Saya Nak Duit Raya by Opzzpinky | 22 Julai 2017

Klik Banner Untuk Join

Saya Nak Duit Raya by Opzzpinky | Of course la saya nak duit raya sebab saya dah tua so duit raya pun dah merosot tahun ni, hahahaha. Muka tak malu :P Ada ai kisah...

Alhamdulillah finally berjaya juga join giveaway yang dah lama dilekat di bookmark sebab kekangan masa. Ni pun curik-curik je join sebab tengah siapkan tempahan mengedit blog. 

Mereka mencari 25 PEMENANG untuk giveaway ni, mana tahu rezeki saya, rezeki anda, atau rezeki kita yang terselit dalam tu kan. So kalau nak tahu ada tak rezeki kita, mehlah join sama-sama. Klik banner di atas sebelum 22 Julai 2017 ni kalau taknak menyesal. Hahah.

Good luck!

Follow
Previous
Next Post »

18 orang rajin komen

Click here for orang rajin komen
7/11/2017 11:49 PM ×

Terjah sini dari segmen yg sama . All the best

Reply
avatar
Lea Azleeya
admin
7/12/2017 8:23 AM ×

Gut luck mai.. :)

Reply
avatar
Noor Azlan
admin
7/12/2017 9:29 AM ×

Good Luck Mai.....

Reply
avatar
Yusuf Adi
admin
7/12/2017 1:52 PM ×

All the best :)

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
7/12/2017 11:16 PM ×

TERIMA KASIH SEMUA :)

Reply
avatar
7/15/2017 5:54 PM ×

gud luck Mai
http://www.opzzpinky.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

Reply
avatar
Kak Yong
admin
7/15/2017 7:30 PM ×

Singgah sini

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

Reply
avatar
7/17/2017 3:10 PM ×

hai datang singgah dari GA yang sama
good luck http://msvelentine.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
7/17/2017 9:07 PM ×

Thank you Umi :D Good luck too Umi!

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
7/17/2017 9:10 PM ×

Thank youuu ya :)

Reply
avatar
Kin Naz
admin
7/18/2017 12:43 AM ×

Good luck mai

Reply
avatar
7/18/2017 10:06 PM ×

Best of luck, Mai.. Semoga ada rezeki untuk awak.. =)

Reply
avatar
7/23/2017 9:53 AM ×

Salam terima kasih sebab join, GA dah tamat, jom terjah peserta lain sementara sha pilih pemenang

http://www.opzzpinky.my/2017/07/peserta-ga-saya-nak-duit-raya-by.html

Reply
avatar
7/23/2017 11:12 AM ×

Good luck awak..

http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
7/23/2017 4:38 PM ×

:lv :lv
InsyaAllah nanti saya blogwalking ya!

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
7/23/2017 4:39 PM ×

Good luck juga awak :D

Moga ada rezeki kita, kan..

Reply
avatar
NN Izati
admin
7/24/2017 12:54 PM ×

bw dari segmen yg sama ^_^ dn follow sini ~
https://nnizati.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

Reply
avatar