Contact Lens Paling Best

Assalamualaikum.

Harini i gengster amat sebab esok class, tapi masih relax kat kulim, ah persetankan itu semua. Hah tadi ada terbaca pasal contact lens kawan kt fb koyak walaupun baru je beli. Kesian. Aku dulu pakai jenama F****** gak. Tapi tak sampai dua minggu dah gatal-gatal mata sampai berhingus.



So aku pun tukar ke jenama blincon. Mula-mula tak percaya sebab tak pernah dengar jenama. Tapi dicadangkan oleh pakar mata yang aku percaya so aku pun try. Harga tak mahal dan tak murah. 

Paling best sekali , sekotak (1pair) boleh tahan sampai tiga bulan. Dia tak lembut sangat sampai mudah koyak, tapi tak keras sampai sakitkan mata aku since mata aku ni kategori very the sensitip. HAHAH.



Dulu waktu zaman gelong-gelong diploma, aku try semua kaler termasuk Pink & Purple. HAHAHA. Biar orang cakap aku mcm alien pun,kesah plak aku. Tapi sejak dah tua ni lagipun dah degree takleh buat perangai tak tentu hala sangat so aku selalu pilih kaler basic je, hitam ,koko, takpun grey.

Paling aku suka, kaler hitam, sebab buat mata aku lagi bulat. Hihi.

Lens Hitam





Lens Brown

Ada juga yang recommend Blincon Contact Lens make in Korea ni. Boleh klik SINI or SINI untuk baca review mereka.

Tapi aku cuma beli kat kedai spek or pakar mata je, tak beli online. Paranoid.HAHAH




Previous
Next Post »

1 orang rajin komen:

Click here for orang rajin komen
ezyra daniel
admin
3/02/2015 11:23 AM ×

lama tak pakai lens.. sebab penakut sikit kalau nak pakai tu haha

Congrats bro ezyra daniel you got PERTAMAX...! hehehehe...
Reply
avatar