Cabaran 30 Hari Blogging | Selfie


Yeay cabaran paling best setakat ni, #selfie! Meh aku belanja selfie untuk korang semua!

Hahaha asyik muka control je kan, nak amek ni pulak!

Anak buah aku, Chacha ni memang suka ngajak auntynya buat funny face, tapi hasilnya bukan lagi funny tapi creepy. Kahkahkah.

Dapat pun selfie normal dengan Chacha ni tapi masa ni dia innocent lagi, hahahaha. 

Selfie family, hihi, Yang kecik dua ketul tu anak buah aku Kakak and Chacha, yang belakang tu adik aku no.4 dan yg cute kat depan tu aku ler, kekekeke.

Previous
Next Post »

10 Comments

Click here for Comments
Unni Anje
admin
11/10/2016 7:37 PM ×

perhhhhh...comel2.. Unni baru nak update!! hihihi..tp unni semua muka control!! hahaha

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/10/2016 7:51 PM ×

Hahaha tenkiu Unni, cepat Update, mai nak baca, hihihi

Reply
avatar
11/10/2016 8:23 PM ×

amboiiii... hahaha... cabaran ini agak mudah untuk mai..

Reply
avatar
11/10/2016 8:40 PM ×

comelnya chacha. hehe. mak menakannya pun cantik jgk. hehe

Reply
avatar
Mila Ahmad
admin
11/11/2016 11:51 AM ×

anak buah memang suka selfie cam antienya

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/11/2016 3:20 PM ×

hahaha tu la hantu selfie...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/11/2016 3:21 PM ×

hahahaha, thank you Busyra...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/11/2016 3:21 PM ×

Hahaha tu la, kadang2 dia yg ajak selfie, hahaha..

Reply
avatar
Mrs. A
admin
11/11/2016 5:17 PM ×

Hahhahhaaa...sporting habis memang swafoto sungguh.
Baru baca tadi selfie in bm is swafoto.

Reply
avatar
ayunie ramli
admin
11/11/2016 6:16 PM ×

Vote for no 3 ;)

Reply
avatar