Tahniah kepada Semua Pemenang Giveaway by Sis Hawa

Tahniah
Assalamualaikum & Hi.

Wahhh ramai jugak yang join Giveaway by Sis Hawa yang sudah tamat pada 16 April lalu. Pengumuman pemenang terpaksa ditangguhkan kerana kesihatan Sis Hawa yang tidak mengizinkan. 

Hihihi, dikesempatan ini Mai nak ucap, tahniah kepada Sis Hawa dan suami yang kini menunggu kedatangan orang baru, semoga ibu dan anak diberi kesihatan dan kekuatan dari Allah.

Untuk giveaway kali ini Mai telah menaja beberapa hadiah untuk para peserta yang bertuah kerana sudi meluangkan masa menyempurnakan beberapa syarat yang Mai bagi. Alaa sebenarnya bukan apa pun, cuma nak mengeratkan silaturrahim sesama kita. Bila uols follow blog & instagram Mai, confirmlah Mai akan followback (tolong tegur kalau terlepas pandang).

 SENARAI PEMENANG BERTUAH
 1 X Popsicle Maker
https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/04/i-love-blogging-with-sis-hawa-her-sponsors.html
 1 X Notebook 
http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/04/i-love-blogging-with-sis-hawa-her.html
 4 X Review Blog 
http://sofiyahasya.blogspot.my/2017/04/i-love-blogging-with-sis-hawa-and-her.html

http://yamanaimy.blogspot.my/2017/04/i-love-blogging-with-sis-hawa-her.html

https://belogsjm.blogspot.my/2017/03/i-love-blogging-with-sis-hawa-her.html

https://notashalimar.blogspot.my/2017/04/i-love-blogging-with-sis-hawa-hers.html

Pengeposan hadiah akan dibuat selepas Mai dapat detail Kanvas Dakwat & Mulan Sahbanu ya. Terima kasih atas kesabaran kalian. 

Review blog pula akan dimulakan bila-bila masa. Tapi of mestilah sebelum review tu Mai kena kenal-kenal dulu kan dengan keempat-empat blog tersebut. 1 entri untuk 1 blog sahaja. Walaupun siapalah Mai untuk review blog orang kan, tapi #SISCUBA. Fuh berdebar pulak. Hehehehe. 


Terima kasih semua yang join...





Follow
Previous
Next Post »

13 orang rajin komen

Click here for orang rajin komen
Aini
admin
4/23/2017 5:15 AM ×

Salam, alhamdulillah dapat hadiah review blog. Jom berkenalan lebih rapat...hehehe....

Reply
avatar
Ana Suhana
admin
4/23/2017 7:47 AM ×

Tahniah semua. Takde rezeki kak ana kali ni tp seronok dpt support GA kwn2

Reply
avatar
4/23/2017 12:59 PM ×

Tahniah kepada pemenang2.

Reply
avatar
Hero Borneo
admin
4/23/2017 2:58 PM ×

hadiah yang hebat..

mula-mula fikir notebook itu laptop...

hehehehe

Reply
avatar
4/23/2017 4:22 PM ×

wah best kan dpt menang..adik x sempat nk join .sebab join contest fb

Reply
avatar
4/23/2017 9:34 PM ×

tahniah2! hadiah pun best

Reply
avatar
4/23/2017 9:47 PM ×

Tahniahh buat semua pemenang! 😍

Reply
avatar
4/23/2017 10:17 PM ×

Tahniah pd yg menang...

Reply
avatar
4/24/2017 7:44 AM ×

Tahniah pada yang bertuah..
U dan do it mai..
Tak sabar nak baca review mai..

Reply
avatar
Kappasm
admin
4/24/2017 1:54 PM ×

Tahniah, tahniah!

Reply
avatar
Seorang Syed
admin
4/24/2017 1:54 PM ×

Tahniah kepada semua pemenang! especially yang dapat Popsicle maker tu! hehehe syoknya. Selamat mengreview blog lah ya :)

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
4/24/2017 6:08 PM ×

Hihihi harap penerima suka, hadiah biasa2 je,hihi.

thank you Syed.

Reply
avatar
4/24/2017 11:04 PM ×

tahniah pada smua pemenang.. :)

Reply
avatar