

http://beehaazman19.blogspot.my/

Reply
avatar
Kin Naz
admin
4/24/2017 3:23 AM ×

Ingat siapa la tadi hehe. Rupanya adik si mai. Ok akak nak ke sana pulak ;-)

Reply
avatar
Daku Amat
admin
4/24/2017 5:00 AM ×

assalamualaikum

wah dari darjah 6 lagi sudah berblog, lama tu. Tahniah pada mayy jie sebab dah ada kawan berblog sesama beradik.

Reply
avatar
Malas letak
admin
4/24/2017 5:37 AM ×

seronoknya adik beradik..hehe

Reply
avatar
4/24/2017 7:42 AM ×

Seronok Mai ada geng berblog ye..

Reply
avatar
4/24/2017 10:29 AM ×

Masa baca first, ingatkan apa la tadi.. kes org tiru ke apa. Rupanya adik awkk hehhe cantiknya adik awk mcm kakak dia juga. Okay t nak g terjah :)

Reply
avatar
raihanah
admin
4/24/2017 10:41 AM ×

oo adik MO la ni ya, cantik orangnya

Reply
avatar
Nurul Rasya
admin
4/24/2017 10:52 AM ×

Bagusnya adik beradik ada blog. nanti boleh collaborate

Reply
avatar
Hero Borneo
admin
4/24/2017 11:16 AM ×

wow...adik beradik rupanya..bagulah tu..

ada kawan tempat nak sembang

Reply
avatar
4/24/2017 11:48 AM ×

okey nanti kak fyna follow.. hehe cantikk adik mayy ni :) selamat berblogging :)

Reply
avatar
Ana Fatihah
admin
4/24/2017 1:17 PM ×

Bagusnyaaa kakak Mai nii. Hehe
Okey, saya pi follow sekarang!!

p/s: saya takde lagi family terdekat yg ada blog, nak kena menghasut jugakni. :P

Reply
avatar
Seorang Syed
admin
4/24/2017 1:46 PM ×

Hai yana jie!!! hahahaha patutlah haritu ada perasan nama yana jie dekat followers ingatkan sapa lah rupanya adik mai!

Reply
avatar
4/24/2017 3:25 PM ×

My dad used to be a blogger as well :D hehe

hanisamanina.com

Reply
avatar
Lea Azleeya
admin
4/24/2017 4:45 PM ×

wahhh adik beradik dah jadi blogger tu.. terbaik... moga terus success dalam dunia blogging.. :)

Reply
avatar
Amer Ridzuan
admin
4/24/2017 5:03 PM ×

Ehem...sama umur la pulak heeee~~~

Reply
avatar
4/24/2017 6:20 PM ×

Lawanya! Macam kak dia jugak la, segak. Okey, iolls pergi follow sekarang. :D

Reply
avatar
Eeca Shyaa
admin
4/24/2017 6:50 PM ×

hai yana jieee! hihihi

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/24/2017 7:26 PM ×

Laaaa adik beradik juga rupanya, hihihi. Baru tahu...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/24/2017 7:32 PM ×

Hehehehe saja je gurau2 kak Kinah...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/24/2017 7:54 PM ×

Waalaikumusslam,

Hehehe zaman 2010 lagi tu...hihi terima kasih DA.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/24/2017 7:56 PM ×

Hehehehe tu la ML :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/24/2017 7:57 PM ×

Hehehe mestilah kak Sha...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/24/2017 9:07 PM ×

Hehehehe saja drama cikit :P

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/24/2017 9:08 PM ×

Hehehe ye adik saya. :)

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/24/2017 9:13 PM ×

Hahahaha malas na collaborate ngan dia, :P Gurau je, mana tau kan ada rezeki lebih, hihi.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/24/2017 9:14 PM ×

Hahaha tu la HB.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/24/2017 10:53 PM ×

Hihihi thank you kak Fyna :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/24/2017 10:53 PM ×

Hahah baguih ker :P , hihihi thanks awaaa~

Cepattt hasutt.hihi

Reply
avatar
4/24/2017 10:55 PM ×

eh sama umur dgn adik busyra.. haha.. 1998.. sat gi akak terjah blog awk ye yana jie..

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/24/2017 10:55 PM ×

Hahaha tu la lajuuu dia pi follow Syed.. :P

Reply
avatar
Adam
admin
4/24/2017 10:57 PM ×

1. Dia ni yg mai cerita dia pergi interview dulu. Interview masuk U. Betul ke.

2. Sekarang saya dah ada dua pilihan,

Reply
avatar
Adam
admin
4/24/2017 10:58 PM ×

Hahaha. Jangan marah mai. Nanti saya jual,

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/24/2017 11:01 PM ×

Wahhh hebat2... Hihi..

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/24/2017 11:07 PM ×

Hihihi, aamiin, thank you kak Lea.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/24/2017 11:16 PM ×

Hahaha... Geng tahun rimau ler ni..

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/24/2017 11:18 PM ×

Hahaha biasa2 je awak, hehehe :P

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/24/2017 11:37 PM ×

Hi sis, tolong jawab :P

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/25/2017 12:11 AM ×

Hahaha geng la, tapi kami ada lagi yg kat tengah2, umur 21.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/25/2017 12:11 AM ×

Hehehe tak, tu adik lain kot, saya ramai adik, hehehe. Amboi :P

Reply
avatar
4/25/2017 7:02 AM ×

Ok, langsung meluncur ke lokasi

Reply
avatar
4/25/2017 9:35 AM ×

Done follow adik kak mai.

Reply
avatar
4/25/2017 10:25 AM ×

Jap lagi akk g terjah blog dia. :)

Reply
avatar
4/25/2017 10:31 AM ×

wahhh , adik beradik berblogging . best ni

Reply
avatar
4/25/2017 10:42 AM ×

mmg seronok bila ada kawan borak pasai blog ni...x la syok sendiri. eh Yana ni sama baya anak Umi yg no 3..
Umi pulak ada anak buah (anak kakak) yang dh semakin aktif dalam blogging ni...

Reply
avatar
Unni Anje
admin
4/28/2017 2:14 PM ×

memang da agak adik mai..hihihihi.. jap nk g terjah

Reply
avatar
Siqah Hussin
admin
4/29/2017 9:29 PM ×

Wahh adik beradik blogger :) Dan sama cantik 😍 Akak terjah blog dia pulak :)

Reply
avatar