Aunty dan anak buah :)



Aku selalu bawak anak buah aku pergi jalan-jalan, shopping ataupun mana-mana lah aku nak pergi jumpa kawan ke apa ke, mesti heret diorang. Even kakak aku sendiri tabik sebab dia tak mampu nak bawak sbb diorang kalau husband dia takde, tapi aku rilex je. Kakak tak tahu ke suara aku macam halilintar membelah bumi ,kahkahkah, Aku jenis jerit dan marah je kalau diorang buat bebukan cthnya jalan 10 meter mendekati escalator, sebab aku sejenis aunty paranoid. Tapi so far diorang behave je kalau keluar dengan aku, alhamdulillah.

InsyaAllah baby-babyku, aunty akan selalu jolokkan cempedak diluar pagar  tunjukkan apa yang salah apa yang betul supaya korang semua jadi anak buah paling hebat dunia akhirat. Akan sayang korang macam mama korang sayang, actually of course sayang gila and would do anything for you, and spoil you? Kalau dengan duit ptptn aunty pun bersepah mainan korang aunty beli sampai kena marah dengan mama korang sebab aunty suka habiskan duit,hahaha, kalau aunty dah kaya nanti? 


Kan? 

Previous
Next Post »

12 Comments

Click here for Comments
10/23/2016 3:23 PM ×

haha baiknya aunty sanggup guna duit ptptn utk belikan mainan kat anak buah xD
comel anak2 buah akak btw :D

Reply
avatar
10/23/2016 5:42 PM ×

sebab akak ada jiwa guru kut .. tulah senang jaga budak2..

comel je budak2 tu..

Reply
avatar
Eeiou _
admin
10/23/2016 9:15 PM ×

you make me miss my nieces and nephews TT____TT

Your niece very cute btw ❤

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/24/2016 2:17 AM ×

sebab sayang layankan je,,,kadang2 bila jalan2 kat supermarket tu nampak je mainan mesti teringat diorang..

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/24/2016 2:17 AM ×

hihihi jiwa guru? aamiin...hehe

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/24/2016 2:18 AM ×

thanks EE, yang baby bongsu tu boy sebenarnya,hehe...

Reply
avatar
Mila Ahmad
admin
10/24/2016 10:55 AM ×

antie yang sangat cute ni, mesti anak buah manja

Reply
avatar
10/24/2016 11:56 AM ×

Sama perangai macam adik kak sha..
Kalau ada duit je mesti nak beli untuk anak2 Kak sha..
Aunty nie memang camnie.. hehehe

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/24/2016 4:41 PM ×

hehehe, cute ke kak mila :P thank you..diorang mmg manja sgt, garang pun tak takut,hehehe.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/24/2016 4:41 PM ×

Hahaha tulah, kadang-kadang melekat lama kt toys department sbb duk pilih mainan..

Reply
avatar
Reen Johari
admin
10/24/2016 8:21 PM ×

Hihihi cooler ya. Siapa lagi nak spoil mereka kalau bukan auntie mereka :)

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/25/2016 2:27 PM ×

kan...hahaha..harap bila dh besar dorang tak lupakan aunty diorang ni...

Reply
avatar