Tahniah kepada Semua Pemenang Giveaway by Sis Hawa

by - April 23, 2017

Tahniah
Assalamualaikum & Hi.

Wahhh ramai jugak yang join Giveaway by Sis Hawa yang sudah tamat pada 16 April lalu. Pengumuman pemenang terpaksa ditangguhkan kerana kesihatan Sis Hawa yang tidak mengizinkan. 

Hihihi, dikesempatan ini Mai nak ucap, tahniah kepada Sis Hawa dan suami yang kini menunggu kedatangan orang baru, semoga ibu dan anak diberi kesihatan dan kekuatan dari Allah.

Untuk giveaway kali ini Mai telah menaja beberapa hadiah untuk para peserta yang bertuah kerana sudi meluangkan masa menyempurnakan beberapa syarat yang Mai bagi. Alaa sebenarnya bukan apa pun, cuma nak mengeratkan silaturrahim sesama kita. Bila uols follow blog & instagram Mai, confirmlah Mai akan followback (tolong tegur kalau terlepas pandang).

 SENARAI PEMENANG BERTUAH
 1 X Popsicle Maker
https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/04/i-love-blogging-with-sis-hawa-her-sponsors.html
 1 X Notebook 
http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/04/i-love-blogging-with-sis-hawa-her.html
 4 X Review Blog 
http://sofiyahasya.blogspot.my/2017/04/i-love-blogging-with-sis-hawa-and-her.html

http://yamanaimy.blogspot.my/2017/04/i-love-blogging-with-sis-hawa-her.html

https://belogsjm.blogspot.my/2017/03/i-love-blogging-with-sis-hawa-her.html

https://notashalimar.blogspot.my/2017/04/i-love-blogging-with-sis-hawa-hers.html

Pengeposan hadiah akan dibuat selepas Mai dapat detail Kanvas Dakwat & Mulan Sahbanu ya. Terima kasih atas kesabaran kalian. 

Review blog pula akan dimulakan bila-bila masa. Tapi of mestilah sebelum review tu Mai kena kenal-kenal dulu kan dengan keempat-empat blog tersebut. 1 entri untuk 1 blog sahaja. Walaupun siapalah Mai untuk review blog orang kan, tapi #SISCUBA. Fuh berdebar pulak. Hehehehe. 


Terima kasih semua yang join...





Follow

You May Also Like

13 orang rajin komen

  1. Salam, alhamdulillah dapat hadiah review blog. Jom berkenalan lebih rapat...hehehe....

    ReplyDelete
  2. Tahniah semua. Takde rezeki kak ana kali ni tp seronok dpt support GA kwn2

    ReplyDelete
  3. hadiah yang hebat..

    mula-mula fikir notebook itu laptop...

    hehehehe

    ReplyDelete
  4. wah best kan dpt menang..adik x sempat nk join .sebab join contest fb

    ReplyDelete
  5. Tahniahh buat semua pemenang! 😍

    ReplyDelete
  6. Tahniah pada yang bertuah..
    U dan do it mai..
    Tak sabar nak baca review mai..

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada semua pemenang! especially yang dapat Popsicle maker tu! hehehe syoknya. Selamat mengreview blog lah ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi harap penerima suka, hadiah biasa2 je,hihi.

      thank you Syed.

      Delete