Cabaran 30 Hari Blogging | Kereta Idaman


Honda Civic FD


Previous
Next Post »

9 Comments

Click here for Comments
Reen Johari
admin
11/24/2016 8:18 AM ×

In sya Allah.. Akan datang bila dah tiba masanya, akan miliki juga kereta idaman ni.

Reply
avatar
Unni Anje
admin
11/24/2016 9:07 AM ×

Kereta honda Best jugak... Semoga idaman mnjadi kyataan

Reply
avatar
Mrs. A
admin
11/24/2016 9:13 AM ×

Mana tau sedikit hari lagi menjadi kenyataan

Reply
avatar
Mila Ahmad
admin
11/24/2016 3:33 PM ×

ohoiiiii gempak sangat kereta idaman mai ni tau, akak pun suka gila honda tapi yang type R tu kalau modified perghhhh smart. vios baru pun lawa. tapi bila pikir hutang keliling pinggang mampu pakai alza jela kihkihkihkih...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/24/2016 6:13 PM ×

Aamiin,, hihihi, kalau ada rezeki lebih kan, tp apapun fokus utk rumah dulu.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/24/2016 6:14 PM ×

Aamiin, thanks Unni.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/24/2016 6:14 PM ×

Aamiin, aamiin, hehehe

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/24/2016 6:15 PM ×

Hahahaha ok la tu kak Mila, mai pun naik viva je, yg penting tu angan2 biar gempak, sbb berangan free jer, hahahahahaha

Reply
avatar
11/24/2016 11:33 PM ×

bila kita usaha inshaAllah kita dapat apa yg kita nak kan. inshaAllah mai dapat nnti. hehe

Reply
avatar