Segmen Blogwalking Merdeka by Love is Simple

Segmen Blogwalking Merdeka by Love is Simple | Dah lama juga Mai tak join segmen blogwalking gini, rugi betul, haha. Antara kelebihan join segmen blogwalking :
  1. Merapatkan silaturrahim sesama blogger yang dah kenal
  2. Berkenalan dengan blogger yang belum kenal
  3. Meningkatkan pageview blog
  4. Support member yang join segmen, hahah.
Best kan? 

Jadi sepanjang segmen ini berlangsung sehingga 31 Ogos, jangan lepaskan peluang join. Nanti boleh blogwalking berjemaah sesama kita, haha.

SYARAT PENYERTAAN :

  1. Follow blog http://ape-kinah.blogspot.my/
  2. Follow google+ Kak Kinah
  3. Follow instagram Kak Kinah 
  4. Buat satu entri dan tepekkan banner di atas tu dan backlinkan ke blog Kak Kinah
  5. Kemudian hantar link di petak komen di bawah. DONE!
Hmm syarat pun mudah kemain, rugilah kalau taknak join kan..So untuk join segmen Blogwalking Merdeka by Love is Simple ni, klik saja banner dibawah :)

Klik Untuk Join


Follow
Previous
Next Post »