Cabaran 30 Hari Blogging | Selfie


Yeay cabaran paling best setakat ni, #selfie! Meh aku belanja selfie untuk korang semua!

Hahaha asyik muka control je kan, nak amek ni pulak!

Anak buah aku, Chacha ni memang suka ngajak auntynya buat funny face, tapi hasilnya bukan lagi funny tapi creepy. Kahkahkah.

Dapat pun selfie normal dengan Chacha ni tapi masa ni dia innocent lagi, hahahaha. 

Selfie family, hihi, Yang kecik dua ketul tu anak buah aku Kakak and Chacha, yang belakang tu adik aku no.4 dan yg cute kat depan tu aku ler, kekekeke.

10 comments

  1. perhhhhh...comel2.. Unni baru nak update!! hihihi..tp unni semua muka control!! hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha tenkiu Unni, cepat Update, mai nak baca, hihihi

      Delete
  2. amboiiii... hahaha... cabaran ini agak mudah untuk mai..

    ReplyDelete
  3. comelnya chacha. hehe. mak menakannya pun cantik jgk. hehe

    ReplyDelete
  4. anak buah memang suka selfie cam antienya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha tu la, kadang2 dia yg ajak selfie, hahaha..

      Delete
  5. Hahhahhaaa...sporting habis memang swafoto sungguh.
    Baru baca tadi selfie in bm is swafoto.

    ReplyDelete