Botol Air Basi Meletup Kena Muka

Botol Air Basi Meletup Kena Muka | Harini cikgu call suruh ambil Dania di sekolah sebab botol air basi meletup kena muka dia dan lebih teruk lagi sebab termasuk dalam mata. Aduhai anak sorang ni, macam-macam hal.

Mama tak perasan pula dalam beg dia rupanya ada sebotol milo yang dah lama, sebab kebelakangan ni dia bawak botol lain. Dania ni pula tahap curiosity dia memang tinggi bebenor. Memang bad luck lah harini bila curiosity Dania jumpa dengan sebotol milo basi. Bweekk.
So Dania budak bertuah ni pun pandai-pandai pusing penutup botol milo yang dah berbuih tu, tiba-tiba botol tu meletop dan milo yang basi tu terpercik kedalam mata Dania. 

Aduhai.

Botol Air Basi Meletup Kena Muka

Lepas pergi ambil dia dan bawak balik kerumah, mama terus basuh mata dia dengan air yang mengalir. Tak terbayang la betapa pedih dan panasnya mata tu, T_T. Yelah kalau mata masuk syampoo setitik pun dah melalak, inikan pula meletup ke muka. 

Appoinment dengan doktor pukul 8 malam ni. Nanti aku akan update apa pula kata doktor. Haish semoga tak ada benda serius la dengan anak buah sulungku ini. 

Be strong baby. T_T. 
Cepat sembuh tau....!


Follow
Previous
Next Post »

20 Comments

Click here for Comments
7/23/2017 7:38 PM ×

kesiannya dia sampai masuk dalam mata. Nampak bengkaknya tu. Harap tak serious sangat lah. Get well soon Dania :)

Reply
avatar
Nurul Afifah
admin
7/23/2017 9:09 PM ×

Alah shiannya nya, mata pulak tu.

Reply
avatar
Mrs Hazeera
admin
7/23/2017 9:19 PM ×

semoga cepat sembuh!

Reply
avatar
Kin Naz
admin
7/24/2017 12:06 AM ×

Ala kesian die. Cepat sembuh ye dik

Reply
avatar
7/24/2017 12:33 AM ×

semoga dia cepat sembuhh

Reply
avatar
aRzMoHa
admin
7/24/2017 1:56 AM ×

anak buah rupanya....

macam mana boleh meletup tu

Reply
avatar
Lea Azleeya
admin
7/24/2017 9:06 AM ×

Uisss moga x de apa yang serius pada mata dania.. :)

Reply
avatar
Lina Shaza
admin
7/24/2017 9:30 AM ×

ermm....bahaya nya mai...mntak2 xde apa yang serious ye maiii...oh maii,awak sedang menggoda akk....cantik giler template baru.....akk nak tukar juga tau maiii...hihi

Reply
avatar
7/24/2017 9:55 AM ×

Allahu bahayanya sampai meletup eh botolnya. Moga cepat sihat dan elok Dania.

Reply
avatar
Kin Naz
admin
7/24/2017 10:03 AM ×

Akak tag mai


http://ape-kinah.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html

Reply
avatar
Tia Fatihah
admin
7/24/2017 10:43 AM ×

La, bahaya juga eh milo basi yang ada dalam botol. get well soon Dania.

Reply
avatar
nini
admin
7/24/2017 10:47 AM ×

Ya Allah semog dania okey..takut pulak baca ntry ni

Reply
avatar
Mrs Pip
admin
7/24/2017 11:34 AM ×

Get well soon , risau juga bab mata tu kan ...

Reply
avatar
7/24/2017 2:39 PM ×

lahhh , kesiannya . get well soon

Reply
avatar
mamapp
admin
7/24/2017 6:47 PM ×

Takutnya.. budak2 Dan curiosity Ada baik Dan Ada buryknya juga

Reply
avatar
7/24/2017 9:01 PM ×

Allah.. Semoga tak ada apa-apa yang serius..

Reply
avatar
7/25/2017 3:39 PM ×

Bahaya jugak rupanya milo basi ni. Gws dania.

Reply
avatar
7/25/2017 4:00 PM ×

ala kesiannya dia. semoga tak ada apa2 yang serius dan cepat sembuh.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
7/27/2017 12:35 AM ×

Terima kasih atas doa-doa kalian

Reply
avatar
Zie Azi
admin
7/28/2017 9:18 AM ×

bahaya jugak air milo klu dah basi bolh meletop..get well soon dania..

Reply
avatar