Spam iklan pada chatbox, kalau korang marah ke tak. atau aku yang overreacted?


Sekejap Zayra, sekejap Adi, sekejap Faiz, Padahal orang yang sama. Mai dah tulis kat situkan kalau nak letak link iklan boleh je, tapi mention la, mai tetap klik aje...Kalau macam ni klik ikhlas jadi tak ikhlas, sebab menipu, sakit pulak hati kite...

Mai bukan berlagak ke apa...Tapi tak bestlah macam ni...Macam menceroboh rumah orang pula. Bukan nak suruh hormat kat Mai ke apa, siapalah saya ni kan, tapi janganlah spam chatbox orang sesuka hati pada masa yang sama. Lepas ditegur terus spam dua link lagi...

Kalau korang, korang marah tak? Ke Mai tak patut marah-marah sebenarnya? Overreacted ke sebab Mai rasa marah? Sorrylah, diri sendiri pun tak suka nak post negative vibes kat blog sendiri tapi entahlah. Sedih dan marah tu tak boleh pula nak control...hahaha.

Jadi kepada puan pemilik iklan tersebut, saya kenal siapa anda, lenkali jangan buat lagi tau...kalau nak post iklan kat box tu atleast mention la iklan, gerenti I klik je, bukan susah pun, lagi senang sebab direct link gitu je...Tapi biarlah hati saya ini ikhlas...

Hehehe,sorrylah. Marah-marah pula. Nanti kalau sejuk saya padamlah entry ni. Dan jangan risau saya dah padam chatbox tu takut identiti anda terbongkar pula. Tak bestlah macam tu kan..

Maaflah kalau menyinggung perasaan sesiapa dengan post ni..And sorry kalau over sangat sikit-sikit nak marah.

17 comments

  1. nabila86 share this story kan? selalu kena jugak. tak sukaaaa sebab dia guna 3 nama lain tp link iklan :(

    ReplyDelete
  2. @Erin Azmir hehehe nampaknya betul la tu bukan mai sorang je dia bt macam tu.

    ReplyDelete
  3. Haa pernah nmpak kt cbox blogger lain. Kita ni pnyalaa klik nama tu sbb nak BW kan tapi, iklan pulak dia letak. Adoi, geram jugak mcm tu.

    ReplyDelete
  4. Tak overreact..
    Mmg tak selesa org buat macam tu.. Kat rumah kita pula tu..

    ReplyDelete
  5. Kadang tu menyampah la jugak. Kalau nak mintak klik cakap je la baik2 hmm

    ReplyDelete
  6. menyampah jugaklah kekadang. tapi nak buat camne, kalau depa ni faham dari awal depa tak buat lagu nih.. :(

    ReplyDelete
  7. Yesss tak suka sangat2. Macam takde cara lain nak dapat duit. Geraaammm

    ReplyDelete
  8. @Kak Long fuh kalau kak long kata gitu legalah hati saya

    ReplyDelete
  9. @Farhanah Afiqah mention je iklan mai takkan marah...

    ReplyDelete
  10. @Gee Lion tu la harap lepaih ni depa mengerti... :P

    ReplyDelete
  11. Salah satu risiko bila letak chatbox.. Akan jumpa manusia seperti ni..

    Pssst... Kalau akak pun geram dan marah. Lebih-lebih lagi baca waktu datang bulan + moody.. Nampak pula iklan mcm tu. Mau rasa nak bako namanya.. Eh. Mcm la blh bako ;p

    ReplyDelete
  12. x payah tekan..x pun block je dia tu..haha..sblm klik tgk dlu nama tu g mna..klo g iklan ..x yah tekan.Menyampah jgk org cenggini.hohoo

    ReplyDelete
  13. @Reen Johari hahaha nak bako pun chatbox sendiri.hahahaha....

    ReplyDelete
  14. @Mas haha tulah, kena tgk dulu lepas ni link tu nak bawa kita ke mana...

    ReplyDelete
  15. Oooo, githu toh caranya. dasar saya emang GAPTEK. Tepok jidat. Malu, tutup muka dalam Mukena aja akh... dasar aku ndesooo

    ReplyDelete
  16. Waduh, kyk gini aja saya gak bisa... tak minum Susu Kambing dulu, biar tambah paham...
    Terimakasih manfaat banget artikelnya

    ReplyDelete