Cabaran 30 Hari Blogging | Kereta Idaman


Honda Civic FD


9 comments

  1. In sya Allah.. Akan datang bila dah tiba masanya, akan miliki juga kereta idaman ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin,, hihihi, kalau ada rezeki lebih kan, tp apapun fokus utk rumah dulu.

      Delete
  2. Kereta honda Best jugak... Semoga idaman mnjadi kyataan

    ReplyDelete
  3. Mana tau sedikit hari lagi menjadi kenyataan

    ReplyDelete
  4. ohoiiiii gempak sangat kereta idaman mai ni tau, akak pun suka gila honda tapi yang type R tu kalau modified perghhhh smart. vios baru pun lawa. tapi bila pikir hutang keliling pinggang mampu pakai alza jela kihkihkihkih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha ok la tu kak Mila, mai pun naik viva je, yg penting tu angan2 biar gempak, sbb berangan free jer, hahahahahaha

      Delete
  5. bila kita usaha inshaAllah kita dapat apa yg kita nak kan. inshaAllah mai dapat nnti. hehe

    ReplyDelete